siz nasil davranirdiniz?

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.930
138
Merhaba Kizlar,
Konu acip acmamakta cok kararsiz kaldim ama dusun tasin isin icinden cikamiyorum.Fikirlerinizi merak ediyorum.
Gecen ay esimin isleri dolayisiyla kayinvalidemde 2 hafta kadar kalmak zorunda kaldik bebegimle.Sagolsun iyi agirlamaya gayret etti ama 5 yildir gormedigim bi tarafini da gordum,eski kayinvalidesi ve kayinpederiyle hala ayni apartmanda oturuyor.(baslarda banada garip gelmisti)insanciklar hakkaten hasta,yasli ve kendi dertleriyle ugrasiyorlar,yani eski gelin filan umurlarinda degil, arada benim kv bu yasliciklara kopegini filan birakir,postasi gelince alirlar filan.ama bu gidisimde o kadar saygisizca konustu ki bnm kayinvalidem eski kvsi hakkinda..kulaklarima inanamadim.hayir yardim istemeye gelince yardim istiyor arkalarindan niye atip tutuyor?
hicbi sorunum olmamasina ragmen resmen kadindan sogudum,yuzunu goresim gelmiyor artik..bana bi zarari da yok aslinda hatta arada ogluma bakardi filan.ama simdi bildigin iki yuzlu gibi geliyor benim arkamdan atip tutmadigini ne bileyim diyorum..vesvese olsun nolur diyorum icimden ama nasil davranacagimi da bilmiyorum.siz olsaniz nasil davranirdiniz?

çok abartmıyomusun ? bianlık gafletle söylemiş işte yok soğudum bilmem ne abartı geldi bana

çok abartmıyomusun ? bianlık gafletle söylemiş işte yok soğudum bilmem ne abartı geldi bana

biz hep dertlesirdik kv ile sagolsun acik olmustur hep bana,ama ne biliyim gelmis o yasli kadin 90 yasina,su kadini tutup duvara carpasim var diyince bi garip oldum iste..belkide dediginiz gibi abartiyor da olabilirim bilemedim ki..

oda sonuçta bir gelin.Siz kendinizden pay biçin arada olmuyor mu saydığınız yada garipsediğiniz yada rengine göre davrandığınız.Bu da onlardan biri.Sallayın gitsin.Herkesin her durumunu kendinize yormayın düşünmeyin yorulursunuz

Neden kötü konuştu kızmış mı

babaanne cocuk gibi olmus artik herbisey cenesine vuruyor heralde,agzi da duali kotu biseyde cikmaz ama ben ordayken kizilacak bisey yasadiklarini da gormedim.bu yaslilarin arkasindan atip tutmasi 14 gun boyunca gun be gun tekrarlandikca bana sinir geldi.

kimbilir neler çektırmiştir ona kaynanası gerçi yıne de hoş değil

biz hep dertlesirdik kv ile sagolsun acik olmustur hep bana,ama ne biliyim gelmis o yasli kadin 90 yasina,su kadini tutup duvara carpasim var diyince bi garip oldum iste..belkide dediginiz gibi abartiyor da olabilirim bilemedim ki..
onun da zamaninda neler yasadigini bilemezsin.. hos olmasa da, dolmus olabilir, bazi seyler unutulmuyor 100 sene de gecse..
basini agritabilecek sirrini, ozelini paylasma, onun disinda normal devam et..

o sogudugunuz kv ile yillarca altli ustlu oturdugunuzu dusunun... belki empati kurmak dusuncelerinizi bir nebze degistirir. gecmiste kimin ne yasadigni bilmiyoruz sonucta. ustelik size iyi davranan kv.niz icin daha bir cumle ile sogudum diyorsunuz...

onun da zamaninda neler yasadigini bilemezsin.. hos olmasa da, dolmus olabilir, bazi seyler unutulmuyor 100 sene de gecse..
basini agritabilecek sirrini, ozelini paylasma, onun disinda normal devam et..

