düşünsene kendisi 14 günde nefret etmiş,kaynanası senelerce o insanlarla aynı yerde yaşamış
düşünsene kendisi 14 günde nefret etmiş,kaynanası senelerce o insanlarla aynı yerde yaşamış
Demek ki kv den de zamanın da az çekmedi ki öyle konuşuyor,
senin üzülmen normal yaşlı insanlar için ama abartma kv den nefret etme noktasına gelecek bir durum yok.
ah beee kardes bu sorun mu daha ne sorunlar var bir bilsen buna gulup gecerdin
Arkandan konussa ne olur konusmasa ne olur sen kendini bildikten sonra
ben nefret ettim diye bi ifade mi kullandim ki siz havadan yorum yapiyorsunuz?
aynen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
kv desini sevmiyor diye kendi kvsinden nefret ediyor
ama aynısını kendisi yapıyor
soğudum yüzünü göresim gelmiyor diye bir ifade kullanmışsınız buda aynı kapıya çıkıyor sevmemekle
evet yuzunu goresim gelmiyor dedim,sogudum da dedim.ama ben bu kadincagizi annemden ayri tutmadim.anneme kizip bi sure yuzunu gormek istemeyince onu sevmiyorum anlamina mi geliyor? kendi oglu aramaz ben aratirim,kendisi de der esimin biz evleneli annemle aram daha iyi oldu diye..bir gun gelinlik yaptigimi bilemem hep yaninda olmusumdur madden manen..canimi sIkan yaslilara dil uzatmasi oldu cunku kendilerini savunacak halde degiller.yoksa ordan burdan bizde dedikodu yapariz aramizda..zaten sonunda da bunun bi vesvese olmasini umuyorum da yazdim..
Sarfettiği sözler hiç hoş değil fakat o da bir gelin
Ayrıca seninle bunları paylaşması çok saçma ilerde o da onlar kadar yaşlanmayacak mı?
iyi peki yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsunuz o vakit
sizin yazım tarzınızla bu yorumlar gelmesi normal alınacak bir durum yok ki
ufak bir meseleyi bayağı büyütmüşsünüz bayağı hassas kırılgan birisiniz belli
o sizin elinizde vesvese yaratmayın biraz empati kurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?