- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
Evet mutlaka gorecek isik gorse elde uzatır hattaKendinizi bilgilerle sulayın, yeşerdiğinizi görecektir elbette eşiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mutlaka gorecek isik gorse elde uzatır hattaKendinizi bilgilerle sulayın, yeşerdiğinizi görecektir elbette eşiniz
Merhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum(( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.
((
Özgüven artık yalnızca bir semt adı...
Bende hattaingilizce ogrenebikecegim guzle bir site bile buldum. Google transledende nasil telafuz edildigini bile dinliyor ve tekrarliyordum ki telafuzum cok kotu degildir hollandacada biliyor olmamdan kaynakli.
Gel gorki kös kös oturuyorum. Istanbula gittigimizde esim beni bos birakmayacak belli ama ya ingilizce ya almanca kursuna gondercek yada bir meslek kursuna gondercek :) bende ist. Gitmeyi birazdha ais imkanim olur diye gitmeyi istiyorum.aslinda tr de olmasa bile aslinda is konusunda donanimli birisiyim ama tr de ise yaramiyorm hollandada en buyuk en iyi sirketlerde calistim. Ama gel gorki iskenderunda is bulamadim.
Umarim istanbulda bulurum. Kendinparami kendim kazanmaya alistim. Esim.maddi olarak en ufak saka yapsa (kirmak amacli demedigini biliyorum) ama yinede gozlerimden yaslar akiyor hemen.
Maddi olarak kimseye bagimli olmak istemiyorum.
hala hollandadamısın hangi şehir, orda yaşamı tavsiye eder misin, site de hollanda yazan herkese sormaya başladım son günlerde ama sanırım sana sormamıştımdeneyimlerini paylaşırsan ülke şehirle ilgili çok sevinirim
Napıcan Red Light District e mi gidecen![]()
Ay gittim ben oralara çoktan, yerleşmelik soruyorum![]()
Hımmm felsefe sever misin mesala derin değil ama kabacada olsa filozofların fikrini öğrenebileceğin çok hafif kitap önerebilirimOnerebileceginiz kitap var mi
Bir de kişisel gelişim ve özgüvenini bulmak hayatını değerlendirmek adına harika bir roman önerim varOnerebileceginiz kitap var mi
Olur her konuda bilgiye açığım yeter ki biseyler ogreneyomHımmm felsefe sever misin mesala derin değil ama kabacada olsa filozofların fikrini öğrenebileceğin çok hafif kitap önerebilirim
Bende çok sıkıldım ve bunaldim eşiniz ne tepki veriyor bu durumunuza
Bak şimdi D&R da 10 tl diyeceğim kitap " felsefenin kısa tarihi " gayet akıcı ve öğretici beğeniceğine eminimOlur her konuda bilgiye açığım yeter ki biseyler ogreneyom
Çok teşekkür ederimBak şimdi D&R da 10 tl diyeceğim kitap " felsefenin kısa tarihi " gayet akıcı ve öğretici beğeniceğine eminim
Kitabı görmen için link atıyorummm
http://www.dr.com.tr/Kitap/Felsefen...000000652076?gclid=CO-3wYXMh84CFW0o0wod7g4CBw
Her zaman diyet yapacak olursan kadınlar klübü diyet günlüklerine gir orda haftalık kilo verme yarışması var ona gir bende diyet yapıyorım ordayım ve istediğinde bana yaz :)Çok teşekkür ederim
Kilo verebikdin mi peki...katilmam lazım en azından öyle daha motive olurum :)Her zaman diyet yapacak olursan kadınlar klübü diyet günlüklerine gir orda haftalık kilo verme yarışması var ona gir bende diyet yapıyorım ordayım ve istediğinde bana yaz :)
evden çıkmazsan olmazMerhaba arkadaşlar...
Ben kendimi çok yetersiz görüyorum(( bütün hayatım sadece eski konuları takmak esimle konuşurken söylediği bi kelimeden bin tane anlam çıkarıp kafama takip kavga çıkarmak adamı resmen potansiyel yalancı görmek sanki evliligime zarar gelecek korkusu ki kendim böyle yaparak zarar veriyrm..böyle olduğum için esime bişey desem sen alınganlık yapmissindir diyor hep bos oturuyorsun diyor..onun demesinidr geçtim ben sıkıldım kendimden bütün hayatım temizlik yap yemek yap tv izle ile biraz torpuledim kendimi tv pek seyretmiyrm kitap okuyrm..ama ben kendime bakmak istiyrm ders calisip sınıfı geçmek (aof okuyorum)) evde kendi kendime de olsa ıngilizce mi geliştirmek istiyrm..ama ben mal gibi yasiyrm kimseyi takmamak eskiyi düşünmemek anım tadini çıkarmak mutlu bi kadın olmak istiyrm..esimde böyle olmami isyiuor..sırf bu yuzden bana güvenmiyor ben biraz yol alsam esimde çok değişecek hep bana diyor çünkü.
((