siz neler yapiyorsunuz

Merhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum :KK43:(( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.:KK43:((

Evde oturan kadinlarin ortak ve klasik sorunu, kafa cok calismayip sadece el calistigi icin kafa surekli donup donup eskilere takiliyor. Kendinize en kisa zamanda ciddi bir mesgale bulun.
Artik kursa mi yazilirsiniz ise mi girersiniz ne yaparsaniz yapin ama kafanizi baska seylere calistiracak bir is bulun.

'O seneler yine geçecek sen yine 27 yaşinda olacaksın ama en azından 27 yaşında üni mezunu biri olacaksın. Ya da 27 yaşında keşke üniversite okusaydım diyen biri olacaksın. Karar senin...'
@EmiraSalih alintidir
Ben bu yorumu çok sevdim.

Kişisel gelişim olarak ; doğan Cüceloğlu, Erdal Demirkıran, Adem güneş, üstün Dökmen gibi. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama belediyenin çok güzel kursları oluyor hanımlar lokali tarzı yerlerde var

Bende hattaingilizce ogrenebikecegim guzle bir site bile buldum. Google transledende nasil telafuz edildigini bile dinliyor ve tekrarliyordum ki telafuzum cok kotu degildir hollandacada biliyor olmamdan kaynakli.
Gel gorki kös kös oturuyorum. Istanbula gittigimizde esim beni bos birakmayacak belli ama ya ingilizce ya almanca kursuna gondercek yada bir meslek kursuna gondercek :) bende ist. Gitmeyi birazdha ais imkanim olur diye gitmeyi istiyorum.aslinda tr de olmasa bile aslinda is konusunda donanimli birisiyim ama tr de ise yaramiyorm hollandada en buyuk en iyi sirketlerde calistim. Ama gel gorki iskenderunda is bulamadim.
Umarim istanbulda bulurum. Kendinparami kendim kazanmaya alistim. Esim.maddi olarak en ufak saka yapsa (kirmak amacli demedigini biliyorum) ama yinede gozlerimden yaslar akiyor hemen.
Maddi olarak kimseye bagimli olmak istemiyorum.

hala hollandadamısın hangi şehir, orda yaşamı tavsiye eder misin, site de hollanda yazan herkese sormaya başladım son günlerde ama sanırım sana sormamıştım:KK53: deneyimlerini paylaşırsan ülke şehirle ilgili çok sevinirim

hala hollandadamısın hangi şehir, orda yaşamı tavsiye eder misin, site de hollanda yazan herkese sormaya başladım son günlerde ama sanırım sana sormamıştım:KK53: deneyimlerini paylaşırsan ülke şehirle ilgili çok sevinirim

Napıcan Red Light District e mi gidecen :KK53:

Merhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum :KK43:(( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.:KK43:((
evden çıkmazsan olmaz
ev insanı biraz tembelliğe rahata alıştırıyor
en azından belediyenin ingilizce kurslarına gitmesela

Back
X