siz neler yapıyorsunz

puzzle fikri süper hemen bi tane edinmeliyim film de güzel domino da güzel bişey mi vakit güzel geçiyormu

dominoda güzel ama jenga daha iyi bence iddaya girerseniz daha keyifli oluyor :)
en basiti kaybeden kazanan kişiye masaj yapsın

malesef çok fazla vakit geçiremiyoruz.
eşim 2.üni okuyor,haftaiçi iş+okul.
haftasonuda benim dersanem oluyor.
çok uzun süreli biraradalıklarımız olmuyor fakat yinede bulduğumuz her fırsatı değerlendiriyoruz.
akşam sinemalarına gidiyoruz,
puzzle yapıyoruz,
doğmasını sabırsızlıkla beklediğimiz kızımız için hayaller kuruyoruz,
bol bol sohbet ediyoruz.
dingin bir hayatımız var şartlar gereği ama mutluyuz..

Biz tayin sebebiyle ayrı yerlerdeyiz bu yıl
Bu sene eşim geç saate kadar çalışıyor ama beraber olduğumuz zaman hafta içleri pek dışarı çıkmaya vaktimiz olmaz genelde o işten gelir yemek yeriz, otururuz beraber hayal kurmayı çok severiz, genelde saçma sapan iddialara gireriz
Beraber takip ettiğimiz Amerikan dizileri var onları izliyoruz

Amaaaaaa haftasonu dedin mi duracaksın burda gezmece tozmaca başlıyor

Eşim çok keyif insanıdır ya paraya hiç acımaz keyfi aklımıza esip bir yerlerde kaldığımız çok olmuştur şu 6 ayda

Genelde İzmirin sahil kentleri, ya da çevre iller oluyor bu daha geniş tatillerde daha büyük planlarımız var İstanbul, Ankara gibi

Önümüzdeki iki haftasonu Bursada iş-eğitim gezisindeyiz mesela

ben bilgisayarımda o bilgisayarında bütün gün karşılıklı oturuyoruz.

ankaraya gelmeyin.

dominoda güzel ama jenga daha iyi bence iddaya girerseniz daha keyifli oluyor :)
en basiti kaybeden kazanan kişiye masaj yapsın
domino daha iyi bence. jengayı yok sen diz yok ben dizeyim diyene kadar sıkılıp bırakıyoruz mantı yapmak gibi.

Genelde eşimin evi çoğunlukla karakol olduğundan ben yalnızz yaşıyorum, haftada bir gelir çıkar dolaşırız biraz zaten doğuda ufak bi yerdeyiz pek gezecek yer de yok :))))) evde yemek yaparız beraber tv izleriz alışveriş yaparız. Kalan zamanlarda ben zaten yalnızım.

Biz hafta arasi ikimizde calisiyoruz. Cuma aksami bizim film aksamimiz. Masayi guzel donatirim. Mumlari yakarim helede kisin allaah. Cumartesi alisveris gunumuz. Sabah alisverisimizi yapariz. Yemege cikariz, sinemaya gideriz, oyun cok oynariz. Ayda 2 defa alisveris eglencelere gideriz. Bazen saat gece 12 arabaya atlar muzik son ses otobana cikar arabala gezeriz.. Pazar gunlerimizde dinlenme gunumuz. Girgir samata ,bazen kusup darilma,sonra barisma oyle geciyor evliligim Elhamdullilah...

Genelde ikimizde ayni seylerden hoslaniriz...
Ya playstation oynariz, film izleriz, ikimiz birer kosede takilip internette takiliriz, ya da kediler falan miskin miskin koltuga yigiliriz...
Disari cikincada ya icmeye gideriz esle dostla, ya da basbasa yemege gideriz...
Bazen de ben alisveris yaparim o surat asar

h.sonu mümkünse kısa tatiller,değişik yerler,mümkün değilse açık havada dolaşmak, o da mümkün değilse avm..evdeysek de film izleriz,sohbet ederiz,oğlumuzla oynarız..vakit su gibi akar gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…