siz neler yapiyorsunuz

İngilizceni yabancı dizi izleyerek geliştirebilirsin. Hem boşuna tv izlemiş gibi olmazsın, harcadihin vakit bir işe yarar. Spora başlayabilirsin, internette videolar var (mesela zumba) ama bir salona gidilmeden devamlılığı olmuyor. Arkadaş edinebilirsin misafir çağırıp misafirliğe gidebilirsin. Hobi edinebilirsin (resim çizmek, takı tasarım, kurdela nakisi, orgu ormek)

Aof icin de kendince program cikarirsin. Guzelce derslerine calisirsin, pRogramina uyarsan vaktinde mezun olursun. Anlayamadigin konularda internetten videolu anlatimlarini izlersin. İnsan bos vaktin kiymetini, onu kaybedince anlarmis...

Bence profesyonel destek almalısın,kafan rahat olursa internetten bile ingilizce çalışırsın :)
Basarabikirmiyim azıcık biseyler ogrnesem kendime baksam esim akşam eve geldiğinde bak ben bugün bunu öğrendim desem onuda çok sasirticam kendime de güvenim gelecek

:)) bana da diyor esim sen yapamazsın gerçi beni gaza getirmek için diyor hirs yapayım diye ama bende ise yaramıyor..kendine liste yaptim kilo verilecek her akşam esim gelince güzel karsilicam değişik yemekler denenecek hafta da bir gün film günü yaoicaz ingkizce geliştirilecek kitap olinack gibi hiç birini yapmadim hep saçma salak düşüncelerden dolayı o yuzden esimide sıktım
Bende hattaingilizce ogrenebikecegim guzle bir site bile buldum. Google transledende nasil telafuz edildigini bile dinliyor ve tekrarliyordum ki telafuzum cok kotu degildir hollandacada biliyor olmamdan kaynakli.
Gel gorki kös kös oturuyorum. Istanbula gittigimizde esim beni bos birakmayacak belli ama ya ingilizce ya almanca kursuna gondercek yada bir meslek kursuna gondercek :) bende ist. Gitmeyi birazdha ais imkanim olur diye gitmeyi istiyorum.aslinda tr de olmasa bile aslinda is konusunda donanimli birisiyim ama tr de ise yaramiyorm hollandada en buyuk en iyi sirketlerde calistim. Ama gel gorki iskenderunda is bulamadim.
Umarim istanbulda bulurum. Kendinparami kendim kazanmaya alistim. Esim.maddi olarak en ufak saka yapsa (kirmak amacli demedigini biliyorum) ama yinede gozlerimden yaslar akiyor hemen.
Maddi olarak kimseye bagimli olmak istemiyorum.

Ayni ben yani su evde ayni isleri yapip surekli tv izlemeden bikmak konusunda ayniyiz. Bende konu acacaktim hatta. Yemin ediyorum biktim vallahi. Su mutfagi simdi topliyim aksama girilmiyo icine o kadar dagiliyo. Evim hep daginik. Sadece misafir gelecekken toparlanmis oluyo. Surekli yatasim var boyle saf saf bakinmak cok hosuma gidiyo. Hic arkadSim yok burda ailem burda yok calismiyorum yalnizim depresyondayim :silah:

İngilizceni yabancı dizi izleyerek geliştirebilirsin. Hem boşuna tv izlemiş gibi olmazsın, harcadihin vakit bir işe yarar. Spora başlayabilirsin, internette videolar var (mesela zumba) ama bir salona gidilmeden devamlılığı olmuyor. Arkadaş edinebilirsin misafir çağırıp misafirliğe gidebilirsin. Hobi edinebilirsin (resim çizmek, takı tasarım, kurdela nakisi, orgu ormek)

Aof icin de kendince program cikarirsin. Guzelce derslerine calisirsin, pRogramina uyarsan vaktinde mezun olursun. Anlayamadigin konularda internetten videolu anlatimlarini izlersin. İnsan bos vaktin kiymetini, onu kaybedince anlarmis...
Esimde diyor bol vaktin var faydalı şeyler yap diyor..ben çok ozeniyrm artık kendien güveni olan kadınlara mutlu kadınlara kocasıyla mantıklı şeyler konuşan insanlara:(

