O değil diğer taraftan başka biride bunu destekliyor şaka gibi terbiye veriyormuş bu nasıl terbiyedir.benmi algılayamıyorum?Şiddetin bağımlılık yaptığı bir kadıncağız işte..
"Evet çocuğa vurduğunuz için ikiniz de gerizekalı, rezil, zavallı yaratıklarsınız! Gücünüz anca bir çocuğa yeter sizin gibi ezik cahil beyinsizlerin" derdim ben olsam..
Allah o yavrunun yardımcısı olsun.
Doğru tabikide. Çocuklar bu tepkiyi görünce babalarının yaptığının çok yanlış olduğunu görürler ve ileride çocuklarına böyle davranmazlar. Çok geçmiş olsun bu arada canimAmcamın oğlu elektrik çarptığında bütün sülale hastanenin önünde nöbet tuttuk. Kaç kere kalbi durdu, hepimiz perişan haldeydik.
Bir baba çocuklarına vura vura kız ve erkek çocukları hastaneden iniyordu, dışarı çıkıyordu. Adamı uyardı babam bağırarak o stresle baya kızdı. Adam umursamadı ve devam etti.
Oğlu ölüm döşeğinde olan adam(amcam) kalktı, sen o kız çocuğunu nasıl döversin diye adama bir tane tokat patlattı. Adamı amcamın elinden yani bizimkilerin elinden zor aldılar.
Doğru mu bilmiyorum bu yapılan adama karşı. Ama bazen şiddet uygulayan birine o şiddeti uygulayacaksın ki anlayacak, şiddet görmek nasılmış.
Çocukların psikolojisini de etkiler bu.
Sag ol canım benim. Nefret ediyorum bu tarz insanlardan.Doğru tabikide. Çocuklar bu tepkiyi görünce babalarının yaptığının çok yanlış olduğunu görürler ve ileride çocuklarına böyle davranmazlar. Çok geçmiş olsun bu arada canim
Ben sesini yükseltenden bile nefret ediyorum. Oturup insan gibi sakince konuşmak anlaşmak varken. Herkesin stresi var derdi var. Başkasından çıkarmak çok yanlışSag ol canım benim. Nefret ediyorum bu tarz insanlardan.
Sokak ortasında çok yapıyorlar bunu bazı anne babalar bağırıyorlar ve ben çok sinirleniyorum. Ki o çocukları da olumsuz etkiliyor.Ben sesini yükseltenden bile nefret ediyorum. Oturup insan gibi sakince konuşmak anlaşmak varken. Herkesin stresi var derdi var. Başkasından çıkarmak çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?