• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ? Arkadaşınız mı vicdanınız mı ?

Kesinlikle kızla ilişkini kes; ahlaktan yoksun, yalan dolanda rahat bir insandan kimseye fayda gelmez.

Oğlan da kendi görsün bir zahmet, nedir ne değildir.

Kendisi böyle biri değildi bir kaç kişi oldu anlık vs biliyorum ama bir elin parmağını geçmez ve kendisi boşanmış bir bayan benden ziyade kankası olan biri var aynı şekilde boşanmış ve aşırı hızlı yaşayan onun aklına uymuş olabilir. Sahilde olduğunu erkek arkadaşı çözmüş oda o an benim ve bir kaç arkadaşımın ismini vermiş beraberdik diye arada benim ismim de geçiyor

Kendisi böyle biri değildi bir kaç kişi oldu anlık vs biliyorum ama bir elin parmağını geçmez ve kendisi boşanmış bir bayan benden ziyade kankası olan biri var aynı şekilde boşanmış ve aşırı hızlı yaşayan onun aklına uymuş olabilir. Sahilde olduğunu erkek arkadaşı çözmüş oda o an benim ve bir kaç arkadaşımın ismini vermiş beraberdik diye arada benim ismim de geçiyor
Net bir dille uyar o zaman canım. Bak erkek arkadaşın bile anlamış, benim ağzımı arıyor de.
Seni ben bile tanıyamıyorum artık; bir silkin bir kendine gel: Yok bundan sonra böyle, uzun ilişkilerin insanı değilim, X gibi hızlı yaşayacağım diyorsan da, kendi hayatındır, sen bilirsin ama benim seninle işim olmaz artık de.

Net bir dille uyar o zaman canım. Bak erkek arkadaşın bile anlamış, benim ağzımı arıyor de.
Seni ben bile tanıyamıyorum artık; bir silkin bir kendine gel: Yok bundan sonra böyle, uzun ilişkilerin insanı değilim, X gibi hızlı yaşayacağım diyorsan da, kendi hayatındır, sen bilirsin ama benim seninle işim olmaz artık de.

Çocuk arkadaşımla konuşmuş zaten ağzımı aramasına gerek yok sahil olayının aslını arıyor benim arkadaş buna affet söyleyemedim o an neden bilmiyorum demiş çocuk yine affetmiş :( yahu çocuk bunu kendinden çok seviyor gözlerinin içi gülüyor arkadaşımın yanında yazık günah diyorum ama laf etmek konuşmakta yanlış

valla arkadaşına söyle bak ben,m ağzımı arıyor şüpheleri var diye. çocuğa da ben araya girmek istemiyorum kendi aranızda halledin de. ne anlaması gerekyiorsa anlar, hem de direk senden duymamış olur.

yalan üzerine evlilik kurulmaz..doğrusunu yapın ve olan biteni anlatın..evlendikten sonra boşanmak çoook zor..

Arkadaşınızla ilgili detay vermenize gerek yok.
Ama sahil olayını sorarsa ben yoktum yanında dersiniz.
Çocuk da üstüne gitmek isterse gider, gitmek istemezse üstünü örter.

Vallahi insanda olması gereken en başlıca özellik vicdan bence.
Kendinizi deşifre edin etmeyin, aldatıldığını bildirin.
Yazık günah.

Gerçekten aldatmış maalesef çektim konuştum ne oluyor diye :( Evdeyim konuşmak istemiyorum iyi değilim demiş çocuğa fakat tanıştığı biri ile sahildeymiş o gece özel bişeyler geçtimi dedim yok be dedi ama muhtemelen salladı işin kötü yanı yanında beni ve bi kaç kişiyi vermiş onlarlaydım diye arada bizi de yaktı gelde ne anlat şimdi bu adama :(

Ben olsam araya girmem ama sahil konusunda yalan söylediğini yani benim adım üzerinde de yalan söylediğini söylerdim yani sahilde ben yoktum derdim. Çocuk bu işin peşine düşerse zaten aldatıldığını öğrenecek bu yüzden senin çocukla açık açık konuşmana gerek yok biraz gozunu açan insan öğrenir. Ama bu kadınla ilişkini bian önce kesmelisin bence

benzer bir olay hatta daha beteri başıma geldi susmayı tercih ettim.
sende öyle yap yarın birgün evlenirlerse arabozucu durumuna düşme

Belki kızcaksınız ama arkadaşımı sevgilisine sölerim olayı bana çok saçma geliyor. Evet arkadaşımla tartışırım , kavga ederim, uyarırım vs en kötü arkadaşlığımı bitiririm ama gidipte sevgilisine anlatamam yani. Çok yakın arkadaşım dostum diyorum nasıl objektif yaklaşım sevgilisine gambazlayabilirim ki...

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, engeli kaldırdım konuştum kendisi ile.

Engelleme sebebimin de araya giren kişi olmak istemediğim olarak belirttim gece sizlemiydi diye sordu ben hayır değildi dedim kendisi arkadaşımın dediği gibi ismimi vermiş sende varmışsın dedi hayır dedim benim ismimi kullanmasını anlamadım ama ben erkek arkadaşım olmadan bir yere gitmiyorum zaten dedim.

Çocuk bayağı üzgün niye yalan söyleme gereği duydu diye ayrıca arkadaşımda üste çıkmak için sanırım bayağı bağırmış buna sanane be diye daha kötüsü böyle basit bir şeyi uzatma demiş, çok saçma... Barışmışlar ama çocuğun içi içini yiyor ben ona naptım ki dedi içim acıdı :(

Bilmiyorum aranızda ben konuşmak istemiyorum dedim daha da muhattap olmamak için yine engelledim.

tekrarlamayacaksa pişman olduysa asla söylemem

Pişmanlık olsa belli ederdi yok maalesef sevgilisi körkütük aşık bişey yapsa ruhu duymaz ki duymamış da artık eskisi gibi olamazlar sanırım oda bunu kullanıyor sanırım

Evli bir arkadasım aynı şeyi yaptı üstelik eşi yakın akrabam :KK51:
Kendimi yedim bitirdim.. Konussan olmaz sussan olmaz.
Bana bırsey soran olmadı tabı çok şükür ama susmak sanırım daha iyi :KK51: bilmiyorum :KK51:
Ben arkadaslıgımı bıtırdım sadece akrabam olarak devam edıyor ılıskımız :KK51: O aldatmaya belki hala devam ediyor bılemıyorum.. off bu yuku tasımak cok zor bılırım o_O

Evli bir arkadasım aynı şeyi yaptı üstelik eşi yakın akrabam :KK51:
Kendimi yedim bitirdim.. Konussan olmaz sussan olmaz.
Bana bırsey soran olmadı tabı çok şükür ama susmak sanırım daha iyi :KK51: bilmiyorum :KK51:
Ben arkadaslıgımı bıtırdım sadece akrabam olarak devam edıyor ılıskımız :KK51: O aldatmaya belki hala devam ediyor bılemıyorum.. off bu yuku tasımak cok zor bılırım o_O

Evli bir kadın neden aldatır ayrıl gitsin yazık buda gerçi aynı şey sayılır ya ama değil sonuçta

Back
X