- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Amma abartmissin. Hepimiz çocuk büyütüyoruz. Ben çalışıyorum her sabah altıda kalkiyorum sabahın köründe kahve içmek için on dakika bile çok güzel. Duş al giyin cocugu giydirme krese götür oradan ise git evi topla vs vs tabi ki çok yoruluyorum ama önemli değil binlerce şükür her gunume diyorum. Sen de çocuk uyuyunca evi biraz topla annen de varmış yardım eden daha ne istiyorsun Sukret kardeşim sukret
Amma abartmissin. Hepimiz çocuk büyütüyoruz. Ben çalışıyorum her sabah altıda kalkiyorum sabahın köründe kahve içmek için on dakika bile çok güzel. Duş al giyin cocugu giydirme krese götür oradan ise git evi topla vs vs tabi ki çok yoruluyorum ama önemli değil binlerce şükür her gunume diyorum. Sen de çocuk uyuyunca evi biraz topla annen de varmış yardım eden daha ne istiyorsun Sukret kardeşim sukret
Merhaba canım bende oğluma tek basıma bakıyorum ustelık senın annen de varmış. Benım annemde olsa ohoo herseyı yetısyırıtoyum çok şükür oğlum uyuduğunda yemeklerı hemen yapıyorum sonra toz alıyorum vıleda yapıyorum Mesela yarın da ütüleri yapacam . Su sıralar gece uyuma sorunu var arabada uyuyoHanımlarr çok feciyim bu günlerde gerçekten dün gece de üzerine toz biber oldu.Ben 29 yaşındayım 4 düşükten sonra delicesine istediğim yavruma kavustum binlerce şükür,kızım 11 aylık annem sağolsun bu zamana kadar kızımın bakımıyla ilgili bana çok yardımcı oldu ama ona rağmen ben hiçbirşeye yetişemiyorum ne kızıma,ne kendime,ne eşime ne de evime.Gerçekten en sonunda dualarim kabul oldu ama ben hala mutlulugumu tam manasiyla yasayamiyorum,zaman hizla akıp gidiyor koşuşturmacadan ben daha bişey anlamadan çocuk 1 yaşına geldi.En beteri uykusuzluk gerçekten,tam herşeyi rayına oturtuyorum derken yine çuvallıyorum.Gece yarısı 3 te uyanan kızım sabah 7 ye kadar beni uyutmadi ne yaptiysam memnun edemedim,uykusu kaçtı hıncını benden aldı.Şimdi öğle uykusunda fakat ev dandini tüm gece uyumamış olan ben onunla birlikte uyusam mi yoksa işlerimimi yapsam ikilemde kaliyorum.
İş yaparken kızım asla yanliz kalmak istemiyor bende mecbur babytv açıyorum sonra odaya bi giriyorum çocuk hipnotize olmuş bayık bayık tv izliyo vicdan azabindan ölüyorum.Herçeşit oyuncağı var ama 2dk. Sonra hepsinden sıkılıyo
Siz nasıl yapiyorsunuz hanımlar nasıl yetişiyorsunuz,evle ilgilensem çocuğuma üzülüyorum ben mi büyütüyorum sizinkiler nasıl büyüdü ben kızımı odada yalnız bırakınca çok vicdan yapıyorum bana akıl lütfen
Valla tatlim hem calisan biriyim hemde anneyim o ara cocugumlada esimlede ev temizligimlede ilgilenip kendimede zaman ayirabiliyorum cok sükür herseyin kafada bittiğine inanlardanim yapabileceğine inanirsan olay bitmistir buarada kesinlikle baby tv tarzinda seyler onermem bence hic tv acmamalisin cocugun icin cok tehlikeli olabilir mazallah sonra kendine geldiginde birlikte zaman gecirmek istiyecegin evladini tv izlemekten karsında bulamazsinHanımlarr çok feciyim bu günlerde gerçekten dün gece de üzerine toz biber oldu.Ben 29 yaşındayım 4 düşükten sonra delicesine istediğim yavruma kavustum binlerce şükür,kızım 11 aylık annem sağolsun bu zamana kadar kızımın bakımıyla ilgili bana çok yardımcı oldu ama ona rağmen ben hiçbirşeye yetişemiyorum ne kızıma,ne kendime,ne eşime ne de evime.Gerçekten en sonunda dualarim kabul oldu ama ben hala mutlulugumu tam manasiyla yasayamiyorum,zaman hizla akıp gidiyor koşuşturmacadan ben daha bişey anlamadan çocuk 1 yaşına geldi.En beteri uykusuzluk gerçekten,tam herşeyi rayına oturtuyorum derken yine çuvallıyorum.Gece yarısı 3 te uyanan kızım sabah 7 ye kadar beni uyutmadi ne yaptiysam memnun edemedim,uykusu kaçtı hıncını benden aldı.Şimdi öğle uykusunda fakat ev dandini tüm gece uyumamış olan ben onunla birlikte uyusam mi yoksa işlerimimi yapsam ikilemde kaliyorum.
İş yaparken kızım asla yanliz kalmak istemiyor bende mecbur babytv açıyorum sonra odaya bi giriyorum çocuk hipnotize olmuş bayık bayık tv izliyo vicdan azabindan ölüyorum.Herçeşit oyuncağı var ama 2dk. Sonra hepsinden sıkılıyo
Siz nasıl yapiyorsunuz hanımlar nasıl yetişiyorsunuz,evle ilgilensem çocuğuma üzülüyorum ben mi büyütüyorum sizinkiler nasıl büyüdü ben kızımı odada yalnız bırakınca çok vicdan yapıyorum bana akıl lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?