• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmadan duramam ben. Haksızsam özrümü dilerim, haklıysam "sen niye beni arayıp özür dilemiyorsun" diye fırçalamak için ararım ya da yazarım.
Yazmadan durabilenleri ve amaçlarını hiç anlamıyorum.

İlişki kafamda bittiyse ve sinirliysem sağlam döşerim. Bir daha da telefonlarını açmam.
Ama devam eden bir ilişki içinde "ilk o yazsın" diye inatlaşmanın kimseye bir faydası yok bence.
Sürekli uzun uzudıya yazmak,kendini ifade etmek insanı yorar.
bazen geri de durmakta fayda vardır.
karşı taraf için değil ki, kendisi için.

sizin ilişkiniz de hatalı tarafın,hemen özür dilemesi ortamı yumuşatabilir.
ama, herkes için bu böyle değil malesef.
“heh özür diledi,bineyim tepesine.”
kafasın da nice insanlar var.

Sürekli uzun uzudıya yazmak,kendini ifade etmek insanı yorar.
bazen geri de durmakta fayda vardır.
karşı taraf için değil ki, kendisi için.

sizin ilişkiniz de hatalı tarafın,hemen özür dilemesi ortamı yumuşatabilir.
ama, herkes için bu böyle değil malesef.
“heh özür diledi,bineyim tepesine.”
kafasın da nice insanlar var.

Böyle bir ilişkiye devam etmek de sağlıklı değil ki.
Hani twitterda falan esprisini yapıyorlar "evlenince whatsapptan engelliyorsun, adam akşam eve geliyor" diye. Yani kaç kaç nereye kadar?
Bir sorun varsa oturup konuşulur. Karşıdaki laftan, özürden ya da insanlıktan anlamıyorsa da devam etmeye gerek yok.
Ben çok yorucu buluyorum böyle şeyleri.

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
o kadar o kadar o kadar haklısın kii 😂😂yazınca iyi kötü ne varsa söylemek açıklamak anlamasknı istemek...Bende senin gibiyim,gibiydimm..Nişanlımla 1 yıl nişanlı kaldk ister iatemez sorun tartışma çıkıyor.Ben bi başlıyorum yazmaya bazen ben bile son okumayı yapmadan atıyorum. nişanlım bir okudu iki okudu sonra sıkıldı yazılardan fark ettim okumamaya başladı.Okumadığı içinde uzunca yazıp atıyordum.Neyseki partner sabırlı bir insan okumak yerine arayıp dinlemeyi tercih etti her seferinde 😃 sonra öyle öyle bitirdim bu huyumu.Bileye sinirlensem kızsam ya arar sorun var çözelim derim ya da ses kaydı gönderirim.

Bence yazmak daha iyi. Cunku iletisim oluyor, problemlerini soyluyorsun, icini dokuyorsun. cozum odakli bisey. problemi cozerseniz ne ala, cozemezseniz ve cok onemli bir seyse vakit kaybetmemenize yarar.

Ya astro yorum en sevdiğim😍
Ben aslanım yükselenim terazi
Nolcak şimdi🙈
Valla insallah egonuza yenik dusmuyosunuzdur diyim oncelikle iradeli desem degil kararsiz desem degil bi yandan on planda olma istegi bi yanda naif nazik dengeyi tutturabiliyomusunuz bari😂

Valla insallah egonuza yenik dusmuyosunuzdur diyim oncelikle iradeli desem degil kararsiz desem degil bi yandan on planda olma istegi bi yanda naif nazik dengeyi tutturabiliyomusunuz bari😂
Mmmm psikopat diyebiliriz bana😂

Bende ölsem yazmam inat ederim :KK53:
O yazarsa da az öz cevaplar veririm
Vazgeçmiş gibi davranırım ki tutuşsun
Uzun uzun yazmak isterim ama tutarım kendimi
Emin ol erkekler o destanları okumuyor bile
Okusa bile mırmırmır diye üstünkörü okuyor
Sen sanıyorsun aha şimdi attığım mesajı okurken arkada acıklı bi fon çalacak kalbi sızlayacak falan ama hayat öyle değil
En iyisi umursamıyormuş gibi yapmak
Ben mesaj geldi mi diye telefonun ekran tuşuna basmaktan şarjı bitiriyordum hahah
O mesaj atınca da gidip kahve yapıyordum içiyordum tv izliyordum ondan sonra cevap atıyordum :KK70:
Siz kesin boga burcu sunuz erkek arkadasim da oyle

Kova erkeği nasıldır karekter olarak kızlar. 🙈
Ben başak burcuyum yazmadan duramıyorum sonrası pişmanlık olsada.

Kova erkeği nasıldır karekter olarak kızlar. 🙈
Ben başak burcuyum yazmadan duramıyorum sonrası pişmanlık olsada.
Ne yaparsan yap ama ısrarcı olma tek bir mimiğinle bile baskı hissettirme anında kaçarlar. Kültürlü ve eğitimli kadınlardan hoşlanırlar. Bilginle tavlarsın onu. Çok kova tanıdığım var da 😅

Yazınca da bişey olmuyo çünkü, daha beter rezil olup yerin dibine gidiyosun haklıyken hem de.
Bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Ne yaparsan yap ama ısrarcı olma tek bir mimiğinle bile baskı hissettirme anında kaçarlar. Kültürlü ve eğitimli kadınlardan hoşlanırlar. Bilginle tavlarsın onu. Çok kova tanıdığım var da 😅

Aslında tavladım bile eşim oluyor kendileri. 😅
Dediğin gibi eğitimli olmamla çok ilgilenmişti. Çok akıllısın çok olgunsun derdi. Ama hala taktiğe ihtiyacımız oluyor bazen. Evlenip kurtuldum yok. 😂

ne yazcam yaa...
telefona bakmam bile..
gelsin binbir özür dilesin...
affettirmesi lazım kendini, yoksa bye bey..
direkt koyarım kapıya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X