Siz ne yapardınız

Aramak istemiyorsan arama ya, aman ayıp olacak yok büyüklük bende kalsın vs, ben inanmıyorum öyle şeylere, olur da ailece hastaneye gidilirse vs katılırdınız belki ama aramaya bana göre gerek yok.

Haklısın beni önemsemeyeni ben de onemsemem direk kaynanama ben o kadar zor günler geçirdim anne neden o beni bir kez olsun aramadı derdimde yani gene siz iyi susmussunuz

Görümcenizle aranizda olup biteni bilmiyorum. Fakat bence insan kendine yakisani yapar. Tabiki mesafenizi koruyun icinize sinmeyen birseyler olduysa, ama ben olsam o cocugun halini hatrini sorardim hatta yanina gidip yasina göre yiyecek icecek ve sevdigi bir oyuncak alir mutlu ederdim yavruyu. Onun sucu yok cünkü.

Anneyi aramayın, esiniz çocuğu görüntülü arasın, o arada sizde çocukla konuşun. Kv niye sizi arıyor oğlunun yeğeni hasta ne saçma bir ilişki bu.

Aramayin sormayin cok insanlik yapmak istiyosaniz msj atabilirsiniz . Kv ne diyo sizin dueumunuza? Sizi baristirmayami calisiyo

Ben de olsam aramaZdım ama deli cin der ki ; arayıp geçmiş olsun, böyle zamanlarda insanın insana ihtiyacı olur, arayıp moral vermek istedim de ki eşşekliğini anlasın.

Bence ara geçmiş olsun yapacagimiz bir sey var mi diye sor. O utansin yaptığından. Hem ailenin gozunde de sen hakli duruma gecmis olursun kimse agzini acip tek kelime edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…