Siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M meredithgrey bir önceki sayfada yazdığıma bak, uğraşma, yasakla konundan, bu özellik sende açık.

Hay yaşa! Sinirlerim zıpladı banlanıcam gene 🤦🏻‍♀️ Ne demek hak ediyorsunuz böyle yaşamayı? Bu nasıl hadsizlik, saygısızlık. Açlıktan bebekler ölüyor bu topraklarda.

bunu cok istiyorsunuz biliyorum :KK70:
dört köse olursunuz zevkten böyle olsa hatta..

kudurmaya devam cunki öyle birseyy olmayacak :)

:halay:

simdi alisverise cikiyorum tatlim.. gram nekadar harcadigimi düsünmeden alisveris yapacagim.
sen ise peynir reyonun karsisinda on saat düsünmek zorunda kalacaksin. Allah kimine verir kimine vermez iste.. herkesin gönlüne göre :KK66:

siradaki tatilimi hangi ülkede gecirsem acaba ? simdi bunu da düsünmeliyim.. dubai olurmu kizlar? maledivler? veya parise mi gitsem? gerci durumlar orda suan fena.. corona yüzünden.. hmm nereye gitsem acep

Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan :) Ben naptım da başıma bu geldi dediğinizde açar okursunuz bu yazdığınızı

Hay yaşa! Sinirlerim zıpladı banlanıcam gene 🤦🏻‍♀️ Ne demek hak ediyorsunuz böyle yaşamayı? Bu nasıl hadsizlik, saygısızlık. Açlıktan bebekler ölüyor bu topraklarda.

Ben hatırlıyorum o üyeyi, daha önce de benzer konulara gelip "Kuduruğğnnn, layık olduğunuz ülkede yaşıyorsunuğğz" temalı sayfalarca yazmıştı, bu tarz konularda hep aynı şeyi yapıyor.
Artık derdi neyse, neden birilerini kudurtma(!) ihtiyacı hissedecek haldeyse, bilemiyorum; parası diğer eksik yönlerini kapatmaya yetmiyor sanırım.

Takmayın lütfen, sayfalarca kibledik, temelli banlarlar umarım.

simdi alisverise cikiyorum tatlim.. gram nekadar harcadigimi düsünmeden alisveris yapacagim.
sen ise peynir reyonun karsisinda on saat düsünmek zorunda kalacaksin. Allah kimine verir kimine vermez iste.. herkesin gönlüne göre :KK66:

siradaki tatilimi hangi ülkede gecirsem acaba ? simdi bunu da düsünmeliyim.. dubai olurmu kizlar? maledivler? veya parise mi gitsem? gerci durumlar orda suan fena.. corona yüzünden.. hmm nereye gitsem acep

Vermek gönüle göre olsa idi sürünürdünüz bu gönülle, olsa olsa bol verip azdırmaktadır ki bela gelsin😉

Ben hatırlıyorum o üyeyi, daha önce de benzer konuya gelip "Kuduruğğnnn, layık olduğunuz ülkede yaşıyorsunuğğz" temalı sayfalarca yazmıştı, bu tarz konularda hep aynı şeyi yapıyor.
Artık derdi neyse, neden birilerini kudurtma(!) ihtiyacı hissedecek haldeyse, bilemiyorum; parası diğer eksik yönlerini kapatmaya yetmiyor sanırım.

Takmayın lütfen, sayfalarca kibledik, temelli banlarlar umarım.

O da benim konumdu :D kapatılmıştı tartışmalardan, bunun da akıbeti o olacak. Çok teşekkür ederim❤️

Kusura bakmasın kimse ama bu kadar mı ülke gerçeklerinden uzak bir kesim var. Babamı liseye başladığımda kaybettim. Annem bizi babamdan kalan maasla okuttu. Özel ders verirdim o zaman saati 20 liraya her gün gittigim öğrencilerim olurdu. O zaman o kus gibi maasa ragmen kiramızı faturamızı öderdik ve arttırdıgımız parayla her ay kenara ceyrek atardık. Evlenince o ceyreklerle ceyizimi aldım. Simdi çalışıyorum ve esim de büyük bir şirkette müdür yardımcısı. Cift maasa ragmen kenara yeterince para koyamıyoruz. Üstelik fuzuli harcama yapmayız asla ona ragmen.

kabul etmeyip ne yapayım elime benzin bidonu alıp kendimi mi yakayım? sonuçta başımı sokacak evim, karnımı doyuracak aşım var, tatilimden eksik kalmıyorum. kıyafet zaten marka giyinince adam olunmuyor yani marka takıntısı gereksiz bir şey, arabaya gelince şu an yok ama ilerde olacak yani şartta değil toplu taşıma taksi ne güne duruyor ki????
devleti yönetenleri korumuyorum ama değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekten başka seçeneğim yok.

