- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
çok rahatsız edici. kesinlikle kıskanç biri değilimdir. ama bu adam bi kadınla konuşurken aklından bunları mı geçiriyor, fiziklerini mi kıyaslıyor ne kadar boş bi zihin diye düşünmeden edemezdim. çekinme ayol söyleyiver yüzüne, o utanmadan sıkılmadan böyle muhabbetler yapabiliyorsa sen de düşüncelerini tak diye söyle adama3 aydır biriyle beraberim 23 yaşındayım o 27 yaşında.Aramızda birkaç muhabbet geçti kafama takıldı.Geçenlerde anlatıyor işteyken biri gelmiş kız sana çok benziyor ama senin ergen halin sivilceli falan kızın saçı şuraya kadar taa ama senden beyaz falan.Kızdım bana bunların muhabbetini yapma diye.Bugünde anlatıyor adliyedeydim bi bayan var şöyle bir fizik çok tuhafıma gitti normalde yaşlı falan olsa neyse de ne değişik kilo alma şekli dedi eliyle de kum saati çiziyor yani incecik bel koskoca kalça.Surat yaptım oda kötü bir niyetim olsa sana anlatmam şurada geçen bayanı görünce aklıma geldi dedi.Şurada geçen bayan dediği de hafif kilol .Sizde de böyle muhabbetler oluyor mu?Saçma değil mi bu.
Soğutucu muhabbetler bunlar. Bi erkek rahatça sevgilisine bu tip muhabbetler yapamaz...3 aydır biriyle beraberim 23 yaşındayım o 27 yaşında.Aramızda birkaç muhabbet geçti kafama takıldı.Geçenlerde anlatıyor işteyken biri gelmiş kız sana çok benziyor ama senin ergen halin sivilceli falan kızın saçı şuraya kadar taa ama senden beyaz falan.Kızdım bana bunların muhabbetini yapma diye.Bugünde anlatıyor adliyedeydim bi bayan var şöyle bir fizik çok tuhafıma gitti normalde yaşlı falan olsa neyse de ne değişik kilo alma şekli dedi eliyle de kum saati çiziyor yani incecik bel koskoca kalça.Surat yaptım oda kötü bir niyetim olsa sana anlatmam şurada geçen bayanı görünce aklıma geldi dedi.Şurada geçen bayan dediği de hafif kilol .Sizde de böyle muhabbetler oluyor mu?Saçma değil mi bu.
Evet saçma yanı hem niye bakıyor hem sana niye anlatıyor3 aydır biriyle beraberim 23 yaşındayım o 27 yaşında.Aramızda birkaç muhabbet geçti kafama takıldı.Geçenlerde anlatıyor işteyken biri gelmiş kız sana çok benziyor ama senin ergen halin sivilceli falan kızın saçı şuraya kadar taa ama senden beyaz falan.Kızdım bana bunların muhabbetini yapma diye.Bugünde anlatıyor adliyedeydim bi bayan var şöyle bir fizik çok tuhafıma gitti normalde yaşlı falan olsa neyse de ne değişik kilo alma şekli dedi eliyle de kum saati çiziyor yani incecik bel koskoca kalça.Surat yaptım oda kötü bir niyetim olsa sana anlatmam şurada geçen bayanı görünce aklıma geldi dedi.Şurada geçen bayan dediği de hafif kilol .Sizde de böyle muhabbetler oluyor mu?Saçma değil mi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?