dogru sanirim sacma sapan biseyden yasadigi seyler depresti.yaninda oldugumu mu unuttu artik napti..cok guvenmistim yada cok idealize etmistim heralde kafamda onu,buyuzden uzuldum.yok ozelim filan sifir detay bundan sonra..

canım zamanında o da kvsinden çekmiş olabilir. sen onun gelinisin yakın görmüş içini dökmüştür bi an patlamıştır. dert etme soğumanı gerektirecek durum yok ortada. sonra eşinle aran açılabilir Allah muhafaza

Böyle alakasız şeylerden karşılarındaki insanlardan soğuyanlara da ben sinir oluyorum. Kadının ne yaşadığını bilmezsiniz, öyle konuşmasının sebeplerini bilmezsiniz ama iki kelimesinden vicdanınız dile gelir soğursunuz.

o sogudugunuz kv ile yillarca altli ustlu oturdugunuzu dusunun... belki empati kurmak dusuncelerinizi bir nebze degistirir. gecmiste kimin ne yasadigni bilmiyoruz sonucta. ustelik size iyi davranan kv.niz icin daha bir cumle ile sogudum diyorsunuz...

aslinda ev alma planlarimiz vardi birlikte,ben cok istemistim yakinimda olmasini sonradan nasip olmadi biz kendimize gore ev bulduk.esimin anlattigina gore kvsinden degil eski esinden cekmis zamaninda..kv ile filan sorunu oyle olmadigi icin ayni apartmanda hala idare edebiliyorlar diyordu esim.hergun arkalarindan atmasi beni biraz uzdu..gorseniz o kadar hastalar ki dedeyle buyukanne.biri kor biri kalp hastasi..

vicdan dile gelmeyecek gibi degil ki,ikiside cok hasta yaslilarin..biri olmadan digeri sokaga cikamiyor.tabi kaba taslak ne yasadigini bilsem de icinde ne firtinalar koptugunu bilemem kvnin ama su kadarini gordum,kayinvalidemin kendi oz annesi eski kvsi kadar ilgili degildi ona..hala disari cikarken neden basina sapka takmadin bak soguk kizim,boynuna atki al diye pesinde gezer yasliciklar..esimi babaannesi ve dedesi buyutmus resmen,kv calisiyormus cunku.kizmak insani bisey,ben benim yanimda bu kadar atip tutmasina cok uzuldum cunku esime dahi yorum yaptirmazdim annesi hakkinda.

o sinirle demiştir. yapacağından değil

sanirim oyle oldu..14 gun boyunca arada dalga dalga geldi bu patlamalari..esime bisey demiyorum.sadece eve dondugumde lutfen annen eger o yaslilar hakkinda atar tutarsa destekleyici tarafta olma guzel yolla ona yaslandiklarini anlat dedim.esimde bu durumdan rahatsiz olmus belli ki,evet bana da arada onlarla ilgili saydiriyor,bidahakine uygun cvp veririm dedi ama iste benim icimi kemirdi gunlerdir.bide sanirim benim arkamdan neler konusuyor kimbilir duygusu olustu.abartilcak bisey degil biliyorum gecer zamanla umarim,cvbiniz icin tesekkurler

ah beee kardes bu sorun mu daha ne sorunlar var bir bilsen buna gulup gecerdin
Arkandan konussa ne olur konusmasa ne olur sen kendini bildikten sonra

Demek ki kv den de zamanın da az çekmedi ki öyle konuşuyor,

senin üzülmen normal yaşlı insanlar için ama abartma kv den nefret etme noktasına gelecek bir durum yok.

Demek ki kv den de zamanın da az çekmedi ki öyle konuşuyor,

senin üzülmen normal yaşlı insanlar için ama abartma kv den nefret etme noktasına gelecek bir durum yok.
düşünsene kendisi 14 günde nefret etmiş,kaynanası senelerce o insanlarla aynı yerde yaşamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…