Bende hattaingilizce ogrenebikecegim guzle bir site bile buldum. Google transledende nasil telafuz edildigini bile dinliyor ve tekrarliyordum ki telafuzum cok kotu degildir hollandacada biliyor olmamdan kaynakli.
Gel gorki kös kös oturuyorum. Istanbula gittigimizde esim beni bos birakmayacak belli ama ya ingilizce ya almanca kursuna gondercek yada bir meslek kursuna gondercek :) bende ist. Gitmeyi birazdha ais imkanim olur diye gitmeyi istiyorum.aslinda tr de olmasa bile aslinda is konusunda donanimli birisiyim ama tr de ise yaramiyorm hollandada en buyuk en iyi sirketlerde calistim. Ama gel gorki iskenderunda is bulamadim.
Umarim istanbulda bulurum. Kendinparami kendim kazanmaya alistim. Esim.maddi olarak en ufak saka yapsa (kirmak amacli demedigini biliyorum) ama yinede gozlerimden yaslar akiyor hemen.
Maddi olarak kimseye bagimli olmak istemiyorum.
Ne güzel sizin çalışma hayatınız olmuş...benimde oalavk ama yakın bi zmanda değil..bende netten program arastiracagim ıngilizce için...bi kaç kilo fazlam var vermek yerine daha çok alıyorum gece kalkıp çikolata yiyorum bazen..iradem hirsim istikrarim sifir.

Tatile çıkalı iki gün oldu ben bunalımdayım işime öyle alışmışım ki evde oturmak beni boğuyor insan gerçekten üretmeli mutlaka bir programı olmalı yoksa çoook sıkıcı artık evde olmak
pazartesiye program yaptım valla sende bişeyler bul. spora başla sonra kütüphaneye git bir iki saatte olsa derslerini çalış. sonra zaten yemek vs derken gün güzel geçmiş olur

Ayni ben yani su evde ayni isleri yapip surekli tv izlemeden bikmak konusunda ayniyiz. Bende konu acacaktim hatta. Yemin ediyorum biktim vallahi. Su mutfagi simdi topliyim aksama girilmiyo icine o kadar dagiliyo. Evim hep daginik. Sadece misafir gelecekken toparlanmis oluyo. Surekli yatasim var boyle saf saf bakinmak cok hosuma gidiyo. Hic arkadSim yok burda ailem burda yok calismiyorum yalnizim depresyondayim :silah:
Bende o durumdayım koltukla yapışık yasiyrm :((( bide ben böyle bos kalınca oturup kendim8 kuruyorum ..Sizdeboyle yapiyormussunuz

Bi dal da ben. Ama tek farkla

Ben faaliyete de dökmüş durumdayım.
Ev de kendi kendime ıngilizce öğrenmeye calisiyorum. Eşim de yardımcı oluyor birlikte ders çalışmak çok eğlenceli oluyor bazen :KK36:

Günde yarım saat kickboks, 45 dk pilates + squat yapıyorum. Hamile kaldığım kilodan iki kilo eksiğim ve spor müthiş özgüven yapıyor.

Ara ara karakalem çalışıyorum. Onu henüz tam olarak programa dahil etmedim ama edeceğim.. Aöf son sinif öğrencisiyim.

Bunları neden yapıyorum ? Çünkü şu 3 günlük dünya da boş boş yaşamak vicdan azabı resmen. Yaslaninca geriye dönüp sadece evde oturmus, temizlik yapıp çocuk bakmış bi gençliği anmak istemiyorum. Ayrıca eşimin, ben bunları yaptığım için beni çekici bulduğunu, hatta özendigini biliyorum.

Söylediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Başarma duygusunun verdiği haz müthiş bisey.

Bu arada 9 aylık bi kızım ve titizlik hastası bi esim var. Herşeyi planlarsaniz, hiç biseyi bahane edemezsiniz. :super:

Tatile çıkalı iki gün oldu ben bunalımdayım işime öyle alışmışım ki evde oturmak beni boğuyor insan gerçekten üretmeli mutlaka bir programı olmalı yoksa çoook sıkıcı artık evde olmak
pazartesiye program yaptım valla sende bişeyler bul. spora başla sonra kütüphaneye git bir iki saatte olsa derslerini çalış. sonra zaten yemek vs derken gün güzel geçmiş olur
Nasıl bi program yaptiniz..

Ev de kendi kendime ıngilizce öğrenmeye calisiyorum. Eşim de yardımcı oluyor birlikte ders çalışmak çok eğlenceli oluyor bazen :KK36:

Günde yarım saat kickboks, 45 dk pilates + squat yapıyorum. Hamile kaldığım kilodan iki kilo eksiğim ve spor müthiş özgüven yapıyor.

