- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.369
- 548
Helal kız sanaOna yazacağıma telefonumu kırarım daha iyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal kız sanaOna yazacağıma telefonumu kırarım daha iyi![]()
Valla kendi bilir elinden kacircakbu gidişle öyle düşünMerak eder mi ki kız bunlar
Gördüğüm en güzel yorumlardan birtanesidün kavga ettik, daha fazla konuşmak istemiyorum dedim, yirmi dakika sonra aklıma başka şeyler geldi, dayanamadım onları da döşedimsonra da yazmadım. o yazdı aradı cevap vermedim. yazmayayım kafam dağılsın diye internetten keyifli bir dizi açtım onu izledim. bu ufak bi tartışma için.
daha büyük kırgınlıklar küslükler ve geri dönüşsüz yollar için bağrına taş basıyorsun. yazmanın aramanın kendinin de o kişinin de huzurun kaçıracağını, birisinin huzurunu kaçıracak bir kadın olmak istemediğini düşünüyorsun. zamanla yazmaman gerektiğini yazsan da birşeyin değişmeyeceğini anlıyorsun![]()
Benim yukselen koc cocuk gibiyim hirs mirs tmm eyvallahta o aklima dusenlerin hepsi soylenecek butun nefret kin kusulacak baska turlu icimde patliyor illet oluyorum yukselenin ne bacimNiye ben koçum hirs edersem yazmam![]()
Ben de senin gibiyimHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Aynı kişiyizBen de senin gibiyim..Böyle yazarım yazarim yazarım..Benimki de bir sey yazmiyor daha fazla sinirlenmeyeyim diye ama ona daha çok sinirlenip daha çok şey yazıyorum
![]()
Oğlak benim canım iste aslında bende sen gibiyim ama diyorum ya inat var bende yazmazsam yazmak istememBenim yukselen koc cocuk gibiyim hirs mirs tmm eyvallahta o aklima dusenlerin hepsi soylenecek butun nefret kin kusulacak baska turlu icimde patliyor illet oluyorum yukselenin ne bacim
Bu kin tutma doğrumu yaa oğlum 10 yaşımda akrep burcu ve çok kinci daha altı yaşındayken arkadaşına bir küstü 3 ay barışmadıAhahahhaha kiz bende akrep burcuyumm birak kin tut ya biz kin tutariz neler yapiyosun boyle![]()
Eeee bastan desene oglak akrepten sonra inatta 2.dir bogayla kapisirlar ama oglak alir netOğlak benim canım iste aslında bende sen gibiyim ama diyorum ya inat var bende yazmazsam yazmak istemem
Ahahhaha yaaaaa kiyamam ben ona vallahi dogru bi yegenim var 3 yasinda akrep bi kustu mu oldur Allah barismiyor bizimle git diyor itekliyor onu aglataniBu kin tutma doğrumu yaa oğlum 10 yaşımda akrep burcu ve çok kinci daha altı yaşındayken arkadaşına bir küstü 3 ay barışmadı
Sende benim küçük kız oda inat oğlan akrep kinciOğlak benim canım iste aslında bende sen gibiyim ama diyorum ya inat var bende yazmazsam yazmak istemem
Bende koç:) içimde duracağına içinde dursun der söylerim:)Koc burcu musun
Özür dileyerek konuyla alakasız ama akrep mıknatısı olarak cevaplayayım. Unutmuyorlar, birkaç yıl önceki bir olayın bile közleri hala canlı oluyor içlerinde. Ben bir yay olarak çabuk unuttuğum için defterime yazıyorum yanlış yapanları çünkü unutup konuşuyorum sonra yine salak yerine koyuyorlar.Bu kin tutma doğrumu yaa oğlum 10 yaşımda akrep burcu ve çok kinci daha altı yaşındayken arkadaşına bir küstü 3 ay barışmadı