Siz olsanız arkadaşınıza ne derdiniz?

Ne ben mükemmelim ne de etrafımdakiler mükemmel.
Bilerek ve isteyerek birine zarar vermediği sürece ne ilişki yaşadığı beni ilgilendirmezdi.
Adamın hala evli olup olmadığını anlayamadım.

Evli, şu an görüşmediği için bana yazıyor. En son konuştuğumuzda evliyken adamın onu bulduğunu, buluştuğunu söylemişti. Sonra beni engelledi zaten.

Ona zarar veren bu adamdı. Kullandı, arkadaşı olarak uyardım sadece, geçmişte barışmasına da bir şey demedim. Nikah şahitleri olacaktım hatta.

Arkadaşımın uzatmalı bir sevgilisi vardı, nişan attılar. Bu çocuk sorunlu, içkici, kızı kullanıyordu. Dediğine göre de peşini bırakmıyormuş. Eski sevgilisi kızdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlendi, sonra mutsuz olmuşmuş, pişmanmış tekrar yazmaya başlamıştı arkadaşıma. Ben de, dedim ki görüşme, engelle. O da gitti beni engelledi. Muhtemelen o çocukla da olmadı, yalnız kaldı tekrar bana yazmaya başladı 4-5 ay sonra. O adam ulaşamasın diye numarasını değiştirmişmiş, benim numaram da gitmiş, o yüzden bana yazmamışmış. Ben görüşmek istemediğimi söylemiştim ama ısrarla barışalım diye yazıyor.

Arkadaşımın işi gücü var. O adamı parası için bırakmıyor değil ama bırakamıyor da. 10 yıllık bir ilişkileri vardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
edit: mesleğini yanlış anlaşılmamak için kaldırdım.
arkadaşımın kendi aklı fikri var, ben onun hayatına karışamam.beni de silmeye cesareti var zaten bitmiştir benim için bu olaydan sonra.engeller geçerim.

Bende sizin gibi uyarırdım sanırım konuşmadan duramazdım. Engellemesi çok kötü 6 ay sonra dönmesi de. Bana da çocukluk arkadaşım, benzer bir şey yaşatmıştı engellemeden. Kalbimi çok kırdı bunu açıklayınca da , ne desemde sen sildiğini silersin zaten açıklama yapmayacağım diyerek gitti tam 6 ay hiç görüşmedik. Sonra yazdi evlenmesine bir ay kadar kalmıştı yazinca. Bende buralarda oturacağım hem , hala birlikte olabiliriz deyince ampuller yandı kafamda. Galiba uzağa gitse yazmayacaktı diye düşündüm. Ama sevdiklerinden kolay kopamayan ben, kabul ettim. Vee eskisi gibi olamadık olamadım daha doğrusu. Olmuyor.
O yüzden siz bilirsiniz konuşmak isterseniz konuşun eski samimiyetin kalması için iki tarafında çıkarsızca koşulsuzca seviyor olmasi lazım.

Back
X