siz neler yapiyorsunuz

evden çıkmazsan olmaz
ev insanı biraz tembelliğe rahata alıştırıyor
en azından belediyenin ingilizce kurslarına gitmesela
Aynen ev insanı acayip tembellestorouor mesela bugün esimle gün içi gayr güzel konuştuk msjlastik falan akşam üzeri bişey takıldı kafama esime msj yazdım ama gondermedim gondersem kesin kavga ederdik esim yine sacmaliyorsu diyecekti

Sen ev hanimisin galiba ... bence depresyona gitmissin bosluktan .... en kisa zamanda part time bile olsa is bul kendine sadece cevre edinmek ve duzenli saatlu bir hayat icin ... senin hayatinin saatli olarak duzene ihtiyaci var disipline ihtiyaci var gibi duruyor ... mesela kalabalik bi yerde calissan hemen ayseye fatmaya bakarak zayiflama ihtiyaci hissedersin is saatine gore koordine edersin ev duzenini vs vs ...sorun cok fazla dusunmeye sevk eden bos zamanin olmasi ....

Sen ev hanimisin galiba ... bence depresyona gitmissin bosluktan .... en kisa zamanda part time bile olsa is bul kendine sadece cevre edinmek ve duzenli saatlu bir hayat icin ... senin hayatinin saatli olarak duzene ihtiyaci var disipline ihtiyaci var gibi duruyor ... mesela kalabalik bi yerde calissan hemen ayseye fatmaya bakarak zayiflama ihtiyaci hissedersin is saatine gore koordine edersin ev duzenini vs vs ...sorun cok fazla dusunmeye sevk eden bos zamanin olmasi ....
Aynen öyle boş vaktin çok O yuzden ne uyku düzenin nede başka duzenim var bomboş yasiyrm boşluktan kurup kurup duruyorum

Aynen öyle boş vaktin çok O yuzden ne uyku düzenin nede başka duzenim var bomboş yasiyrm boşluktan kurup kurup duruyorum
dışarı çık kurslara git
evden çık evden çık evden çık:)
belediyenin kursuna bile gidemem diyorsan al ingilizce kitabını kütüphaneye:) ciddiyim:)

Merhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum :((( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.:(((
ayyyy eşiniz çok sabırlı valla bu nedir siz hep mutsuz mutsuz asık suratlı kavga eden biri olursanız evliliğiniz kabir azabı olur iki tarafa da bence kendine bir hobi edinmelisin çocuğunuz var mı?

Seni kurs dantel orgu belediye zimbirtilari kurtaramaz senin ise ihtiyacin var sabah aksam duzenli is .... dusun bunu ...cevren var mi bilmiyorum ama sekreterlik olur muhasebe olur soyle yavastan senin psikolojini dagitacak cokta yormayacak sikmayacak bi is lazim oyle gorunuyor...bu kadar kocana sararsan ayrica adam bikar senden mazallah saracak koca da kalmaz elinde ...

Spor yapın evde Leslie yapın kilo verirsiniz kafanız bosalir moraliniz düzelir daha sağlıklı olursunuz..
Gününüzü planlayin.. erken kalkın..
Sağlıklı beslenin sağlıklı yemekler yapın yeni tarifler deneyin çocuk olunca faydası olur bilinçli besleyen anne..
Kursa gidin seveceginiz bişey olsun ise yarar olmasa da olur..
Yabancı dilde diziler izleyin..
Yürüyüş yapın.. her gün mutlaka dışarı çıkın..
Bakımlı olun.. haftada bir gün seçin bakım günü.. Bu bile kafanızı dağıtır..
Mutlu huzurlu degilseniz ilişkinin de öyle olamıyor..

ayyyy eşiniz çok sabırlı valla bu nedir siz hep mutsuz mutsuz asık suratlı kavga eden biri olursanız evliliğiniz kabir azabı olur iki tarafa da bence kendine bir hobi edinmelisin çocuğunuz var mı?
Artık sabredemiyr ki haklida..çocuğumuz yok daha doğrusu ben istemiyrm çünkü bu kafayla ben çocukta bakamam sirf evde bos zamanın var veya kocama sariyorm cocugum olsa onla ilgikeniyrim kafasıyla çocukta yapmam..ben herşeyi düzeltip eskisi gibi kocamla mutlu günlerimi istiyrm

Spor yapın evde Leslie yapın kilo verirsiniz kafanız bosalir moraliniz düzelir daha sağlıklı olursunuz..
Gününüzü planlayin.. erken kalkın..
Sağlıklı beslenin sağlıklı yemekler yapın yeni tarifler deneyin çocuk olunca faydası olur bilinçli besleyen anne..
Kursa gidin seveceginiz bişey olsun ise yarar olmasa da olur..
Yabancı dilde diziler izleyin..
Yürüyüş yapın.. her gün mutlaka dışarı çıkın..
Bakımlı olun.. haftada bir gün seçin bakım günü.. Bu bile kafanızı dağıtır..
Mutlu huzurlu degilseniz ilişkinin de öyle olamıyor..
Günü dolu dolu yasamam lazım haklısınız.haftada bi gün bakim gunude mantıklı en azından bi gün bütün kişisel bakimimi yaparım

Back
X