Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 güne kadar tatıle çıkıyoruz..
1 ay yokuz nerdeyse,çiçeklerim için anneme anahtar bırakmayı düşünüyorum busefer..
kaynanam yakın olsa,ona bırakırdım farketmez.
ıkısıde kurulan insan tarzı degıller
bu sorunun belli bir cevabı yok, kişiden kişiye değişir radaki samimiyet derecesine göre, bu yaşa glmiş bir kadın olarak herhalde kime nasıl davranacağınızı siz kendiniz biliyorsunuzdur, yani ben öyle tahmin ettim.yanılıyor muyum?Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.
Cok komiksin soylediklerim isine gelmeyince bana laf söyleyebilmek icin eski konuyu mu hortlattin. Bir de kac yasinda oldugumu nereden bildin.Gerçekten pskolojik sorunlarin var. Tedavi ol.bu sorunun belli bir cevabı yok, kişiden kişiye değişir radaki samimiyet derecesine göre, bu yaşa glmiş bir kadın olarak herhalde kime nasıl davranacağınızı siz kendiniz biliyorsunuzdur, yani ben öyle tahmin ettim.yanılıyor muyum?
Cok komiksin soylediklerim isine gelmeyince bana laf söyleyebilmek icin eski konuyu mu hortlattin. Bir de kac yasinda oldugumu nereden bildin.Gerçekten pskolojik sorunlarin var. Tedavi ol.
Cok komiksin soylediklerim isine gelmeyince bana laf söyleyebilmek icin eski konuyu mu hortlattin. Bir de kac yasinda oldugumu nereden bildin.Gerçekten pskolojik sorunlarin var. Tedavi ol.
aaa bende benim eltiyi 3 defa gordum ve b.uma bile layik gormemelti denen kadini hayatimda 3 defa gordum degil evimin anahtari,uzerine bile isemem faydasi olur diye oyle bir sevgi yani:))onun disinda ailem haric kimseye asla vermem,iyi anlasip anlasmamaya bagli degil
secenek,katiliyorumaaa bende benim eltiyi 3 defa gordum ve b.uma bile layik gormem
aaa bende benim eltiyi 3 defa gordum ve b.uma bile layik gormem