siz nasıl giyiniyorsunuz

Ay bu çok doğru çok sık kıyafet değiştiriyorum o yüzden eski püsküde olsa giyiyorum bazen. atsam yada elden çıkarsam direk çözüm olur aslında ama kıyamıyor ki insan temizlik falan yaparken giyerim diyorum ondan dipte duruyorlar hep. Bide benim çamaşır suyu lekelerim meşur her şeyde biraz var.😁😁
Çamaşır suyu yerine çamaşır suyu katkılı ürğnler kullanın onlar giysi renklerini bozmuyor.

Çamaşır suyu yerine çamaşır suyu katkılı ürğnler kullanın onlar giysi renklerini bozmuyor.
Şu yeni çıkanlardan aldım ama hiç biri benim içimi rahatlatacak kadar temizlemedi o yüzden yine mecbur kaldım döndüm. Ama önlük giymeyi adet edinebilirsem belki daha az leke olur kıyafetlerim inşallah.

Tamam ama özel bir durumunuz var şu anda. Gerçekten hiç kolay değil bebekle sürekli ne giycem diye uğraşmak. Zaten yılmışım yıllardır her sabah ne giycem diye düşünmekten:KK70: haftasonu tüm haftanın kombinini hazırlarım normalde eskiden beri, öğrenciyken de çalışırken de böyleydi. Haftasonu evde rahatlık zamanı. 😁 şimdi bebek bakımı sebebiyle evdeyim. Bugün hangi bluzum süt lekesi olsun, kızım yağlı ellerini hangi elbiseme sürsün diye düşünemiyorum:KK70:
Hiç öyle planlı düzenli olmadım yaa. Hep ani kararlarla ilerler benim hayatım.🤣🤣

Şu yeni çıkanlardan aldım ama hiç biri benim içimi rahatlatacak kadar temizlemedi o yüzden yine mecbur kaldım döndüm. Ama önlük giymeyi adet edinebilirsem belki daha az leke olur kıyafetlerim inşallah.
Bu yaşadığınız bir çeşit okb, mikrobun da canı var ölmek için radyasyona falan ihtiyaçları yok. Tuz ve sirkeyle hatta alkolle bile ölüyorlar. Böyle telkin verin kendinize. Annelerden kalma takıntımız bu bizim. Tek dezenfektan çamaşır suyu sanıyoruz. Aslında en tehlikeli dezenfektan çamaşır suyudur. Düşünsenize sizin çamaşır suyu ile temizlediğiniz yerlere yarın bebeğiniz dokunacak ve ellerini ağzına sürecek. Arınmayan bir dezenfektan kullanıyorsunuz

Bu yaşadığınız bir çeşit okb, mikrobun da canı var ölmek için radyasyona falan ihtiyaçları yok. Tuz ve sirkeyle hatta alkolle bile ölüyorlar. Böyle telkin verin kendinize. Annelerden kalma takıntımız bu bizim. Tek dezenfektan çamaşır suyu sanıyoruz. Aslında en tehlikeli dezenfektan çamaşır suyudur. Düşünsenize sizin çamaşır suyu ile temizlediğiniz yerlere yarın bebeğiniz dokunacak ve ellerini ağzına sürecek. Arınmayan bir dezenfektan kullanıyorsunuz
Çok haklısınız tlc kanalında aşırı titizlerde görmüştüm onlarda çamaşır suyuna takıntılıydı ama mutfak ve tuvalette elim kolum gibi biraz.🙈

Çok haklısınız tlc kanalında aşırı titizlerde görmüştüm onlarda çamaşır suyuna takıntılıydı ama mutfak ve tuvalette elim kolum gibi biraz.🙈
Sulandırarak kullanın oralarda yarı yarıya sulandırırsanız çoğu kumaşın rengi bozulmaz

Hanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.

Cocukları bırakın bir gün ona çıkın sabahtan akşama kendinize vakit ayırın geldiğinizde de bakın bakalım eşiniz sizi bakımlı bir şekilde bekliyor mu. Söylemesi kolay çünkü. 😊

Evde eşofman, pijama giyen adam iki küçük çocuklu kadından hangi kafayla şıkır şıkır olmasını bekliyor? Benimki öyle bir cümle kurmaya cesaret bile edemez. Yediririm ona o lafı. Ayrıca evde temiz, düzgün, rahat giyinin yeter. Arada göze hoş görünecek şeyler tabii ki yapın. Şahsen ben kendi evimde dar pantolon, gömlek vs. giyecek kadar nefret etmiyorum bu hayattan. :KK53:

Mevsimine göre rahat bir tayt veya salaş ince bir eşofman veya şort severim. Üzerine de oversize t shirt, gömlek, kazak giyerim. Evde sutyen takmam, dar giymeyi sevmem. Eşimi özel olarak etkilemek istiyorsam, örneğin oversize gömlek içine dantel bralet giyerim.

20220220_002854.webp

Eşim temiz ve düzenlidir ama evde eşofman takımı giyer mesela. Ben onun giyim kuşamından memnunum sorunda yapmam evde rahat etsin isterim.
Sende aynı şekilde düzenli ve temiz giyindikten sonra bnce ne olduğu farketmez
Bnm eşim sorun etmez giyimimi eve gelince kendide pijamalarını giydiği için 😬

Hanımlar ev içinde nasıl giyiniyorsunuz. Ben rahat şeyleri tercih ediyorum ama arada bir eşim neden böyle giyiniyorsun neden daha düzgün şeyler giymiyorsun ( düzgünden kastı sanırım misafirliğe gider gibi şıkır şıkır ) diye söylenmelerine maruz kalıyorum. Merak ediyorum siz eşiniz istiyor diye sürekli süslenip püslenip mi oturuyorsunuz. Elbette arada onun istediği gibi özenip giyinip süsleniyorum ama 2 çocukla hele biri daha bebekken sürekli böyle olmam çok zor. İmkansız değil tabiki ama kendimi öyle rahatta hissetmiyorum.
Ben evli degilim.
Ancak ev hali bile olsa cok daginik ve goze sıkıcı gelecek seyler tercih etme bence.
Bir tayt olur,bir t shirt olur.Ha bunlara da kabul degilse o zaman esine soracaksin ;
"İsvicre Konsoloslugunda yemek mi var ?"
"Sen neden smokin giymiyorsun ?"
seklinde..
O zaman anlayacaktir.

Çocuksuz olsanız hadi neyse..iki çocuk biri de minikse ozaman çocukları tutacak bakacak siz kendinize zaman ayıracak dinlenecek ve sağlam kafa dingin vucutla bakımın alasını yaparsınız.
Bırak bakma sen şuna. Giy pijamalarını isteği varsa dediğimi söyle. Çok merakliysa dediğini yapar.

Cocuk ev yemek derken bakımlı temizim . Dışarı çıkarken de bakimliy8m. Fakat evimde pijama eşofman tayt rahat giyinirim.

Bende bekar yalniz yaşadığımda evde bile şıkır şıkırdim evlenince tayt giyimeye hasret oldum geleni gideni sulalesi bitmedi.cocuk derken heryerimiz kusmuk yemek vs vs idi baba evine döndüm burdada rahat değilim ilerde evim olursa yine şıkır şıkır olacam tayt hevesim hep vardı icimde kaldi son zamanlarda :olamaz:.bende yüz temizligine onem verenlerdenim iyi temizliyiciler kullanırdım

Back
X