Siz ne yapıyorsunuz ben hep ciddiye alıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Herkese merhaba iyi bayramlar dilerim öncelikle.
Ben sevgilime en ufak bi trip atsam hemen o da bana karşılık veriyor yani hiç alttan almak yok o bana böyle yaptığında ben hemen mutsuz oluyorum ağlıyorum yani öyle hakaret tarzı bişey değil hemen lafını söylüyor altta kalmıyor. Bazen bişeye gergin olduğunda hemen bana ters ters davranıyor ben çok ciddiye alıp ağlıyorum inciniyorum. Abartıyor muyum sizce ?? Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda ?? Ya da bana böyle davrandığında nasıl tepki vermem gerek ?? Benim hemen küsüp ağlayasım geliyor. Ben böyle yapıyorum kafaya takıyorum onun hiç umrunda değil sanki hiç bu olay yaşanmamış gibi davranıyor. Sürekli güler yüz bekliyor. Tripli tavırlı olmaya hiç hakkım yok sanki.

Abartıyorsun.
Ben olsam ben de alttan almam.
Erkekler gelemiyor triplere
Ama hatası oluyor durduk yere beni azarladığı oluyor onları görmezden gelip hep güler yüz gösteremiyorum. Ne olursa olsun güler yüzle iltifatla karşılıcam beyefendiyi

Bayram havası hepimizi çarptı herhalde.
Gerçekten bugün konular çok ilginç.
Evet abartıyorsun.
Ama alttan almaması kötü ya.

Ben de tribe hiç gelemem. Eşim atarsa hiçbir şey yokmuş gibi davranirim. Ya ki kendisi bunu bitirmeye karar verip konuşmak isteyinceye kadar. Oturur konuşur cozeriz. Ne ağlayacam. Siz de ağlamayın. Trip de atmayın zaten çat çat suratina vurun hatası neyse.

Bir arkadaşımın da sizinki gibi bir erkek arkadaşı var. Evlilik düşünüyorlar.
Trip atmak hoş bir davranış değil ama arada sırada nazınızı çekemeyecek kişilerle nasıl hayattan zevk alıyorsunuz bilmiyorum.

Bayram havası hepimizi çarptı herhalde.
Gerçekten bugün konular çok ilginç.
Evet abartıyorsun.
Ama alttan almaması kötü ya.
Yüz yüze olunca yine biraz iyi ama mesajlaşınca hemen öfff diyip gidiyor dinlemiyor bile

Evet nazımı çekmiyor hiç hemen lafını söylüyor çok saçma uğraşamam diyor

Yüz yüze olunca yine biraz iyi ama mesajlaşınca hemen öfff diyip gidiyor dinlemiyor bile
Aynı benimki.
Ben çareyi eve gidince mesaj atmamakta buldum.
Öyle ya da böyle paşa paşa geri dönüyorlar.
Sende öyle yap,eve gidince hiç mesaj atma. Sen alttan alıp barıştığın üzüldüğün için böyle yapıyor.

Hayatım boyunca trip atmayı beceremedim. Atmayı da sevmem. Sinirlendiğim, kızdığım konularda sessizce uzaklaşırım bir müddet kızgınlığım geçinceye kadar birşeyler demesini beklerim ve oturur güzelce konuşurum. Çok sinirlendiğim bir konu ise burnundan getiririm yani abuk subuk trip atmam hiç. Gerekte yok.

İnsan sevdiği kişinin nazını çeker. Her dk trip yapıyorsanız çekmek istemeyebilir dozuna bağlı ama arada sırada insan sevgilisine kızdığı zaman da gelsin iki güzel söz etsin, yanağına bir öpücük kondursun gönlünü alsın ister . Gönül almayı bilmeyen, böyle şeyler yapmak zor gelen insanları sevemiyorum.

Nasıl burnundan getirirsiniz mesela anlatır mısınız biraz

Evet nazımı çekmiyor hiç hemen lafını söylüyor çok saçma uğraşamam diyor
Çok saçma şeylere mi takiliyorsunuz yoksa sevgiliniz sizi sevmiyor mu? Ya hiç bir sevdiğime uğraşamam senle diyemem düşünüyorum da. Fazla mi trip atiyorsunuz diyeceğim de seven adamlar onlari da çekiyor ne tripler gördü bu gözler. Sevgisinden şüphe etmedim degil ama bezmiş te olabilir bir noktadan sonra .

Yan yana olunca gönül alır ama bakın mesela gürcistana tatile gitti ailesiyle interneti yok otele gelince konuşuyoruz bir tek dün gitmiş otele bana yazmadan uyumuş çok yorulmuş diye araba sürmüş 1300 km. Bende dışarda sanıyorum bekledim 3 e kadar gelmedi uyudum trip attım uyurken de sabah ne bu trip nedir yani yorgunuz diyip duruyor sanki benim için gitti o yolu

Benim ki öküz olan adamlardan hiçbir şey uzamasın istiyor zaten o içine atmaz bişey

Nasıl burnundan getirirsiniz mesela anlatır mısınız biraz
Imm, atıyorum en sevmediğim, nefret ettiğim, hoşlanmadığım bir durumla karşı karşıya kalırsam gerek günler gerek aylardır ne mesajlarına ne aramalarına dönerim nede yüzümü görür. Bende onun hoşlanmayacağı şeyler yaparım ve benden haber alamaz. Emin olun en en işkence biçimi budur erkeği yerler birbirlerini böyle anlarda. Tecrübeyle sabittir nuh demem yine ulaşamaz. Benim böyle anlarda sessizlik özelliğim vardır dillere destan kafayı yiyorlar bu esnada. Bence sizin nazınızı, tribinizi çekmeyip size söylenen erkeğe bir susun derim bir müddet susun. Sonra yazarsa laf dalaşına girmek istemedim umursamadım deyin. Umursamamazlık olunca o egoları iniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…