Siz olsanız annenize tavrınız ne olurdu?

Ne alacağını söylememişsiniz ki belki yatırımlık altın alacak belki başka birşey yani sana verirsem çar çur olur dediğine göre demek ki hesap kitap yapmadan boş şeylere harcayabilen birisiniz ve hiçbirşeyde vermeyebilirdi zorunda değil çünkü eğer siz bir evlat olarak sizin istediğinizi almıyor parayı size vermiyor diye annenize tavır yapacaksanız üzülürüm o anneyev
Tavır almak değil de kabul etmemek yani kibarca reddetmek kendine harca felan derim en kötü kalbini kırmadan

Durumu bilmiyorum tabi ki ama size miras olarak kalan bir ev değilse (babadan vb), satılan ev annenizin kendi evi idiyse para da annenizin parasıdır, tasarruf hakkı da onundur, size vermek zorunda değil. ben bunun için annemle aramı bozmazdım, lafını da etmezdim.

Annem evini satsa bu beni ilgilendirmez. Bana da birsey alacagini soylese "istese gerek yok sagol dusunmen yeter" derim. Buna ragmen alirsa da tesekkur ederim. Ihtiyacim varsa kendim biriktiririm.

..anneniz bence sizi düşünüyor. Hediyesini kabul edin. Teşekkür edin
Bakın erkekler nasıl koruyorlar annelerini. Burada ne konular okuyoruz.
Sanırım Kocanız alınacak içten içe diye düşünüyorsunuz belki de.
öyle düşünmeyin. Annenizle aranızdaki ilişki size ait.
gerçekten herkes parasını istediği kişiye verir. Mecbur değil damadın eline para saymaya.

Kızlar ayrıntıya girmeden bir soru soracağım. Anneniz bir ev satsa ve size vereceği küçük miktar parayı direk vermeyip alacağı şeyi kendisi belirleyip buna da sana şunu alıcam verince çar çur oluyor dese tepkiniz ne olurdu?
Ben evliyim güya eşime harcamamı istemiyor aklınca ama eşim de para göz birisi değildir istemez hesap da sormaz kendince akıllılık ediyor ama benim için böyle olunca bir kıymeti kalmıyor.
Ben gönlümden geçen şeyleri alayım istiyorum onun bana alacağı şeyi istemiyorum.
Evet durum bu tepkiniz ne olurdu?
e kadının kendi parası , paşa gönül kriterleri.isterse gider dansöze takar , isterse paradan uçak yapar,banane :dondurma: hediye yani benlik bi durum yok.

Hayır. Kendisi babama yıllarca varını yoğunu verdiği için benim aynısını yapmamam için bir önlem alıyor diye düşünüyorum ama sonuçta bana bir para vermek istiyorsa direk olarak vermeli diye düşünüyorum. Benim takıya değil paraya ihtiyacım var
iyi de hayatını buna güvenerek mi planladın? annen hiç olmayabilirdi de.

iyi de hayatını buna güvenerek mi planladın? annen hiç olmayabilirdi de.
Planla ne ilgisi var ki ? Vereceği çok cüzi bir miktar 1 aylık geçim parası bile değil. Ev alınacak bir para olsa anlarım düşünmesini de bu kadar cüzi bir parayken hesapla kitapla yapması canımı sıktı.

Back
X