- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel hayat diye bişey kalmıcak evde pijamayla gecelikle gezemicen südyensiz dolaşamıcan hamilesin bütün gün yorolucan akşam uzanıp tv izlemek isticen ama yatamıcan eşin kıskanıcak zamanla samimi olucaksınız çünkü bunun gibi birçok şey bence vazgeçin aile saadetiniz onun kazandırıcağı üç kuruşluk kârdan daha değerliArkadaşlar
Eşimle beraber ticaret yaparak geçiniyoruz ancak hamileliğim sebebiyle işlerimiz şimdiden biraz yavaşladı. Daha da yavaşlayacak gibi görünüyor.
Eşim memleketinden gelen 18 yaşında bir üniversite öğrencisine resmi işlemlerde yardım ettiği için arkadaş oldular.sonra biz ona ev arkadaşı bulduk yerleştirdik fakat o evde mutlu olmadı. O evden ayrılacağını öğrenen eşim bizde kiracı olarak kalmasını teklif etti. O da sanırım kabul edecek.
Tüm.masrafların yarısını ödeyecek neredeyse bu sıkışıklıkta, iyi yürekli, temiz de bir çocuk üstelik onun için de aile ortamı olacak ama bunun bize aile bütünlüğümüze zararı olur mu, piiman olur muyuz?
Siz ne dersiniz?
Madem yari yarıya masrafları karşılayacak kadar parası var ev arkadaşı niye ariyor ki tutsun bi ev kalsın tek başına kocaman çocuk. Hiç mantıklı değil. Eşiniz düşüncesiz davranmış sizde acabalardasiniz enteresan...Arkadaşlar
Eşimle beraber ticaret yaparak geçiniyoruz ancak hamileliğim sebebiyle işlerimiz şimdiden biraz yavaşladı. Daha da yavaşlayacak gibi görünüyor.
Eşim memleketinden gelen 18 yaşında bir üniversite öğrencisine resmi işlemlerde yardım ettiği için arkadaş oldular.sonra biz ona ev arkadaşı bulduk yerleştirdik fakat o evde mutlu olmadı. O evden ayrılacağını öğrenen eşim bizde kiracı olarak kalmasını teklif etti. O da sanırım kabul edecek.
Tüm.masrafların yarısını ödeyecek neredeyse bu sıkışıklıkta, iyi yürekli, temiz de bir çocuk üstelik onun için de aile ortamı olacak ama bunun bize aile bütünlüğümüze zararı olur mu, piiman olur muyuz?
Siz ne dersiniz?
Canım ev üstüne ev olmaz der büyüklerimiz. Öğrenciniz kız mı erkek mi bilmiyorum ama dinen de caiz olmadığını düşünüyorum haddim olmayarak. Ben kız kardeşimi bile yanıma davet edemiyorum eşim rahatsız olur diye. Ancak eşim evde yokken uzunca kalabiliyor. Sonuçta erkektir rahat etmek ister diye. O da aynı şekilde, uzun süreli misafir almıyor eve. Gelen en fazla iki gece kalıp gidiyor. Mahremiyet çok önemli canım. Sonra pişman olmaArkadaşlar
Siz ne dersiniz?
başka arkadaş bulsun çok mu zor.Arkadaşlar
Siz ne dersiniz?