çok abartmıyomusun ? bianlık gafletle söylemiş işte yok soğudum bilmem ne abartı geldi bana
Neden kötü konuştu kızmış mı
onun da zamaninda neler yasadigini bilemezsin.. hos olmasa da, dolmus olabilir, bazi seyler unutulmuyor 100 sene de gecse..biz hep dertlesirdik kv ile sagolsun acik olmustur hep bana,ama ne biliyim gelmis o yasli kadin 90 yasina,su kadini tutup duvara carpasim var diyince bi garip oldum iste..belkide dediginiz gibi abartiyor da olabilirim bilemedim ki..
onun da zamaninda neler yasadigini bilemezsin.. hos olmasa da, dolmus olabilir, bazi seyler unutulmuyor 100 sene de gecse..
basini agritabilecek sirrini, ozelini paylasma, onun disinda normal devam et..
o sogudugunuz kv ile yillarca altli ustlu oturdugunuzu dusunun... belki empati kurmak dusuncelerinizi bir nebze degistirir. gecmiste kimin ne yasadigni bilmiyoruz sonucta. ustelik size iyi davranan kv.niz icin daha bir cumle ile sogudum diyorsunuz...
Böyle alakasız şeylerden karşılarındaki insanlardan soğuyanlara da ben sinir oluyorum. Kadının ne yaşadığını bilmezsiniz, öyle konuşmasının sebeplerini bilmezsiniz ama iki kelimesinden vicdanınız dile gelir soğursunuz.
o sinirle demiştir. yapacağından değilbiz hep dertlesirdik kv ile sagolsun acik olmustur hep bana,ama ne biliyim gelmis o yasli kadin 90 yasina,su kadini tutup duvara carpasim var diyince bi garip oldum iste..belkide dediginiz gibi abartiyor da olabilirim bilemedim ki..
canım zamanında o da kvsinden çekmiş olabilir. sen onun gelinisin yakın görmüş içini dökmüştür bi an patlamıştır. dert etme soğumanı gerektirecek durum yok ortada. sonra eşinle aran açılabilir Allah muhafaza
düşünsene kendisi 14 günde nefret etmiş,kaynanası senelerce o insanlarla aynı yerde yaşamışDemek ki kv den de zamanın da az çekmedi ki öyle konuşuyor,
senin üzülmen normal yaşlı insanlar için ama abartma kv den nefret etme noktasına gelecek bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?