Ablacım tabi ki kendini yakma ama buna da şükür deme lütfen.

Sen kabullen, beriki buna da şükür desin o zaman herkes yanlışı kabullenin. Kimse ses yükseltmezse bu hayat şartları aynen böyle devam eder gider. Her gün sinir yapmayın ama şu durumu da normalleştirmeyin rica ederim. 2 yetişkinin çalıştığı ev araba karşılayamıyoruz diyorsa orda çok yanlış giden şeyler var demektir. Binersin binmezsin o ayrı bir mesele ama karşılayamıyoruz derseniz o ülke ekonomisindeki çok yanlış giden şeylerin net kanıtı.

Ya bazı yorumları hayretle okudum. Bu kadar ince düşünecek kadar vaktim yok vs diyenler olmuş.Vakit olmasına gerek yok ki? Ülkenin durumu, bu olağanüstü kur artışları,pahalılıklar her yerde yüzünüze çarpmıyor mu? Çok şaşırdım. Ben bir şirketin mali işler bölümünde çalışıyorum ama aynı zamanda da kendime ait tekstil atölyem var. Geçen sene aldığım kumaşlar, kurdan dolayı ABARTISIZ %50 arttı. Benim maliyetlerim bu kadar artınca o elbiseler sizlere gelene kadar daha da artmıyor mu? Arasıra toptan kıyafette alıyoruz. 65 TL olan abiye 95 TL oldu 1 yıl dolmadan. Ekmek yapma makinam 400 TL den 2 bin küsüre çıktı. Sizlere küçük küçük örnekler vermek istedim sadece. İnsanlar son birkaç senedir okadar mutsuzlar ki, resmen kan ağlıyorlar, asabiyet tavan. Allah herkese akıl fikir ve güç versin. Ülkemize de yardım etsin.

Allah sizin de gönlünüze göre vermiş!
Bize de tamda olduğunuz gibi yansıtabiliyorsunuz ne güzel!!!

Rahmetli Erdal Tosun'un bir repliği canlandı gözümde; şimdi cümleyi direkt yazarsam ayıp olur. Açıklamasından ne olduğunu çıkarırsınız artık, ha baktınız çıkaramadınız eurolarınızla bir çevirmen tutar emredersiniz.

"parasal anlamda yükseliyor olsam da; kültürümü, uygarlık anlayışımı, kibarlığımı yükseltmiyorum. Gelecekte de yükseltmeyeceğim, bunu da hep deklare edeceğim, gözünüze sokacağım, böyle biri olarak çok mutluyum"

Bu kadar arsız ve rezil bir karaktere sahip olacak ne yaşadınız acaba

Bu topikte neler oldu bilmiyorum ama topik için dünya kadar şikayet raporu yapıldığına göre pek de iyi şeyler yazılmadığını anlamam için kahin olmama da gerek yok o yüzden konuyu kapatmak en doğru karar.

Konu içeriğine de baktım, vay ki vay siyasete öfke, öfkeye siyaset karışmış, siyaset içerikli konu ve yorumların yasak olduğu unutulmuş.

Madem siyaset konuşacaktınız, ilgili bölümde uygun haber içeriklerine yorum yapabilirdiniz oysa( Siyaset Meydanı) ama geyiği
Mizah-Geyik Sohbeti bölümünde yapmadığınız, dini yorumları Dualarımız Sizinle yapmadığınız gibi, siyaseti de ilgili bölümde yapmıyorsunuz.

Ne diyeyim ki, yine geceden sabaha müdahale edilmedi diye bize patlayacaksınız, kusura bakmayın alt yapı çalışmaları vardı, ya elektrikler ya net gidiyordu ama sizlerde bu topiğe yazmadan durabilirdiniz değil mi?
O kadar otokontrolünüz vardı lakin yine kontrollü olmak yerine bizim kontrolü sağlamamızı beklemişsiniz, o zaman Kazen Kazen 'inde dediği gibi herkes yazdıklarının sonucuna katlanmalı.

Böyle yazıyorum diye bana kızmayın, kurallara uymayan sizsiniz, önce kendinizi bir sorgulayın bence.

Son düzenleme:
Hanımlar, bir yandan bu konuyla alakalı şikayet raporlarını okuyorum, siyasi değil insani bir bilgi paylaşıp raporlara devam edeceğim.

Birleşmiş Milletler raporuna göre Dünya genelinde 300 milyonu çocuk olmak üzere 800 milyonu aşkın insanın aç olduğunu, her yıl ortalama 11 milyon insanın açlık ve yetersiz beslenmeden öldüğünü biliyor musunuz?

Fakirlikle dalga geçerken dünya üzerinde açlıktan yetersiz beslenmeden ölen yetişkinleri bir kenara bıraktım, bebeleri düşünün de fakirliği başkalarını kışkırtma aracı olarak kullanmayın ayıptır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X