- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Ülkemiz güzel, kendine yeten bir ülkeydi de şimdi mi dışa bağımlı hale geldi.Şaka mı? Bu kısma hiç katılmıyorum. Çok daha kötülerini de gördük, gördüler eskiler. Ve evet şuanda da kötü. Durumlar kötü.Pandemi ile birlikte daha da berbat hale geldi dünyada.
Dünya bir yere sürükleniyor da biz de her gün önümüze sunulanı yaşıyoruz gibi hissediyorum.
Değil yurtdışına çıkmak bu sene şehirdışına zor çıktık. Sebebi pandemi yine.
Olduğumuzdan daha iyi durumda olmak isterdim maddi açıdan. Kim istemezki zaten. Ama şükür çok büyük problemlerim yok. O yüzden düşünmemeyi tercih ediyorum. Ulaşamadığımız yerlere mundar diyoruzBenim sahip olduğum standartlara sahip olmayan da var. Ülkemizde de dünyada da özendiğim hayatları yaşayanlar da var, bana özenen de var elbet. Benim payıma düşen de bu.
Kabulleniş sanırım... Ülkemize hizmet ediyoruz, selameti için dua ediyoruz, çalışıyoruz, daha iyisi için. Ama elden gelen vatandaş olarak sadece bu. Ötesine gücüm yetmiyorsa kabullenip otururum aşağı
Kendi hayatımıza bakarız. Denize nazır bir villada yaşıyor olma hayalimiz baki kalırHayallerimizde dolara endeksli değil ya. Allah sağlık versin, gerisi kolay bir nebze.
Yoo hayallerimiz de bal gibi dolara endeksli