• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hiç kendimi üzemem canım isterse ararım ölümlü dünya ettiğim kavgayı bile sonra unutuyorum niye aramayıp kendime eziyet edeyim
Bende öleydim zamanında ama inanın zamanla karşıdaki şımarıyor ex ilişkimde hiç düşünmedim uzatmadım haklıda olsam yeterki iyi mutlu olayım ama olmadı 😕😢

Nişanlı iken dayanamaz yazardım. Evlenince nasıl olsa aynı evde yaşayacaz odada görecem mutfakta görecem dayanırım falan diyordum.evlendik En fazla Bi tuvalete girip çıkana kadar dayanıyorum en fazla. Hemen gidip yüzümü gömüyorum boynuna. Eşşek te hiç reddetmiyor kırsam dahi hemen bastırıyor göğsüne. Biz küs kalamıyoruz yav

Nişanlı iken dayanamaz yazardım. Evlenince nasıl olsa aynı evde yaşayacaz odada görecem mutfakta görecem dayanırım falan diyordum.evlendik En fazla Bi tuvalete girip çıkana kadar dayanıyorum en fazla. Hemen gidip yüzümü gömüyorum boynuna. Eşşek te hiç reddetmiyor kırsam dahi hemen bastırıyor göğsüne. Biz küs kalamıyoruz yav
38 kere okuyup ağlıyım aptal seninle böyle olabilirdik aptal diyim

Bende öleydim zamanında ama inanın zamanla karşıdaki şımarıyor ex ilişkimde hiç düşünmedim uzatmadım haklıda olsam yeterki iyi mutlu olayım ama olmadı 😕😢
Ben de şimdilik sıkıntı yok o sırf özlüyor diye küsmez bile ben küserim ama kusduramam fazla

Ben çok sinirlendiğimde uyku ilacımı alıp yatıyorum.
Telefonu da kapatıyorum, kalktığımda da kavga soğumuş oluyor.

Ben de akrep burcuyum ve inanılmaz saydiriyordum taaaki buzamana dek. Şimdi notlarıma yazıyorum 😂😂 çok dolarsam bide kafanı sabit oyun filan oyna nebilim inat et biraz bekleme bisey de bırak bosver beklersen de telefonuna bakarsın şimdi

dün kavga ettik, daha fazla konuşmak istemiyorum dedim, yirmi dakika sonra aklıma başka şeyler geldi, dayanamadım onları da döşedim :D sonra da yazmadım. o yazdı aradı cevap vermedim. yazmayayım kafam dağılsın diye internetten keyifli bir dizi açtım onu izledim. bu ufak bi tartışma için.
daha büyük kırgınlıklar küslükler ve geri dönüşsüz yollar için bağrına taş basıyorsun. yazmanın aramanın kendinin de o kişinin de huzurun kaçıracağını, birisinin huzurunu kaçıracak bir kadın olmak istemediğini düşünüyorsun. zamanla yazmaman gerektiğini yazsan da birşeyin değişmeyeceğini anlıyorsun :(

Ben de akrep burcuyum ve inanılmaz saydiriyordum taaaki buzamana dek. Şimdi notlarıma yazıyorum 😂😂 çok dolarsam bide kafanı sabit oyun filan oyna nebilim inat et biraz bekleme bisey de bırak bosver beklersen de telefonuna bakarsın şimdi
Aynen ben hep saydıran tarafım destanlarca saydırmak geliyor içimden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X