Siz ne düşünüyorsunuz?

demrelimadam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
250
88
13
40
Arkadaşlar bunu yaşayan oldu mu diye merak ettim sadece...

Son düzenleme:
olay nedir

yani bayramda ailesine gitmedi

eee neden gitmedi

onlar kalkıp habersiz vs kapılarına gitti

neden gitti

bazı şeylerin iç yüzünü bilmeden genellemeler yapmak sorunu çözmez aksine büyütür

Ben de annemle görüşmüyorum çünkü eşini bana tercih etti. Bayramda da gitmedim ve aramadım.
İsteyen istediğini düşünsün, umurumda değil.
Yani kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz bu yüzden gereksiz bence bu konu

Ne olrsa olsun ata evladından vazgeçemiyor ama evlat birazcık daha çabuk bitiriyor...rabbm hayırlı evlat ve ata olmayı nasip etsin hepimize

Evlat yetiştiriyor herkes benim korkularım var evlatlarım birgün beni istemezse ne yaparsam yapayım nankörlük görürsem diye , yaşayan anne babalar vardır elbet merak ettim sordum gereksiz değil bence

Ne olrsa olsun ata evladından vazgeçemiyor ama evlat birazcık daha çabuk bitiriyor...rabbm hayırlı evlat ve ata olmayı nasip etsin hepimize

Dimi sanki evlatlar daha çabuk atıyor. Çünkü anne baba emek vermiş evlada atamıyor ama evlat, anne babaya emek vermediği için daha kolay atıyor

Hayatın cilvesi bu, "Baba oğluna bağ bağışlamış oğul babaya bir salkım üzüm vermemiş" denir bilmez misin?
Bebekken annesine, babasına ettiği eziyeti (eziyet dediğime de bakma, anne-baba seve seve bakar) hatırlamaz çocuk, ama anne-babasının ufak bir siteminde siler geçer onları.

Çoğu, kaybedince anlıyor kıymetlerini.

anlamadım sorun nedir
biz eşimin ailesine gitmiyoruz, farklı şehirlerdeyiz, 11 yılda 5-6 kere gidip en fazla 3 gün kalmışızdır,
onlar yılda 1-2 kere gelirler bize, hiç de bayramda gelmediniz tribine girmezler.
dolayısıyla biz onları seviyoruz onlar bizi.
burda sorun ne, dert ne? her bayram gidip lanet okusam, kaynanam bulaşık yıkattı, kayınbabam çay istedi, eltim saçımı beğenmedi diye ağlaya ağlaya konu açsam hayırlı gelin mi olacaktım???

benden de vazgeçildi ben de vazgeçtim. kimin ne yaşadığını bilmeden genel yorum yapılmaz bu konularda..

Annenin babanın (özellikle annenin) evlada duyduğu başka bir aşk tarifi yok(istisnalar var tabi)

İki taraftanda baktığınızda anne karnında canıyla kanıyla besliyor.Sabırla büyük emekle ilmek ilmek dokuyor.

İnsan yetiştiriyor. Evladın aileye böyle bir emeği yok ondandır ki evladın aileye verdiği kıymeti ailenin evlada

verdiği kıymetle mukayese edemezsiniz.

Evlatlar ailelerini seçemiyor, lakin ebevenyler o çocukları dünyaya getirmeyi kendi iradeleriyle seçiyor.
Doğru düzgün ana baba olmayacaklara, ana baba olmayın diyemiyoruz maalesef.

Bugün haber aldım babam hastaymış, hiçbir şey hissetmedim.
Sonra küçükken ben, kardeşlerim ve annemin hasta olduğu zamanlar aklıma geldi. Hasta olunca neden hasta oldunuz "geberin" derdi ve kılını kımıldatmazdı.

Şu an Türkiye'nin en iyi hastanelerinden birine gitmiş.
Bize devlet hastanesinin eziklere ait olduğunu söylerdi. Ona bile götürmezdi.

Ameliyatlık durumlarda dahi hastaneye gelmeyen sahip çıkmayan bir insan.
Hani hiç bir şey beklemiyorsun bir gel gör kötü gününde yanında ol değil mi?

Görüşmüyorum. Annemi görmek için gittiğimde bir yabancı gibi merhaba diyorum geçiyorum.

İşte böyle bir hissizlik oluyor. Yaşamadan bilemezsiniz...

Tabii biz yine "hayırsız evlat" olarak yerimizi alalım..

Genelleme yapmak, bizim yerimize affedici olmak size kolay geliyor olabilir fakat yargılaması size düşmez, biliniz istedim...

Konu okuyup etkilenip konu mu açıyorsunuz Allah aşkına yani kendi başınıza gelse neyse. Biz burada yorum yazınca ne olacak onu anlamadım ben? buradaki insanın fikirlerini ne yapacaksınız zaten sizin fikriniz belli burada biri çıkar gitmek zorunda değilim der biri tabii ki gidilmeli der eee varacağınız sonuç nedir? konu açmış olmak için konu açmasanız. Gidin sohbet muhabbet bölümünde açın bizde derdi olan fikir isteyen insanlara yardımcı olalım burada.

Konu yanlış yerde ise site yönetici alır konuyu taşır zaten sen , yönetici işini bilir muhabbet bölümünede taşır işinimi öğretiyorsun.
Keşke konuya yorum yapmasını istemediklerimizi seçebilsek, faydasız yorumlarına kendilerine saklasalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…