- 1 Kasım 2019
- 2.002
- 3.840
- 133
- 26
Yaaaaa ahahhah ama sunu diyebilirim baya pratik zekalar bu kesinTeşekkür ederim açıklama için ikizler hakkında iyi bir şey sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa ahahhah ama sunu diyebilirim baya pratik zekalar bu kesinTeşekkür ederim açıklama için ikizler hakkında iyi bir şey sanırım :)
o lanet koç burcu benim ve tam anlatıldığı gibiyim.nefret ediyorum bu huyumdan..Koc burcu musun
Yazmam, alirim karsima konusurum sorun cozulecekse o an cozulurHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Ahhh ahh ben sinsi değilde daha çok kendine hakim olan biri olmak isterdim özeniyorum valla haklı oldugum yerde trip yapmayı gectim haklı oldugum yerde hakkım verilsin onada razıyım..Sinsi olmak istiyorum:)
O zaman zor gerçektenAhahha cok sukur evlisiniz valla gunun sonunda herkes ayni yere gidiyor ya sevgili olanlar ne yapsin![]()
KesinlikleAhhh ahh ben sinsi değilde daha çok kendine hakim olan biri olmak isterdim özeniyorum valla haklı oldugum yerde trip yapmayı gectim haklı oldugum yerde hakkım verilsin onada razıyım..
Başak bir arkadasımı hatırlattı bu yorum bana... Umarım ona benzemez kızım.. Umarım Yükseleni akrep biraz daha ağır basar diyeyimBaşak dediğim dedik sadece onun dediği doğru senin dediklerini pek umursamaz sadece kendi doğrularına inanır kinci değildir evine bağlı benim eşim başak ben aslan
En ıyısı kendine meşgale bul normalde ben de öyleydim tabi seneler önce ama aştım taktiğim ise sürekli dizi izlerdim yabancı dizilere başlardım izlerdim aklıma bile gelmezdi hey gidi günler heyyHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
ben koç burcuyum ama tınlamam. Bana ne o benim gönlümü alsın almazsa da yol onun açık olsun derdim. Haklıysam budur yani.Koc burcu musun
Yukselen ve ay burcu nedirben koç burcuyum ama tınlamam. Bana ne o benim gönlümü alsın almazsa da yol onun açık olsun derdim. Haklıysam budur yani.
Ben bi keresinde çok kötü tartıştık cevap vermiyor birbirimizi engelledik neyse kuduruyorum mobilden 1 tl attım oraya yazdım o engeli kaldır hemen beni araEşim bazen bak engelleyeceğim der. O zaman mesajdan yazayım oyundan yazarım mail atarım:))
yükselenim yengeç ay burcum koç. Ama hiç duygusal da değilimYukselen ve ay burcu nedir