Siz ne düşünürsünüz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
3 aydır biriyle beraberim 23 yaşındayım o 27 yaşında.Aramızda birkaç muhabbet geçti kafama takıldı.Geçenlerde anlatıyor işteyken biri gelmiş kız sana çok benziyor ama senin ergen halin sivilceli falan kızın saçı şuraya kadar taa ama senden beyaz falan.Kızdım bana bunların muhabbetini yapma diye.Bugünde anlatıyor adliyedeydim bi bayan var şöyle bir fizik çok tuhafıma gitti normalde yaşlı falan olsa neyse de ne değişik kilo alma şekli dedi eliyle de kum saati çiziyor yani incecik bel koskoca kalça.Surat yaptım oda kötü bir niyetim olsa sana anlatmam şurada geçen bayanı görünce aklıma geldi dedi.Şurada geçen bayan dediği de hafif kilol .Sizde de böyle muhabbetler oluyor mu?Saçma değil mi bu.

Eşim benim yanımda bir kere yoldan geçen kilolu bir kız için 3+1 maşallah demişti. Ayıp günah dalga geçme belki sağlık sorunu vardır ayrıca bu konuşma şeklin çok itici dedim bir daha yapmadı şükür. Kıskanç biri değilim ama eşimin ya da sevgilimin sürekli birilerinin vücudunu incelemesi hiç hoş olmaz doğrusu

sizde erkeklerden bahsedin..ben birini gördüm..şöyle kaslı böyle kaslı..sana benziyor ama kolları daha kaslı..bakalım sizin muhabettinizi beğenecek mi..yok böyle saçmalıklar..kadın manyağı olmuş resmen..birazda erkeklerin tipiyle uğraşsın..

bir kere nişanlım hulya avsar için bu kadın çok zeki aslınds tarzı birşey soyledi onu bile kıskanıp surat yaptım . birde bi kadının fiziği hakkında konuşsa gorur gununu

çok rahatsız edici. kesinlikle kıskanç biri değilimdir. ama bu adam bi kadınla konuşurken aklından bunları mı geçiriyor, fiziklerini mi kıyaslıyor ne kadar boş bi zihin diye düşünmeden edemezdim. çekinme ayol söyleyiver yüzüne, o utanmadan sıkılmadan böyle muhabbetler yapabiliyorsa sen de düşüncelerini tak diye söyle adama

Soğutucu muhabbetler bunlar. Bi erkek rahatça sevgilisine bu tip muhabbetler yapamaz...

Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum canım bizim sulalenin erkekleri de kadınların kilolarindan konuşur hep yok sen kilo almışsın sen vermissin filan. Ben çok gıcık olurum ama sizene yani kimin kilo alıp verdiğinden. Boyle muhabbetleri de bayanlara birakin dimi hic yakışmıyor

Daha önce de söyledik, bunlar iyi niyetli sözler değil adamın gözü aç... Millete bakmasına kulp buluyor sana benzeterek.

Son düzenleme:
Altında bir şey var gibi gelmedi bana
Aklına gelmiştir söylemiştir
Pek düşünmeden

Of bu tipleri cok ariyor musunuz? Ne itici. Tam agzinin ortasina cakmalik.

Evet saçma yanı hem niye bakıyor hem sana niye anlatıyor

Sacma tabı ya cok sınır bozucu bı durum sı de ona baska erkeklero anlatsanıza bakalım napıcak ayy ne kadar guzel vucudu var ıste gozlerı cok guzel vs.vs dıye sızde konusun belkı o zaman yaptıgınn ne kadar cırkın oldugunu anlarö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…