siz ne yapıyorsunuz?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2.5 yıllık bir ilşkim var bugüne kadar hiç telefon kurcalamadım.uzağız erkek arkdşmlada.yanıma gelince hafta sonları ne zaman telefonu elime alsam onun rahatsızlık duyduğunu hissediyodum niye ? deyince de arkdşlar terbiyesiz şeyler gönderiyo (capsler) ya da küfürlu msjlar oluyo diyo baktım bir kaç kez cidden de öyle :) son zamnlarda önce bir vermicek gibi yapıyo telefonu sonra gülüyo alıyorum bakıyoruz birlikte bir şey varsa bile yanıma gelirken siliyordur o da ayrı ama..acaba diyorum arama kayıtlarından mı rahatsız oluyo yalnız yaşıyo sonuçta ne izliyo ne yapıyo bilmiyorum ama o tedirginliği yaşıyorum onda..

Bir de son kavgamız çok büyüktü birbirmize ağır konuştuk(küfür falan değil tabii) böyle bir sarsıntıdan sonra ilşkisini toparlayan var mı? hayatını birleştiren var mı ? biz her şeyi unutucaz atlatııcaz diyo belki ama bazı geceler uykularım kaçıyo unutamıyorum..

siizinde oldu mu böyle durumunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim saklayacak bişeyim yok ama yinede eşim teli eline alınca huzursuz olurum. Onunda şifresi var ama ben bilirim şifreyi. Arada alır yanında kurcalarım. Bişi demez ama bu kim şu sana ne yazmış falan desem yaa karıştırma diye söylenir biraz. .

Kavga konusunda şimdiden üstelik uzaktayken birbirinize hakaret ediyorsanız evlenince daha kötü olabilir.. Allah korusun birbirinize dalarsınız.

Biraz zamana bırakın unutamazsanız ayrılın bence. .

Bence hiç telefonunu filan karıştırma. Bir şey yapacak olsa zaten ruhun duymaz yada yanna gelirken temkinli gelir. Yapıorsa da illakli öğrenirsin İlişkinin şiddetine ve yorgunluguna göre değişiyor düzelme oranları tabi.

iyiyiz çok şükür cnm da sorunu anlayamadım tam olarak

5 yıldan fazladır birlikteyiz. Evlilikte de 4 yılı geçirdik. Bir kez bile birbirimizin telefonunu kurcalamadık. Eşim de bekarken yalnız yaşardı. Sevmem telefon karıştırmak terbiyesizlik geliyor bana.

İkinci durum içinse bir şey diyemem. Birbirimize söylediğimiz en ağır söz"Saçmalama." oldu. Onda da dedim çocuğumun yanında bir daha bana öyle kelime söyleme diye. Saygıyı korumak önemli...

Telefon karıştırmak niye
Güvenmiyorsan ayrılırsın bu nedir yani?
Alıp alıp kontrol etmek filan bakalım beni aldatıyor mu hmmm

Biz neyi nasıl yapıyoruz onu anlamadım ?
Bende anlamadım
Konu sahibi sevgilinin telefonunu fazla kurcalama isteği gördüm sende
Arada herkes kurcalar ama her görüştüğünüzde kurcalaman rahatsız edici
Eşim benim telefonumu kurcalasa şahsen bende hoşlanmam rahatsız olurum
Yani rahatsız olmak için illa ki aldatıyor olması gerekmiyor
Zaten güvenmiyorsan ilişkini devam ettirme derim

illa ki başınıza gelmiştir aklınızdan geçmişir telefona bakmak ya da diğer sorum büyük kavganız oldu mu topladnız mı gibi :)
Bakmadım hiç. Diğer soruya gelirsek de öyle ağır konuştuğumuz büyük kavgamız olmadı ama kavgalarimiz oldu tabi baristik sonrasında.

ben de kurcalamadm ama en son içimi kemirdi bir şeyler bir kez yanımda cevapsız gizli numaralar aramıştı bakmak istedim özellikle bu kavgadan çok etkilenerek o da..ne güzel biz de hakaret etmedik ama evlenince ayrılcağımıza dair bir fikir yerleşmişti ona vs. daha çok duygusal anlamda şeyler o yüzden bir sürü kafayı takıyorsun ..

Telefon karıştırmak niye
Güvenmiyorsan ayrılırsın bu nedir yani?
Alıp alıp kontrol etmek filan bakalım beni aldatıyor mu hmmm
bir kez yaptım o da kavganın etkisiyle bugüne kadr da yapmamıştım bazı şeyler çok kolay çıkıyor ağzınızdan

hakaret etmedik tam olarak ben birbirimize inancımı kaybettim falan dedi ben de toparlarız diyen taraf oldum..hatalarım vardı tabii ama şuan sanki benim zorumla mı gidiyo ki falan diye kendimi yiyorum

Çok büyük kavgalarımızda oldu
Telini de karıştırırım

Size gelince, toparlayıp toparlayamamanız kavga sebebine bağlı

öyle arada sıddetlı kavga ettıgım kımseyle sürmedi benım, senın de surmeyebılır 2.5 yıl olsa bıle.

Saklayacak hiç bir şeyim olmamasına rağmen biri telefonumu karıştırırken rahatsız olurum.Sevgilimin telefonunu da hiç karıştırma ihtiyacı hissetmedim aşırı saçma ve bayağı bence.
Diğer soru içinde ben olsam toparlayamam.Toparladım diyen de yalan söyler biz kadınlar asla unutmuyoruz çünkü.Bi ilişki sevgisiz bile devam edebilir ama saygısız devam edemez.

siz sevgilinzle kavga etmiyorsunuz yani yıpranmışlık uzun ilişki olması da var..saygısızlk yok ayrıca yanlş anlaşılmasın sadece duygusal olark boşlk yarattık biirbirimize

2,5 yıl uzaktan ilişki helal olsun . Ben 15 gün dayanamamıştım .

Canım şimdi izlediklerini filan geç ne yapacaksın evli değilsiniz bir şey değilsiniz ben bunu anlamıyorum ?
Şuan ayrı mısınız ? Ben onu anlamadım . Erkek arkadaşın biz evlenince ayrılacağız zaten şimdi ayrılalım tarzı bir şey mi dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…