• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIZ NE YAPARDINIZ?

Bence ayşe hamarat değil siz güzel çeşitler yapıyorsaniz oda beceremiyorsa utandigi için cagirmiyordur. Bende misafir davet etmem pek çünkü hamarat değilim arkadan laf yemek ıstemem arkadaşlarım çok hamarattir. Ama bende gitmem dışarda bulusurum çoğunlukla.

Bence ayşe hamarat değil siz güzel çeşitler yapıyorsaniz oda beceremiyorsa utandigi için cagirmiyordur. Bende misafir davet etmem pek çünkü hamarat değilim arkadan laf yemek ıstemem arkadaşlarım çok hamarattir. Ama bende gitmem dışarda bulusurum çoğunlukla.
Cokkk guzel yemekler yapar.hamur isindemarifetli degil.ama yemekleri superin superiiii..biz yemekte yapiyoruz bazennn....

Esini bir tanisaniz.aile ortamini birbilseniz,zaten boyle dusunmezdiniz.ayrica birbirimiz de bile kaliriz.eslerimiz uzak bir yere gittiginde...dusunun o kadar samimiyiz.tatile bile beraber kizlarla evleri var eslerimiz goturur.

O zaman arkadasiniz biraz tembel. Misafir agirlamayi pek sevmiyor ya da bir şeyler hazirlamak zorunda olmak ona zor geliyor olabilir. Pek takmiyor olabilir..

Cokkk guzel yemekler yapar.hamur isindemarifetli degil.ama yemekleri superin superiiii..biz yemekte yapiyoruz bazennn....

Bir gün oturmaya gittiğinde.. Ciddiyetle bunu neden yaptigini tüm samimiyetiyle sana anlatabileceğini.. Bir derdi sorunu olup olmadigini bunu yaparken aklinda ne olduğunu sizinle görüşmek isteyip istemediğini sorun.. Mutlaka cevap verecektir

Yani bazen ben de zaman kavramını unuturum.. "ne ara 2 hafta geçti, o kadar oldu mu" filan derim bazı konularda..
Ama bu Ayşecik işin suyunu çıkarmış..!
5 ay ve üzerine 3,5 ay.. Yani yaklaşık 9 ayda 1 kere görüşmüşsünüz..
Acaba kendisi şu hastalık derecesinde aşırı titiz olan kadınlardan mı? Belki evinde kimseler gezinmesin istiyordur.?

Şimdi yanlış anlaşılmasında,madem çok seviyosunuz birbirinizi,madem beraber eğleniyosunuz onada gitmeyiverin ne olur ki. Samimiyet varsa gelme gitme neden arıyosunuz??
Belki eşidir sebep,belkide yetenekli değildir,malum biz hanımlar ikramlıklarımızı ölçeriz ya,övünürüz. Belki kadıncağız beceremiyodur,mahcup olmak istemiyodur

Yani bazen ben de zaman kavramını unuturum.. "ne ara 2 hafta geçti, o kadar oldu mu" filan derim bazı konularda..
Ama bu Ayşecik işin suyunu çıkarmış..!
5 ay ve üzerine 3,5 ay.. Yani yaklaşık 9 ayda 1 kere görüşmüşsünüz..
Acaba kendisi şu hastalık derecesinde aşırı titiz olan kadınlardan mı? Belki evinde kimseler gezinmesin istiyordur.?
Cok rahat biri...asil titizlik hastasi benim.ama misafirim de hic eksik olmaz.

Ben de arkadas ortamından birinin cıddı açığını gördüm,kımseyede dıyemıyorum,evıme gelmesını ıstemıyorum,toplanmalarda bahane buluyorum,ınsan acıklamada yapamıyoki,olaydan anneme bahsettıgımdede annem o kız eve gırmesın dedı,bahane bulmaktan kurudum bıttım

Ben de arkadas ortamından birinin cıddı açığını gördüm,kımseyede dıyemıyorum,evıme gelmesını ıstemıyorum,toplanmalarda bahane buluyorum,ınsan acıklamada yapamıyoki,olaydan anneme bahsettıgımdede annem o kız eve gırmesın dedı,bahane bulmaktan kurudum bıttım
Hirsizlik mi yapmis anne eve girmesin deyince niyeyse bu geldi aklima : D

konuya gelince ben de sukadar gun sonra sendeyiz olayini sevmem. Odev gibi bunalirim. Bence siz su gun olayini birakin kim musaitse cagirsin ya da disari da gorusun.

