Merhaba arkadaşlar;
Benim içimi haftalarıdır kemiren bir durum var ne yapacağımı bilemiyorum...
Önceki çalıştığım iş yerinde çok samimi olduğum bir arkadaşım var,eşide aynı yerde çalışıyor,ama farklı departmanlarda..
ben işten ayrıldım ama hala görüşüyoruz ve haberleşiyoruz. Sorun şu ben ayrıldıktan sonra benim yerime alınan kız ile arkadaşımın eşi arasında bir yakınlaşma olmuş ve birliktelik yaşıyorlarmış (her anlamda)
ve arkadaşımın bundan haberi yok haliyle,iş yerinde bilen 1-2 kişi var budurumu ve kimse müdahle edemiyor haliyle,bu çift ortokul yıllarından beri beraberler ve evlendiler 6 yıllık evliler.çocuk çok iyi güvenilir bir tipti aslında 5 vakit namazını kılan, yalan söyleyenlerden hoşlanmayan, haksızlığa tahmülü olmayan bir insandı nasıl böyle bir şey yaptı anlamış değilim..
SİZCE Ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim?nasıl bir yol izlemeliyim?bana yardımcı olurmusunuz?

Benim içimi haftalarıdır kemiren bir durum var ne yapacağımı bilemiyorum...
Önceki çalıştığım iş yerinde çok samimi olduğum bir arkadaşım var,eşide aynı yerde çalışıyor,ama farklı departmanlarda..
ben işten ayrıldım ama hala görüşüyoruz ve haberleşiyoruz. Sorun şu ben ayrıldıktan sonra benim yerime alınan kız ile arkadaşımın eşi arasında bir yakınlaşma olmuş ve birliktelik yaşıyorlarmış (her anlamda)

SİZCE Ben bunu arkadaşıma söylemelimiyim?nasıl bir yol izlemeliyim?bana yardımcı olurmusunuz?