Siz nasil soylediniz?

Ben de birkaç ay sonra yaşayacağım bunu.:KK17: babama söylemek değil de söyledikten sonraki süreç geriyor beni. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor. Official olacak artık. :KK70: anneme bile biri var görüşüyoruz deyip ayrıntı vermemistim ilk zamanlar. Evlenme teklif ettiğini bile 2 gün sonra söyledim. Ne bileyim, özel hayatımı ifşa ediyormusum gibi hissediyorum. :KK53: sana kolaylıklar diliyorum, darısı da başıma tabi ki.:KK51:

Ben de birkaç ay sonra yaşayacağım bunu.:KK17: babama söylemek değil de söyledikten sonraki süreç geriyor beni. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor. Official olacak artık. :KK70: anneme bile biri var görüşüyoruz deyip ayrıntı vermemistim ilk zamanlar. Evlenme teklif ettiğini bile 2 gün sonra söyledim. Ne bileyim, özel hayatımı ifşa ediyormusum gibi hissediyorum. :KK53: sana kolaylıklar diliyorum, darısı da başıma tabi ki.:KK51:
Sonraki surec benide geriyor sen farkliymissin bende en ince detayi anlatirim anneme ama baba da firtinalar kopuyo icimde :KK61: hayirlisi olsun sanada kolay gelsinnn

Babamin karsisina bugune kadar hic boyle bir olayla gelmedim. hala benim kizim evlenmicek modunda..bilmiyo ki 2yildir ciddi giden bir iliskim var.ikimizde universite mezunuyuz ben 25 o 30 yasnda.ben atama bekliyorum o simdilik ozelde..her sey normal (uzaklik disinda) 2 saatlik bir mesafede yasicaz olursa..

evin tek cocuguyum babamla cok samimi olsakta hep bir cizgimiz vardir.annem bir kac kez soyler gibi olmus siz isi baya ilerletmissiniz diye alay eder gibi konusmus..sert mizacinin altinda yumusacik kalbi vardir babamin ama bu konuda inanin tepkisinden cekiniyorum..basbasa kalinca hatta sunu yazarken bile heyecanlaniyorum nasil soylicem kizlar . ki biz her seyi oturup konusan insanlariz..annen soylesin diyeceksiniz onuda kendime yakistiramiyorum ama aklim durdu nerden nasil baslanir ?? Dogru kelimeleri defalarca kuruyorum kafamda daha simdiden stres panik oldum tanismayi falan dusunemiyorum : )) tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

bir de annem henuz tanismadi onden gormesi daha mi mantikli ?? Babam duyarsa bunada sinirlenir gibime geliyo ama o da tanisalim annenle artik modunda.ablam falanda yok her birinizin fikirleri cok onemli.:KK22:
Ben babama asla söylemem derdim sert bir babadır benimki anneme söyle demiştim oda çekindi sen söyle dedi bir hafta evin içinde ruh gbi dolaştım yaşımda 22ydi benim finalleri atlattım sonra bi gece esim yani ozaman sevgilim di hadi söyle ne var bunda falan gaza getirdi beni babam mutfaktaydi yanına gittim direk ama çat diye söyledim adam soka grdi sus pus oldu önce olmaz dedi tabi bide meshep farkıda var bizde ama nasip olunca ağzı dili bağlandı sanirm bir ay sonra yuzuklerimz takilmistti toplam 7 ay sürdü evlendik yani korkmayın olacağı varsa oluyo yasinizda musait

Direk konuşun bence. 26 yaşındayım, en başından söyledim ben onlara çünkü artık çocuk değiliz. Annem de babam da biliyor sadece sevgilim onların bildiğini bilmiyor :sus: rahat olduğumuzu düşünmesin diye o da :) sadece anneyle tanıştırmayı da doğru bulmuyorum. Hatta evliliğe adım atılmayacaksa tanıştırmayı da doğru bulmuyorum. Aileler işin içine girince zorlaşır bazı şeyler bence. Annenizle babanızla otururken bigün pat diye girin konuya. benim görüştüğüm biri var, kendisiyle olumlu Ciddi düşünüyorum diyin.

Ben babama asla söylemem derdim sert bir babadır benimki anneme söyle demiştim oda çekindi sen söyle dedi bir hafta evin içinde ruh gbi dolaştım yaşımda 22ydi benim finalleri atlattım sonra bi gece esim yani ozaman sevgilim di hadi söyle ne var bunda falan gaza getirdi beni babam mutfaktaydi yanına gittim direk ama çat diye söyledim adam soka grdi sus pus oldu önce olmaz dedi tabi bide meshep farkıda var bizde ama nasip olunca ağzı dili bağlandı sanirm bir ay sonra yuzuklerimz takilmistti toplam 7 ay sürdü evlendik yani korkmayın olacağı varsa oluyo yasinizda musait
Benimkide mizaci sert ama cok duygusaldir ikiside kotu durum benim icin : )))) bazen icimden geliyo cat diye soylemek yalniz kalinca kaciyorum cesarrt edemeyip : )) yani bir sorun yok gibi kultur farki bile yok bazen diyorum ben mi emin degilim evlnmek icin norml mi bu tereddut : ))

Sirf annemle tanismak icin gelemezler demek istedim resmiyet icinde olur gelir tanisirlar zaten..valla gayet guzel basarilarim var illa devlet diye bir olay yok devlette olmayanlar evlenemez diye bir seyde yok nice insaetmişti tek baslarina bir seyleri yapiyorlar asgari ucretle bile ki biz su yasa kadar kendimizi gelistirdik..sizin gibi dusunmuyorum yazik edecegim bir durum yok ortada

