Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum derim
ben sebep olmak istemem
sen başka yerden al sorularının muhatabı ben değilim sevgilini takip et derim.
arkadaşınız aldatıyor ve nişanlısı bunu fark etmiş. abooo.. kabak sana patlıyor. söylerdim gibi geliyor ama...
Bende karışmazdım iyi yada kötü yorum yapmazdım arkadaş olarak seviyorum fakat özelini bilmiyorum derdim
çok zor bir karar...gerçekten aldatıyorsa söylemelisin bence..ama senin anlattığını anlamamalı ...
Arada kalmak ne fena ya.
Ben bir kere arkadasima erkek arkadasinin aldattigini ispatladim,
İkimizle de iliskisini kesti![]()
Ben susmayı tercih ettim whatsapp dan yazdı aranızda bilmiyorum dedim aramak istedi işteyim açamam ki dedim sonra engelledim birden
Kesinlikle kızla ilişkini kes; ahlaktan yoksun, yalan dolanda rahat bir insandan kimseye fayda gelmez.Senle ilişkisini niye kesiyor ? Ben bu insanla ilişkimi kesmeyi düşünüyorum zaten artık
Karışmayın bence. Ne olacağı belli olmaz çocuk gider o sinirle kıza zararda verebilir. Onların arasındaki bir şey sonuçta arkadaşınız size güvenip anlatmış.Yakın arkadaşlarınızdan biri ki aşırı yakın olmasa da evlilik konuştuğu sevgilisini aldatsa ve sevgilisi size gelse bazı sorular sormak şüphelerini gidermek için ne yapardınız ?
Onu da anlayamadim canim. Cocuk tam serseriydi, arkadasimi kullanma derdindeydi. İspatladim, kiz bir tesekkur edecegine, gozumu actin arkamdan neler donmus diyecegine, bir daha beni aramadi sormadi ben arayinca da gorusmek istemedi, telefona cikmadi...Senle ilişkisini niye kesiyor ? Ben bu insanla ilişkimi kesmeyi düşünüyorum zaten artık
Gerçekten aldatmış maalesef çektim konuştum ne oluyor diyeEvdeyim konuşmak istemiyorum iyi değilim demiş çocuğa fakat tanıştığı biri ile sahildeymiş o gece özel bişeyler geçtimi dedim yok be dedi ama muhtemelen salladı işin kötü yanı yanında beni ve bi kaç kişiyi vermiş onlarlaydım diye arada bizi de yaktı gelde ne anlat şimdi bu adama
![]()