• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Gece kartını çıkart yat sabah geri tak avm de gez akşam yıne eve gel otur bir arkadaşını veya kuzenıni ara konuş ben bazen eşime sinir olunca böyle yaparım onu aramiyayım diye 😂😂😂

Bende çok zorlanıyorum ama artık eskisi gibi değilim çünkü anladım ki iş yoğunluğuna yada kafalarındaki biseye takıklarsa dahada düşüncesizleşiyorlar.

Ahahahhaha kiz bende akrep burcuyumm birak kin tut ya biz kin tutariz neler yapiyosun boyle🤣
Ya valla normalde çok kinci biriyim bana yapılan bir hatanın üstümde 58 yıl geçse onu unutmam ama buna bir tuhafım akrepler beni affedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X