Ara ara karakalem çalışıyorum. Onu henüz tam olarak programa dahil etmedim ama edeceğim.. Aöf son sinif öğrencisiyim.

Bunları neden yapıyorum ? Çünkü şu 3 günlük dünya da boş boş yaşamak vicdan azabı resmen. Yaslaninca geriye dönüp sadece evde oturmus, temizlik yapıp çocuk yapmış bi gençliği anmak istemiyorum. Ayrıca eşimin, ben bunları yaptığım için beni çekici bulduğunu, hatta özendigini biliyorum.

Söylediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Başarma duygusunun verdiği haz müthiş bisey.

Bu arada 9 aylık bi kızım ve titizlik hastası bi esim var. Herşeyi planlarsaniz, hiç biseyi bahane edemezsiniz. :super:
Evde nasıl ıngilizce çalışıyorsunuz...bende biraz dikkat etsem kendime mak gibi yasamasam esim de ddaha pozitif yaklasak..benim esimde bunaltıcı dercede temzilik takintilidir.bende ilerde sadece evde oturmus aptal şeyler düşünmüş kilo almış hayatı sadece temzilik yemek c yatmak olan bu kadın olmak istemiyrm.kelime dagarcigim bile yetersiz geliyor :(

Merhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum :KK43:(( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.:KK43:((
İşe gir.Giremiyorsan kurslara katıl çevre edin.

Bunları neden yapıyorum ? Çünkü şu 3 günlük dünya da boş boş yaşamak vicdan azabı resmen. Yaslaninca geriye dönüp sadece evde oturmus, temizlik yapıp çocuk bakmış bi gençliği anmak istemiyorum. Ayrıca eşimin, ben bunları yaptığım için beni çekici bulduğunu, hatta özendigini biliyorum.

MasaALLAH sana :) bende spora gittim yarim bıraktım. Resimlerimin guzel okdugunu derler. Karakalem kursuna gittim hocayi begenmedim bıraktım. :) bugun is bulup çalışsam eminim 1 ayda sıkılacagim ama yinede çalışmak istiyorum.

Size masaALLAH.. bende dövüş sanatlari ve spor dallari ile ugrasiyorum ama xbox ta :))) oyun oynarak eşimle :))))
Esim en azindam knexle oyun oyna hareket etmis olursun diyor ama actigim bile yok :)

Esimde diyor bol vaktin var faydalı şeyler yap diyor..ben çok ozeniyrm artık kendien güveni olan kadınlara mutlu kadınlara kocasıyla mantıklı şeyler konuşan insanlara:KK43:

Profilinde 26 yasinda oldugun yaziyor, demek ki aynı yaşlardayiz. Hani başlıkta demişsinya siz neler yapıyorsunuz diye anlatayım sana bak:

Liseyi acikogretim okudum bir yandan da 2 sene kuran kursuna gittim. Lise bitince basortusu yasağı nedeniyle üniversiteye gidemedim.
O dönem 2 sene de resim kursuna gittim. Prison break, heroes, ghost whisperer, merlin, nikita, sherlock, agent of shield.... (ilk aklıma gelen diziler) bu tarz yabancı dizileri izleyerek ingilizce öğrendim (öğrendim diyorum çünkü hiç kursa gitmeden YDS sınavını kazandım)
Daha sonra Türkiyede diplomasinin denkligi olmayan ozel bir universiteye basladim. (Basortusu serbestti bu okulda)
Hazirlik sinifinda Arapca ogrendim.
Bu arada basortu yasagi kalkti ve ben gecerli bir diplomam olsun diye bir taraftan da acikogretim 2 yillik ilahiyat okumaya basladim. Mezun olunca Dgs yi kazandim ve 4 yila tamamladim. Bu arada evlendim ve onlisans diplomamla ogretmenlik yapmaya basladim. Son senemde hafta ici calisip hafta sonlari formasyon dersleri alarak formasyonumu da aldim ve kpss ye girdim. Subatta atandim. Haaa bir de cocuk dunyaya getirdim :) Bunlar benim hayalimdi tabi senin olmak zorunda degil. Simdi gecmise baktigimda keske sunu da yaapsaydim dedigim birsey birakmadim. (Yuksek lisans yapmayi da istiyorum, bebis biraz buyusun de insallah)

Hala firsatini bulabiliyorken sen de hayallerini gerceklestir canım.

