Keşke küçük harfler kullanarak yazsaydiniz okurken yoruldum[/QUOTE
Basligi buyuk harfle yazip,devam etmisim cnm.
Ama konustum.cnm.ve ikinci defa toplanacaktik,uc bucuk ay gecti.bir daha bu konusmayi yapmaya gerek yok.farkinda her seyin..."Hadi ya beş ay oldu muuu" da koptum ben.
Haklısınız sinirlenmekte arkadasiniz sorumsuz biri , fakat bunu kasitli yaptigini sanmiyorum . Grup olarak toplanip arkadasinizla konusmakta yarar var.
Esini anlatamammm.ve bileri cok sever.hic alakasi yokcnm.oyle olsa arkadasim teke tekte gidiyor hepimize.yoksa icimizde eleme yapardi.esi cok rahat ve iyi biri.Eşi sorun çıkartıyor olabilir mi normalde iyi biriyse, maddi durumuda iyiyse eşi geldi aklıma aranızdaki birinin gelmesini istemiyor olabilir mi acaba??
Kesinlikleeeee....yok boyle birsey...Bu grupta herkes birbirini sevmiyor bence, Ayşe nin sorunu, öteki iki kişiden biriyle.
Kesinlikleeeee....yok boyle birsey...
Ayse ilk evlendiginde cok uzakta oturuyordu.digerbir gurubumuz vardi.toplanirdik.ve ben o zmn farketmistim bu durumu ama konduramiyordum.herkeze gidilirdi,ona gelincebirmuddet,amabu kadar degilde kisa araliklar konuluyordu...bir ay falan...ve buraya yanimiza tasininca iyice anladim,huyunu.
Esini bir tanisaniz.aile ortamini birbilseniz,zaten boyle dusunmezdiniz.ayrica birbirimiz de bile kaliriz.eslerimiz uzak bir yere gittiginde...dusunun o kadar samimiyiz.tatile bile beraber kizlarla evleri var eslerimiz goturur.Belki de eşi istemiyordur? Bana öyle bir izlenim uyandirdi sanki...
Banada oyle geliyor.cunku hic ozentili hazirliklar yapmaz...ama onemli degilki.biz kardes gibiyiz.zaten bir araya geldikmi yemeicmeye bakmiyoruz ki,sohbetttt o bicim kizlarrrr....benide cok sever.huyumuz bu haric aynidir.Hazırlık yapmayı mı sevmiyor acaba birebir görüştüğüne göre gruptaki herkes birebir gider mi evine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?