• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl kapatıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tek başına yapabileek aktiviteler bulabilirsin, sevgilin varken heves edipte yapamadığın pek çok şey vardır mesela.. dışarı çıkıp kendi başına alışveriş yapmak, bir yerde oturup kahve içebilmek bile büyük bir keyiftir aslında.
burcun ne merak ettim ?

sevgilim yokken de böleydim diyorum ya depresyondaydım hiçbişe yapmak istemezdim..

Baskalarindan medet ummayin teyze,hala,anne vs. kendinize yetin lutfen.
Ayrica o kisiyle dogmadiniz ki o olmadan yasayamayasiniz.
Bir sekilde o bosluk kapaniyor buruk bir tebessum olarak kaliyor.

Baskalarindan medet ummayin teyze,hala,anne vs. kendinize yetin lutfen.
Ayrica o kisiyle dogmadiniz ki o olmadan yasayamayasiniz.
Bir sekilde o bosluk kapaniyor buruk bir tebessum olarak kaliyor.

genel olarak hayattan zevk alamıyorum uzun zamandır oyalanmıstım sevgilim vardı vs vs.. neden olamıyorum buna takılıyorum en cok.. niye böyleyim diye üzülüyorum

Ben tesettüre girmeye çalışıyor sandım kusura bakma nasıl kapatıyorsun deyince
Ah ne senin yerine ben olsaydım İnankı çok mutlu olurdum aktiviteler şahane sevgili bahane canım:)

O boşluk varya o boşluk boş mideye benziyor yemek yedikce dolduruyosun o boşluğu oh bı suru dünya varmış gibi. Oluyor aynen aktive böyledir ben bayılırım :)

O boşluk varya o boşluk boş mideye benziyor yemek yedikce dolduruyosun o boşluğu oh bı suru dünya varmış gibi. Oluyor aynen aktive böyledir ben bayılırım :)

seninki cok tehlikeli bir durum.. duygusal aclık deniyor ona.. kilo alıp durursun sürekli benden demesi.

seninki cok tehlikeli bir durum.. duygusal aclık deniyor ona.. kilo alıp durursun sürekli benden demesi.
Yok kız ben onu mecaz olarak soledim gerçek anlamda demedim:) yani şunu demek dedim boşluğa dolduracak çok şeyler yaparsın diye spora katılmak gezmek alışveriş yapmak gibi bu sürü şey demek istedim:)

Sanki ben yazmisim konuyu. İsten ayrildim is ariyorum sevgilim aldatti aileme mahçup etti kac kere. kurslara gidiyim diyorum gitsem 3 gun sonra sıkılicam biliyorum. En yakin 1 tane arkadasim var oda sevgilisiyle tatilde. Gunlerim bos bos geciyo resmen zaman dolduruyorum

Ben kendi anlamda desem benim hayatım dolu o aktivelere katılmak isterdim maalesef yok o eski zamanda kaldı keşke bilseydim kıymetini evlendim çocuk yaptım tüm zamanımı çocuğa gidiyor geçmişe baktığımda çok ozluyorum sen şimdi şikayet ediyorsun ama ileri zamanlarda dopdolu hayatın olunca anlarsın ne olduğu iyiki yapmisim dersin. Hayat her güne özeldir bunu unutma yaşadığı her anına şükret milletin dedikleri aldanma takıl kafana göre mis gibi şimdi ben yaşıyorum çok şükür çocuğum var her gün çok güzel fakat sürekli evde olması çok sıkıcıdır.

Bilirim o duyguyu bazı boşlukları ne arkadaş ne anne ne kardeş dolduramıyor başka bilşy yedi yıl hayatımda kimse olmadı çok istedim ama olmadı şimdi biri var mutluyum ama sonu yok yanlız kalmaktan tekrar o günlere dönmekten korkuyorum..seviyorum ama ayrılamıyorum

Sanki ben yazmisim konuyu. İsten ayrildim is ariyorum sevgilim aldatti aileme mahçup etti kac kere. kurslara gidiyim diyorum gitsem 3 gun sonra sıkılicam biliyorum. En yakin 1 tane arkadasim var oda sevgilisiyle tatilde. Gunlerim bos bos geciyo resmen zaman dolduruyorum

Seninki de kötüymüş benimde işim var ama o kadar sıkılıyorum ki bir yogunluk aktiftir yok durağan devamlı.düşünüyorum gerci iş olsa bukez de yapasım yok..

Ben kendi anlamda desem benim hayatım dolu o aktivelere katılmak isterdim maalesef yok o eski zamanda kaldı keşke bilseydim kıymetini evlendim çocuk yaptım tüm zamanımı çocuğa gidiyor geçmişe baktığımda çok ozluyorum sen şimdi şikayet ediyorsun ama ileri zamanlarda dopdolu hayatın olunca anlarsın ne olduğu iyiki yapmisim dersin. Hayat her güne özeldir bunu unutma yaşadığı her anına şükret milletin dedikleri aldanma takıl kafana göre mis gibi şimdi ben yaşıyorum çok şükür çocuğum var her gün çok güzel fakat sürekli evde olması çok sıkıcıdır.

Sonucta kalbini dolduran biri var.. Bir önceki konumda anlattım biri vardı olmayacak olan biraz da onun beni silmesi koydu sanırım

Bilirim o duyguyu bazı boşlukları ne arkadaş ne anne ne kardeş dolduramıyor başka bilşy yedi yıl hayatımda kimse olmadı çok istedim ama olmadı şimdi biri var mutluyum ama sonu yok yanlız kalmaktan tekrar o günlere dönmekten korkuyorum..seviyorum ama ayrılamıyorum
Neden sonu yok

Yeni insanlar taniyarak cevre edinerek gönlünüze göre arkadaş ve sevgili illa ki bulursunuz :) insan sevdiği kişilerle bir şey yapmaktan zevk alıyor biliyorum :) daha önce de yazmıştım evcil hayvan beslemek gerçekten insana çok iyi geliyor :oops:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X