Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-07-2022
Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 25 gün kaldı.
Kemikleşme süreci istikrarlı bir şekilde devam etmektedir (bebeğinizin kıkırdakları kemiğe dönüşüyor). Doğum ile birlikte bebeğinizin bütün kemikleri sertleşmiş olmayacaktır. Bu hem sizin hem de bebeğiniz için bir avantajdır. Bebeğinizin iskeletinde ne kadar çok kıkırdak bulunursa o kadar esnek olacaktır ki bu doğum sırasında bebeğin dar doğum kanalından geçmesini kolaylaştıracaktır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2850 gr. - Yaklaşık boyu : 48.6 cm. (Baştan Topuğa)
Kesinlikle bekletirim. Sonra ki sene gönderirim.Merhaba… Sabah sabah okuduğum bişey kafamı karıştırdı. Bir uzman,bir velinin 70 aylık çocuğumu eylülde okulda başlatayım mı yoksa beklesin mi sorusuna,başlasın diye cevap verince aklım karıştı biraz. Oğlum 2016 Aralık doğumlu. Anasınıfına pandemi nedeniyle sadece 8 gün gitti. Eylülde 69 aylık olacak. Dilekçe ile anasınıfına gidebilir ki gitmeli de… Çünkü henüz ilkokul seviyesinde olduğunu asla düşünmüyorum. Bebek gibi hareketleri var hala mesela. Uzman gönder diyor ama ben de uygun olduğunu düşünmüyorum. Seneye 81 aylık olacak. Anasınıfına gitmeden ilkokula başlatmak doğru gelmiyor. Kızım da 78 aylık başladı. Sizler nasıl yaptınız?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 939 gün geçti.
Kesinlikle aynı düşünüyorum sizinle. Kızımı da 78 aylıkken gönderdim ben mesela. Zaten uzun seneler okula gidecek,1 sene daha oyun oynasın mantığıyla:) Sadece şu var. 69 aylık olup,göndermek istemeyince sağlık raporu almak gerekiyormuş ve bu da zormuş. Kimisi dilekçe yeterlidir diyor. Son 1 saatte bulabildiğim bilgiler bunlar. Doğrusu nedir öğretmenim? Bildiğinizi sanıyorum. Çok teşekkürler cevabınıza…
aile çocuk ilişki danışmanı ne ya. İnstagram uzmanı. İnstagramda psikolog olduğunu iddia edip tv tv gezenleri de gördük. Bakmayın öyle saçma sapan hesaplara. Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız. Şüpheniz varsa gerçek bir pedagoga, deneyimle öğretmenlere danışırsınız. Arkasında kim olduğu belli olmayan hesaplara değil.Aile,çocuk,ilişki danışmanı… İnstadan soru cevap etkinliğinde gördüm verdiği cevabı. Ben de erken olduğu kanısındayım.
Tam olarak ne eğitimi almış acaba? Kafasına göre kıytırık 3-5 sertifika ile ben uzmanım mı diyor? Alakasız bölüm mezunu olup da psikoloğum diyen ne insanlar var instagramda..Aile,çocuk,ilişki danışmanı… İnstadan soru cevap etkinliğinde gördüm verdiği cevabı. Ben de erken olduğu kanısındayım.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 294 gün geçti.
Aile terapisti aynı zamanda! Seminerler veriyor. Uzun süredir kendisini aslında beğeniyle takip ediyorum ama verdiği cevap benim en az 2 saatimi aldı. :) Ödeve de karşı bir uzman. İlkel bir uygulama diyor mesela. Bilemedim.Tam olarak ne eğitimi almış acaba? Kafasına göre kıytırık 3-5 sertifika ile ben uzmanım mı diyor? Alakasız bölüm mezunu olup da psikoloğum diyen ne insanlar var instagramda..
Ödev dozunda verilirse faydalı olabilir ama maalesef dozu kaçıran çok meslektaşım var o yüzden ben de taraftar değilimAile terapisti aynı zamanda! Seminerler veriyor. Uzun süredir kendisini aslında beğeniyle takip ediyorum ama verdiği cevap benim en az 2 saatimi aldı. :) Ödeve de karşı bir uzman. İlkel bir uygulama diyor mesela. Bilemedim.
Bu uzmanlik degil,bildigin tarottan bakip soylemis. :)Merhaba… Sabah sabah okuduğum bişey kafamı karıştırdı. Bir uzman,bir velinin 70 aylık çocuğumu eylülde okulda başlatayım mı yoksa beklesin mi sorusuna,başlasın diye cevap verince aklım karıştı biraz.