Ayrica arkadasligimiz bitmez deme ben ne biten arkadasliklar gordum ohoo.
Aysenin bi'derdi var da afedersin salaga yatiyo. Bence hep birlikte toplaninca sorun belki asil sorunu itiraf eder.

Aklima gelenler;
*Tembel,
*Cimri,
*Hazirci,
*esi iyi biri ama bu gun olayina karsi,
*Ayse diger iki kizdan birinden hoslanmiyo esiyle gorussun istemiyo.
Son madde sevmeme degil. Benim bi'arkadasim baya yakin arkadasini sevgilisi oldugu halde kendi sevgilisiyle ayni ortamda bulundurmazdi. Kizin bakislarimi, albenisi mi ne huzursuz ediyomus.

Aaay cok sukur bizim oyle ortamimiz yokkkk...bu arkadas sadece oyle.ama bizlerde toplanildiginda en basta kosuyor.istemiyen biri boyle yapar mi? meselaboturuyoruz ya,diyor kiiii kizlarrr en rahat en guzel en samimi bizim ortamimiz.....

birilerine bişeyler hazırlama olayı geriyodur ben de pek sevmem misafir davet etmeyi ya yaptığım güzel olmazsa yetiştiremezsem güzel servis yapamazsam vs diye gerilirim

Hirsizlik mi yapmis anne eve girmesin deyince niyeyse bu geldi aklima : D

konuya gelince ben de sukadar gun sonra sendeyiz olayini sevmem. Odev gibi bunalirim. Bence siz su gun olayini birakin kim musaitse cagirsin ya da disari da gorusun.

Ayrica arkadasligimiz bitmez deme ben ne biten arkadasliklar gordum ohoo.
Aysenin bi'derdi var da afedersin salaga yatiyo. Bence hep birlikte toplaninca sorun belki asil sorunu itiraf eder.

Aklima gelenler;
*Tembel,
*Cimri,
*Hazirci,
*esi iyi biri ama bu gun olayina karsi,
*Ayse diger iki kizdan birinden hoslanmiyo esiyle gorussun istemiyo.
Son madde sevmeme degil. Benim bi'arkadasim baya yakin arkadasini sevgilisi oldugu halde kendi sevgilisiyle ayni ortamda bulundurmazdi. Kizin bakislarimi, albenisi mi ne huzursuz ediyomus.
Esiyle hic bir ilgisi yokk..bakin bir sey anlaticam.ayse anlatmisti...birgun kendi ailesi ve amcasi yengesi buna gelmis..giderken de amcasi ve annesi aysenin esine diyor ki hadi bulasiga da ayseye yardim edersin.o da demis ki ben bulasik yikamaktan anlamam...aysenin de iki aylik bebegi var...neyse onlari yolculadim,bi baktim bizimki elektrik supurgesini acmis diyor...esi adam yani....
Ay bir sinirle elindeki makinayi cektim.agzima geleni ardima koymadim.niye bulasiktan anlamam dedin.beni niye rezil ettin...diye cingar cikarttim...adam evi supuruyordu.dedi.
Sabah erkenden cantami aldim cocuklarida babamin evine...ndort gun sonra esi gidip aliyor.birde diyorki ayyy ben cok cadiyim.siz beni bilmiyorsunuz.

Bu arkadasimin babasi cam siler,ev supurur ,yemekvyapar.amcasida boyleymis.bu nedenle utanmis...eside ogretmen.adam isten cikip baska bir ise gidiyor birde....adam da titiz...
Ben arkadasimin yalancisiyim.

Bu arkadaş hazırı sevenlerden, evde kalabalık ağırlamak hem hazırlarken hem de misafir sonrası toparlanırken baya yorucu. Çocuk olduktan ve işe döndükten sonra bende de oluyor bazen. Ama bu kadar abartılı olmuyor tabi, ayıp etmiş size

Back
X