Direkt senin problemine ilgili değil ama bu atanma meselesiyle alakalı bişey söyleyeceğim. Ben de yurttan çıkışımı alırken yurt memurları "hayatta başarılar, inşallah hepiniz atanırsınız" falan dedi. Daha önce de arkadaşımla birlikte gittiğimizde buna benzer laflar etmişti. Bazen öyle bir konuşuluyor ki sanki devlet bizi almak için can atıyor, atanmak çok kolaymış gibi. :) O üye de muhtemelen sen "atama bekliyorum" yazdığın için öyle bir yorum yaptı bence, bölümünü de yazmamışsın ya hani, şimdi bazı bölümler var özelde hiç iş imkanı yok mecburen onlar KPSS ile uğraşıyorlar. Senin için öyle düşünmüş olabilir bence. Bazı şeyler çok genele entegre. Kpss'yi de denersin tamam ama hayat bundan ibaret değil ki.

Çok bencilce mesela ama ben rakiplerimin oturup kpss'ye çalışmasını tercih ederim çünkü öylesi daha çok işime gelir. Onlar eve kapanıp 1-2 sene KPSS ile uğraşsınlar, ben işime gücüme başlayıp yolumu alayım sonuçta herkesin kendi hayatı. Bazıları şimdi ama onlar iki sene kaybedip işi garantileyecekler ama sen bi kriz olsa işsiz kalırsın falan diyebilir, desinler. Emeğinin karşılığını alıp hedefine ulaşan herkesi canı gönülden tebrik eder geçerim, herkesin kendi hayatı. :)

Direk konuşun bence. 26 yaşındayım, en başından söyledim ben onlara çünkü artık çocuk değiliz. Annem de babam da biliyor sadece sevgilim onların bildiğini bilmiyor :sus: rahat olduğumuzu düşünmesin diye o da :) sadece anneyle tanıştırmayı da doğru bulmuyorum. Hatta evliliğe adım atılmayacaksa tanıştırmayı da doğru bulmuyorum. Aileler işin içine girince zorlaşır bazı şeyler bence. Annenizle babanızla otururken bigün pat diye girin konuya. benim görüştüğüm biri var, kendisiyle olumlu Ciddi düşünüyorum diyin.
Biz dusunuyoruz o yuzden artik son evresinde ama ne biliyim ya sey gibi geliyo babama bir erkegi tercih ediyormusm gibi cok sacma gelecek ama oyle : ))) sanki babamin yanindan hic gitmek istemiyorum ama bir yanimda onunla olmak istyo garip duygu

D
Benimkide mizaci sert ama cok duygusaldir ikiside kotu durum benim icin : )))) bazen icimden geliyo cat diye soylemek yalniz kalinca kaciyorum cesarrt edemeyip : )) yani bir sorun yok gibi kultur farki bile yok bazen diyorum ben mi emin degilim evlnmek icin norml mi bu tereddut : ))[/QUOTE duygusalsa korkma bnmki de ole sert ama duygusal zaten duyunca ck aglamstı ve her özel anımda agladi istemeye geldklernde yüzük takılırken düğünde karşılıklı oynarken balayindan sonra el öpmeye gittgmz de kapıyı gözleri dolu dolu açmıştı korkmayın söyleyin

Biz dusunuyoruz o yuzden artik son evresinde ama ne biliyim ya sey gibi geliyo babama bir erkegi tercih ediyormusm gibi cok sacma gelecek ama oyle : ))) sanki babamin yanindan hic gitmek istemiyorum ama bir yanimda onunla olmak istyo garip duygu
O zaman ne güzel işte söyleyin gitsin :) zaten artık babanız da ister evlenmenizi bence

Direkt senin problemine ilgili değil ama bu atanma meselesiyle alakalı bişey söyleyeceğim. Ben de yurttan çıkışımı alırken yurt memurları "hayatta başarılar, inşallah hepiniz atanırsınız" falan dedi. Daha önce de arkadaşımla birlikte gittiğimizde buna benzer laflar etmişti. Bazen öyle bir konuşuluyor ki sanki devlet bizi almak için can atıyor, atanmak çok kolaymış gibi. :) O üye de muhtemelen sen "atama bekliyorum" yazdığın için öyle bir yorum yaptı bence, bölümünü de yazmamışsın ya hani, şimdi bazı bölümler var özelde hiç iş imkanı yok mecburen onlar KPSS ile uğraşıyorlar. Senin için öyle düşünmüş olabilir bence. Bazı şeyler çok genele entegre. Kpss'yi de denersin tamam ama hayat bundan ibaret değil ki.

Çok bencilce mesela ama ben rakiplerimin oturup kpss'ye çalışmasını tercih ederim çünkü öylesi daha çok işime gelir. Onlar eve kapanıp 1-2 sene KPSS ile uğraşsınlar, ben işime gücüme başlayıp yolumu alayım sonuçta herkesin kendi hayatı. Bazıları şimdi ama onlar iki sene kaybedip işi garantileyecekler ama sen bi kriz olsa işsiz kalırsın falan diyebilir, desinler. Emeğinin karşılığını alıp hedefine ulaşan herkesi canı gönülden tebrik eder geçerim, herkesin kendi hayatı. :)
Gelecegine yazik etme evlilik dusuncegine atan.. hos ithamlar degil yani evlilik icn devlet memuru sarti aranmiyor : )) guzelce anlatsalar belki samimiyete inancam ama burda yargilamak icin yaziliyo bazi seyler herkes emeginin karsiligini alir umarm benimde baya zor atanmam uzn sure emek harcamam lazim hayirlisi : )

Back
X