Siz ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3aylik olan bebege yazik onun size ihtiyaci var madem bile bile o cocuguda dünyaya getirdiniz onu annesinden mahrum birakmaya hakkiniz yok bence en azindan yürüyüp iyi kötü konusana kadar calismayin derim ben

Kızımı bakıcıya bıraktığımda 10 aylıktı. O ilk işe gittiğim günü hiç unutamıyorum. Tüm gün aklım onda kalmıştı. Aslında paraya ihtiyacımız yoktu o zamanlar, çalışmasam da olurdu. Ne var ki çalışmayı da işimi de çok seviyordum. Dişimi sıktım, sabrettim ve şimdi emeklerimin karşılığını aldığımı düşünüyorum.
Çocuklarım sefil olmadan büyüdü, boyuma erdi. Kazandığım parayla hem kendimin hem de çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum.
Eğer kızım doğduğunda işi bıraksaydım, bu rahat hayatı sürdüremeyebilirdim.
Parasızlık içinde çocuk büyütmektense onları mümkün olduğunca ihmal etmeden çalışılması taraftarıyım. Ben de çalışan anne çocuğuydum ve hiç bir zaman ihmal edildiğim hissine kapılmadan büyüdüm.
Ailen bugün var, yarın yok. Sen aileni görme imkanına kavuştuğunda bakalım onlar hayattta olacak mı?
Bence çalış. Üreten olmak her zaman tüketen olmaktan iyidir.

Çocuk çok küçük, biraz büyüyünce çalışmak daha doğru olur ama eşinin sorumsuz harcamaları devam ederse o kadar eziyete değer mi?fisfisfis

gülsüme katılıyorum canım
bencede öncelikle eşinin kendine çeki düzen vermesi gerek.yoksa sen çalışsan bile boş gibi geliyo bana.

Canim Annecigin hic senin zor durumda olmani istermi?:teselli:

Bu senede gelemiyoruz Anne, malum maddi imkanimiz yok, kismet olmadi diyeceksin, annende olsun kizim sizin caniniz sagolsun diyecek.a.s

Seneye gidersiniz insallah...Bak bende gecen sene gidemedim....Kizim Babaannesinin özlemi ile yanip tutustu resmen....ama olmadi gidemedik iste....herseyde bir hayir vardir arkadasim üzülme....:1hug:

Hem gün dogmadan neler dogar demisler...Kaderde kismetde varsa hic belli olmaz belki bir yerden kismetiniz acilir ve maddi durumunuzu düzeltirsiniz....o zaman alir cocuklarini gidersin...

Üzülme....Allah baska dert vermesin.:Saruboceq:

canim en azindan yaza kadar calisabilirsin bence gitmek icin para biriktirirsin.sonrada cocoklara dayanamiycam diyosan cikarsin isten.bir kac ay cocuklardan ayri kalabaksin ama sonunda annene kavusacaksin bence deger.yinede secim senin.

birde e$in isten gelince sen ona göre bir is bulabilirsin. aksam isi kendine, o cocuklara bakar sende rahatca calisirsin. kres derdindende kurtulursun.bende calisiyorum eskiden% 100 dü oglum olunca %60 a düsürdüm esim gelince ben gidiyorum 5 saatligine saatinide ona göre ayarladim.bence buda baska bir cözü olabilir senin icin.

Eşin sana sormadan hesapsızca borç yapmış arkadaşım,yaptığı gibide ödesin.

Kendin istediğin için çalış onun yaptığı borçları ödemeye yardımcı olmak için değil...

Çünkü bundada sana atar bütün sorumluluğu ve dahada çok yıpranırsın,bırak nasıl yaptıysa öylede ödesin,elbetteki sanada dokunuyo bunun ucu bu durumdan sende etkileniyosun ama onun yaptığı borç içinde çalışıp hiç kendini yıpratma arkadaşım.

Allah kolaylık versin.

kendinizi geçindirecek gelir kaynagınız varsa bence çocuklarını kreşe falan bırakma
eşin yine harcama yapar sen yine annene gidemezsin
en iyisi ondan gizli yol parası biriktirip otobüse atlayıp annene gidebilirsin
eşininde bu şekilde izin verirse tabi

ufaklık çok minik daha annesi...bende bi bebek sahibiyim o yüzden şimdi ne diyceğimi bilemedim...yani bence biraz büyüsün...
anneni görme konusuna gelincede çok çok haklısın...ama eğer çalışmanla hemen yaza gidebilecekseniz yinede tercih senin...ama ilk önce bebğini düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…