- 25 Haziran 2016
- 7.762
- 13.916
- 248
Akrabaniz sizi çok düşünüyorsa bebeğe baka n sizde kendinize bakım yapın.hic takmayın benimde şuan 4 aylık oldu kızım ve yeni yeni duzeldim.kizim maşallah akıllı o yüzden çok zorlamıyor ama her bebek bir değil.mesela ilk kızım kolikti su içmeye zaman yoktu.kendinizi yetersiz hissetmeyin şuan önceliğiniz bebeğiniz ve sizsiniz bırakın diğerleri boş boş konuşsun.

ama bildigim tek bir şey var. Her şeyi planlı programlı yapıyorum. Hele ise gideceğim günlerde bir gece öncesi bir sonraki günün her şeyi hazır oluyor. Detaylı temizlik yapmiyorum. Banyo ve mutfağı günlük temizleyip bir de ev süpürüyorum o kadar. Evi genel hatlarıyla topluyorum, derinde çok dağınık mesela. Onun haricinde her şey akışa göre gidiyor bazen de gitmiyor tabi
 ama bildigim tek bir şey var. Her şeyi planlı programlı yapıyorum. Hele ise gideceğim günlerde bir gece öncesi bir sonraki günün her şeyi hazır oluyor. Detaylı temizlik yapmiyorum. Banyo ve mutfağı günlük temizleyip bir de ev süpürüyorum o kadar. Evi genel hatlarıyla topluyorum, derinde çok dağınık mesela. Onun haricinde her şey akışa göre gidiyor bazen de gitmiyor tabi  siz de kimseyi umursamayin. Küçücük bebegi olan kadına denilecek laf mı o? Çok normal bu süreçte böyle olmanız
 siz de kimseyi umursamayin. Küçücük bebegi olan kadına denilecek laf mı o? Çok normal bu süreçte böyle olmanız

sadece öğlene kadar evi yine bir toplayıp banyo tuvaleti çamaşır suyu ile temizlerim 10 dk, evi toplarım 20 dk öyle. Sonra kızım öğle uykusunda iken de yemek yaparım o kadar
 sadece öğlene kadar evi yine bir toplayıp banyo tuvaleti çamaşır suyu ile temizlerim 10 dk, evi toplarım 20 dk öyle. Sonra kızım öğle uykusunda iken de yemek yaparım o kadar 

oda çok yorgun ben bebege koşturuyorum oda bana  mutlaka haftada bir gün misafir agırlıyoruz. O gün ikimizinde perti çıkıyor
 oda çok yorgun ben bebege koşturuyorum oda bana  mutlaka haftada bir gün misafir agırlıyoruz. O gün ikimizinde perti çıkıyor
		 sen hiç takma o densiz akrabaları hiç bitmez akıl vermeleri he de geç. Senin daha hormonların vucudun toplanmadı ne ara salacaksın kendini insanlar delirmiş. İnsan bebeği küçükken uykusuzluktan bi mantığınıda kaybediyo banada neler neler demişler flu bi görüntü sis perdesi gibi hatırlıyorum
 sen hiç takma o densiz akrabaları hiç bitmez akıl vermeleri he de geç. Senin daha hormonların vucudun toplanmadı ne ara salacaksın kendini insanlar delirmiş. İnsan bebeği küçükken uykusuzluktan bi mantığınıda kaybediyo banada neler neler demişler flu bi görüntü sis perdesi gibi hatırlıyorum