• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardınız

menelaks

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
89
91
3
29
Hanımlar hayırlı akşamlarınız olsun

Bugün kayınvalidem aradı görümcemin oğlunun kanın da enfeksiyon çıkmış hastaneye yatış vermişler gerçekten üzüldüm. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, kayınvalidemin beni arama sebebi bana haber versin ve ben görümcemi arayım. ama ben aramayı düşünmüyorum şahsen 8 aylık hamileyim bir hayırlı olsun bile demedi riskli bir hamilelik benim ki kaç kere hastane de yattım geçmiş olsun demedi. inanın gram beklentim yok, bunları anlatıyorum ki görümcemin de kötü günüm de yanım da olmadığını bir mesaj dahi atmadığını bilin diye. uzun süredir benimle konuşmuyor, ben de aynı şekil onunla ve içimden aramak sormak geçmiş olsun demek bile gelmiyor haksız mıyım. ?

Bugün kayınvalidem aradı görümcemin oğlunun kanın da enfeksiyon çıkmış hastaneye yatış vermişler gerçekten üzüldüm. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, kayınvalidemin beni arama sebebi bana haber versin ve ben görümcemi arayım. ama ben aramayı düşünmüyorum şahsen 8 aylık hamileyim bir hayırlı olsun bile demedi riskli bir hamilelik benim ki kaç kere hastane de yattım geçmiş olsun demedi. inanın gram beklentim yok, bunları anlatıyorum ki görümcemin de kötü günüm de yanım da olmadığını bir mesaj dahi atmadığını bilin diye. uzun süredir benimle konuşmuyor, ben de aynı şekil onunla ve içimden aramak sormak geçmiş olsun demek bile gelmiyor haksız mıyım. ?
Aynı sehirdeyseniz eşinizle hastanede ziyaret edebilirsiniz samimi olmayın sadece bir geçmiş olsun deyin. İnsanlık dersi vermek bana kibir gibi gelir ama bazıları gerçekten hak ediyor. Sizi arayıp sormamakla ayıp etmiş neden böyle yaptı bunu uygun bir zamanda dile getirin içinize atmayın.

Büyüklük sende kalsın boşver. Ara bi geçmiş olsun de yeterli uzatmaya gerek yok. Sonra eşin de sorun yaratır belki aranız bozulur. Boşver hayırlı olsuna falan Allah korusun senin çocuğuna bişey olsa ve arayıp bi geçmiş olsun demese ömrünce nefret etmez miydin o kadından. Dost tavsiyesi sadece. Alçalmaz aksine yücelirsin.

Araniziin
Benim en kizdigim ne biliyor musunuz? Neden bu kv ler böyle görümce arattırır?? Görumcelere de diyorlar mi acaba gelini ara diye ?? Bana da çok yapılırdı vakti zamanında, bi yerden sonra saldım, kimsenin iyilik meleği değilim.Cok yıpratıcı bir şey bu.
Katılıyorum, kendi aileleri yüce bir soya mensupmuş gibi davranılır, sorun olursa gelinin idare etmesi ve gerekeni yapması beklenir.. insanın gözü sonradan açılıyor ama sinir harbi yaşadıktan sonra ne yazık ki..

Konu sahibi, aranızın soğuk olma sebebi nedir, tipik görümce davranışı mi yoksa bir sorun mu yaşanmışti? Büyük ihtimalle tipik görümce davranışlarıdir, ben o kadar aydır ve riskli gebelik durumunda olmama rağmen aranmamişsam bu durumda ben de aramazdim, büyüklük bende kalsın diye yapılan her şey saflık ve enayilik olarak görülüp karşı tarafın egolarina hizmet etmekten başka bir işe yaramıyor.. Kayinvalideye de bir ara sorun bakayım, o kadar aydır kızına sizi aramasını, bı hayırlı olsun demesini söylemiş mi acaba?

Konu sahibi, aranızın soğuk olma sebebi nedir, tipik görümce davranışı mi yoksa bir sorun mu yaşanmışti? Büyük ihtimalle tipik görümce davranışlarıdir, ben o kadar aydır ve riskli gebelik durumunda olmama rağmen aranmamişsam bu durumda ben de aramazdim, büyüklük bende kalsın diye yapılan her şey saflık ve enayilik olarak görülüp karşı tarafın egolarina hizmet etmekten başka bir işe yaramıyor.. Kayinvalideye de bir ara sorun bakayım, o kadar aydır kızına sizi aramasını, bı hayırlı olsun demesini söylemiş mi acaba?
Kayınvalidem ile bir sorun yaşamaştık o zaman itibari ile her iki görümcem de konuşmuyor benimle kendi tercihleri tabi ki 🤷🏻‍♀️

Geçmiş olsun. Çocuk için dua ederdim annesini de aramazdım. Kayınvalidem sorarsa ben de pek çok kez hastaneye yattım aramadılar. Trip atmak, tavır yapmak gibi algılanmasın ama belki hastalık zamanı sakin kalmak istediklerini düşünerek hareket ettim derdim. Eşime de yeğenin hastalanmış ben riskli hamileyim hastaneye gitmeyim ama sen çocuğa bi oyuncak alıp git derdim.

Ben olsam aramazdım.
Kvyede geçmiş olsun ama aramayacağım derdim açıkça.

Eş dost akraba nezaman kapatılacak :110:

Görümcen hasta olsaydı tamam arama derdim ama bir çocuk hasta. Bence büyüklük sizde kalsın siz kalbinizin iyiliğinizi gösterin ilerde bir şey olduğunda o aramazsa o da onun kötülüğü...

Back
X