- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Haber verilmemesine ben de çok sinir olurum. Ben çok yorgunum yatıyorum yarın konuşalım demesi iki saniyesini bile almazdı. İnsan merak eder yahu, yurt dışında başına bir şey mi geldi ne oldu? Siz de bir yerlere gidin ve ona haber vermeyin, mesaj atmayın gittiğiniz yerde bakalım kendisi nasıl tepki verecek? Sorarsa da yorgunum yazamadım ne var dersiniz?Yan yana olunca gönül alır ama bakın mesela gürcistana tatile gitti ailesiyle interneti yok otele gelince konuşuyoruz bir tek dün gitmiş otele bana yazmadan uyumuş çok yorulmuş diye araba sürmüş 1300 km. Bende dışarda sanıyorum bekledim 3 e kadar gelmedi uyudum trip attım uyurken de sabah ne bu trip nedir yani yorgunuz diyip duruyor sanki benim için gitti o yolu
Ben hep laf dalaşına girdim her zaman uzun uzun yazdım aslında o bundan kaçıyor galiba şuan sizin yaptıklarınızı düşününceImm, atıyorum en sevmediğim, nefret ettiğim, hoşlanmadığım bir durumla karşı karşıya kalırsam gerek günler gerek aylardır ne mesajlarına ne aramalarına dönerim nede yüzümü görür. Bende onun hoşlanmayacağı şeyler yaparım ve benden haber alamaz. Emin olun en en işkence biçimi budur erkeği yerler birbirlerini böyle anlarda. Tecrübeyle sabittir nuh demem yine ulaşamaz. Benim böyle anlarda sessizlik özelliğim vardır dillere destan kafayı yiyorlar bu esnada. Bence sizin nazınızı, tribinizi çekmeyip size söylenen erkeğe bir susun derim bir müddet susun. Sonra yazarsa laf dalaşına girmek istemedim umursamadım deyin. Umursamamazlık olunca o egoları iniyor.
Dediklerimi yavaş yavaş uygulayın umursamaz olun. Kısa yazın kesin sizdeki değişiklikleri görünce hem şaşıracak hem nevri dönecek. Şekilden şekile girip düşünecek “bu kıza neler oldu” diye. Bu erkekleri şaşırmakta sağlam yarar var.Ben hep laf dalaşına girdim her zaman uzun uzun yazdım aslında o bundan kaçıyor galiba şuan sizin yaptıklarınızı düşününce
Bende çok sinir oluyorum gel bana aşk şiiri yaz demiyorum ben otele geldim çoo yorgunum uyuyorum canım yazmak çok mu zor ki. Ben rahatsız etmiyim iyi geceler dedim sabah bana şunları yazmışHaber verilmemesine ben de çok sinir olurum. Ben çok yorgunum yatıyorum yarın konuşalım demesi iki saniyesini bile almazdı. İnsan merak eder yahu, yurt dışında başına bir şey mi geldi ne oldu? Siz de bir yerlere gidin ve ona haber vermeyin, mesaj atmayın gittiğiniz yerde bakalım kendisi nasıl tepki verecek? Sorarsa da yorgunum yazamadım ne var dersiniz?
Şunu da anlamıyorum ne kadar yorgun olursam olayım, sevdiğim insana iyi geceler demeden yatamam , hali hatrini sormadan yatamam sabaha uyanacagimizin garantisi yok, bence seven kimse de uykusu da olsa bir iyi geceler demeden yatmaz. Sevgiliniz bana fazla umursamaz geldi, ben sevmiyorum böyle tipleri. Allah kolaylık versin.
ZalımsınImm, atıyorum en sevmediğim, nefret ettiğim, hoşlanmadığım bir durumla karşı karşıya kalırsam gerek günler gerek aylardır ne mesajlarına ne aramalarına dönerim nede yüzümü görür. Bende onun hoşlanmayacağı şeyler yaparım ve benden haber alamaz. Emin olun en en işkence biçimi budur erkeği yerler birbirlerini böyle anlarda. Tecrübeyle sabittir nuh demem yine ulaşamaz. Benim böyle anlarda sessizlik özelliğim vardır dillere destan kafayı yiyorlar bu esnada. Bence sizin nazınızı, tribinizi çekmeyip size söylenen erkeğe bir susun derim bir müddet susun. Sonra yazarsa laf dalaşına girmek istemedim umursamadım deyin. Umursamamazlık olunca o egoları iniyor.
Ya benim ki kısa yazında hemen bana yine bi tavırlara bi triplere girdin ne var sanki ne bu diyorDediklerimi yavaş yavaş uygulayın umursamaz olun. Kısa yazın kesin sizdeki değişiklikleri görünce hem şaşıracak hem nevri dönecek. Şekilden şekile girip düşünecek “bu kıza neler oldu” diye. Bu erkekleri şaşırmakta sağlam yarar var.
Ay müstehak
sizinki de ne çekilmez çileymiş ://///Ya benim ki kısa yazında hemen bana yine bi tavırlara bi triplere girdin ne var sanki ne bu diyor
Trip atmak yerine , canım seni merak ettim keşke dün haber verseydin bir daha böyle şeylerde haberdar et merak ediyorum deseydiniz belki daha iyi olabilirdi. İsteğinizi dümdüz söylemek daha iyidir her zaman. İlişkinin başında böyle böyle isteklerinizi dile getirseydiniz keşke.Bende çok sinir oluyorum gel bana aşk şiiri yaz demiyorum ben otele geldim çoo yorgunum uyuyorum canım yazmak çok mu zor ki. Ben rahatsız etmiyim iyi geceler dedim sabah bana şunları yazmış
1300 km den fazla yol yaptık bak
Uyumuşuz zaten
Akşam 7 mi 8 mi ne uyumuşuz
Yeni uyandık
Neyin tribi bu yani
Otelde uyuyorum
Tabi internetim olacak
Valla öküzle başım beladaAy müstehak
sizinki de ne çekilmez çileymiş ://///
Söylüyorum demek ki müsait değilim yorgunum uyudum ne var yani nolmuş sanki hep bu. Uyumuşum diye kavga mı olur adamın sakinliği pişkinliği zaten beni benden alıyorHayat zaten zaten zor bir de siz iyice zorlaştırmayın. Bir derdiniz varsa açık açık söyleyin,konuşun.
Eski bir trip bağımlısı :))
Zor işler.. Karşıdaki insan laf anlamaktan acizse yapacak bir şey yok ya sende umursama yaptığının aynısı yap belki empati kurar.Söylüyorum demek ki müsait değilim yorgunum uyudum ne var yani nolmuş sanki hep bu. Uyumuşum diye kavga mı olur adamın sakinliği pişkinliği zaten beni benden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?