Evde nasıl ıngilizce çalışıyorsunuz...bende biraz dikkat etsem kendime mak gibi yasamasam esim de ddaha pozitif yaklasak..benim esimde bunaltıcı dercede temzilik takintilidir.bende ilerde sadece evde oturmus aptal şeyler düşünmüş kilo almış hayatı sadece temzilik yemek c yatmak olan bu kadın olmak istemiyrm.kelime dagarcigim bile yetersiz geliyor :KK43:

Ingilizce setler var. Hemen hemen her kitapçı da bulursunuz. Konu konu ayirdim dersleri. Bi yandan da kelime ezberi yapıyorum. İnternet de herşey var zaten. Eşimin de ileri derece de iyidir dili. En çok o yardım ediyor. Bi de telefon programları var. Ordan gün de 1000 tane falan kelime bulmacalari çözüyorum, eğlenceli de.

Hayatınızı ertelemeyin bence. Oturun güzel bi plan program yapın, zamanla şekillenir zaten.

Basarabikirmiyim azıcık biseyler ogrnesem kendime baksam esim akşam eve geldiğinde bak ben bugün bunu öğrendim desem onuda çok sasirticam kendime de güvenim gelecek

Tabi ki başarabilirsin :) Zihninden bütün kötü düşünceleri at,anladığım kadarıyla eşinle başka sorunun yok.Yoksa eğer eşini üzme olur mu :)Geçmişi konuşmanın bize faydası yok ki..Bu konuyla ilgili destek almanı tavsiye ederim.Düzelmeyecek bir durum değil bu inan.Daha mutlu olacaksın ve daha mutlu edeceksin :)

Profilinde 26 yasinda oldugun yaziyor, demek ki aynı yaşlardayiz. Hani başlıkta demişsinya siz neler yapıyorsunuz diye anlatayım sana bak:

Liseyi acikogretim okudum bir yandan da 2 sene kuran kursuna gittim. Lise bitince basortusu yasağı nedeniyle üniversiteye gidemedim.
O dönem 2 sene de resim kursuna gittim. Prison break, heroes, ghost whisperer, merlin, nikita, sherlock, agent of shield.... (ilk aklıma gelen diziler) bu tarz yabancı dizileri izleyerek ingilizce öğrendim (öğrendim diyorum çünkü hiç kursa gitmeden YDS sınavını kazandım)
Daha sonra Türkiyede diplomasinin denkligi olmayan ozel bir universiteye basladim. (Basortusu serbestti bu okulda)
Hazirlik sinifinda Arapca ogrendim.
Bu arada basortu yasagi kalkti ve ben gecerli bir diplomam olsun diye bir taraftan da acikogretim 2 yillik ilahiyat okumaya basladim. Mezun olunca Dgs yi kazandim ve 4 yila tamamladim. Bu arada evlendim ve onlisans diplomamla ogretmenlik yapmaya basladim. Son senemde hafta ici calisip hafta sonlari formasyon dersleri alarak formasyonumu da aldim ve kpss ye girdim. Subatta atandim. Haaa bir de cocuk dunyaya getirdim :) Bunlar benim hayalimdi tabi senin olmak zorunda degil. Simdi gecmise baktigimda keske sunu da yaapsaydim dedigim birsey birakmadim. (Yuksek lisans yapmayi da istiyorum, bebis biraz buyusun de insallah)

Hala firsatini bulabiliyorken sen de hayallerini gerceklestir canım.
Tebrik ediyrm sizi rabbim evladinzia uzun ömürler versin...bende suan için yapmak isediklerim ıngilizce öğrenmek bi kaç kilo vermek yeni şeyler öğrenmek kelime dagarcigimi geliştirmek spor yapmak sinifimi geçmek c hiç kimseyi hiç biseyi kafama takmadan esimin dediği gibi sadece ona ve evliligime bakmak...inan bunları yaoabilsrm kendime guvenimde gelecek

Ingilizce setler var. Hemen hemen her kitapçı da bulursunuz. Konu konu ayirdim dersleri. Bi yandan da kelime ezberi yapıyorum. İnternet de herşey var zaten. Eşimin de ileri derece de iyidir dili. En çok o yardım ediyor. Bi de telefon programları var. Ordan gün de 1000 tane falan kelime bulmacalari çözüyorum, eğlenceli de.

Hayatınızı ertelemeyin bence. Oturun güzel bi plan program yapın, zamanla şekillenir zaten.
Ne güzel tebrik ederim sizi ..setleri arastiricm tel programında bakicam .ben biraz biseyler yapsam esim de bana ayak uyduru

Back
X