- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Canım ben 3 yıldır spral kullanıyorum eşim korunmuyo artı olarak o yeterlı oluyor :)Sanırım en garanti yöntem benim spiral ile eşimin de ayrıca korunmasi.
Sürpriz istemiyorum . BebeğiM ile yeteri kadar ilgilenmek icin
Adet yaşanmaması ne kadar sağlıklı ?mirana taktırın bence, ben de yılladır o var. spiralin hormonlusu ve bakır materyal değil. doktorum önermişti, 1. yi çıkarttım 2. yi taktırdım. uzuuun zamandır kullanıyorum yani. hormon sadece rahim içine etki ettiğinden yumurta gelişimini engelliyor böylelikle adet dönemleri de yaşamamış oluyorsunuz. en fazla ufal lekelenmeler oluyor dönem dönem o kadar.
Ben kanamam olduğu ay direk RİA (Rahim İçi Araç(Spiral)) taktırdım..Merhaba. Bebeğim daha 40 günlük ama kara kara düşünmeye başladım. Doğumdan sonra süt koruması diye bişey olduğuna da inanmıyorum. Doktora gideceğim ve en az 2 yıl çocuk istemiyorum. Sizler nasıl korundunuz . En garanti yöntem nedir sizce. Yine hamileyim diye konu açmak istemiyorum.
kızım bır aysında ıkıncıyı dusunmuyoruz gerı cekılme ıle korunuyoruz onceden de aynı yontemle korunurduk ben hap yada ıgne kullanmak ıstemıyorum, spırale guvenmıyorum esımde prezervatıf sevmez takılıp gıdıyoruzMerhaba. Bebeğim daha 40 günlük ama kara kara düşünmeye başladım. Doğumdan sonra süt koruması diye bişey olduğuna da inanmıyorum. Doktora gideceğim ve en az 2 yıl çocuk istemiyorum. Sizler nasıl korundunuz . En garanti yöntem nedir sizce. Yine hamileyim diye konu açmak istemiyorum.
Eğer kadın bir kere hamile kalırsa geri çekilme yöntemi korumuyormuşkızım bır aysında ıkıncıyı dusunmuyoruz gerı cekılme ıle korunuyoruz onceden de aynı yontemle korunurduk ben hap yada ıgne kullanmak ıstemıyorum, spırale guvenmıyorum esımde prezervatıf sevmez takılıp gıdıyoruz
ama garantı olsun dersenız sız spıral taktırın esınızde prezervatıf kullansın kalıtelı olanlarından bırsey olacagını sanmıyorum.
geri çekilmenin mantığı sperm ve meninin dışa boşaltılması, burda iş erkeğin tecrübesine bakıyor , zaten ne spral ne hap ne iğne hiçbirinin net koruması yok hepsi kazaya açık ben uzun süre iğne kullandım aylık olanlardan onun koruyuculuğu mükemmeldi sadece regl mı azaltmıstı o kadar ama kas ığnesi oldugu için bazen bacagımı kasıyordu vurulduktan sonra o nedenle artık kullanmıyorum...Eğer kadın bir kere hamile kalırsa geri çekilme yöntemi korumuyormuş
Sürpriz gelebilir ama dikkatli olun derim
Ben prezervatif ile ikizlere hamile kaldım şimdi 6 aylıklar
Komşum spiral ile hamile kaldı
Bi arkadaşım doktorlar hiçbir sorun yok dediği halde korunmuyor ama hamile kalamıyor 5 yıldır
Bende şimdi tekrar gebe kalmamak için ne yapacağımı bilemiyorum:)
Evet öyle ama geri çekilirken giden zevk suyu bile hamile bırakırmıs o yüzden söyledimgeri çekilmenin mantığı sperm ve meninin dışa boşaltılması, burda iş erkeğin tecrübesine bakıyor , zaten ne spral ne hap ne iğne hiçbirinin net koruması yok hepsi kazaya açık ben uzun süre iğne kullandım aylık olanlardan onun koruyuculuğu mükemmeldi sadece regl mı azaltmıstı o kadar ama kas ığnesi oldugu için bazen bacagımı kasıyordu vurulduktan sonra o nedenle artık kullanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?