Bakan biri olduğu için çok şanslısın. Piste olsa, pasaklıda olsa sonuçta canı. Ona zarar vermeyeceğine emin olursun. İşe gittiğinde gözün arkada kalmaz. Benimde 3 aylk bebeğim var, annem bakmak istemiyor, kv uzakta zaten. Şuanda bakıcı arıyorum
Durumum ücretsiz izne çıkmaya hiç müsayit değil.Ama artık öyle gözüm döndükü, çok yüksek mevla kredi çekeyim, tüm kredilerimi borçlarımı kapatayım, sonra kalan parayla yeni krediyi ödemeye başlayım, bu şekilde ücretsiz izne çıkayım diye planlar yapıyorum.
Malesef herşeyi kendim planlıyorum, çünkü kendi babamdan başka kimseye güvenmiyorum. Eşimin ailesi varla yok arası, torunlarına çeyrek altın takacak kadar cimriler. Eşim aldığı maaşla evini geçindiremiyor, tam tersi sürekli ben takviye yapayorum bi artıya çıkaramadı kendini. Çok zorda kalırsam borç isteyebileceğim bir babam var, onada annem karşı çıkar.
Bebeğime bakacak güvenilir bakıcı bulamıyorum. Anane bakmam diyor, babane bakmam diyor. Bakıcı bulun diyorum kimse oralı olmuyor. Maddi olarak destek vermezler ztn. Çok acayip bir çıkmazdayım
En azından iki tarafta azar azar maddi destek verseler, 2 sene ücretsiz izne çıkardım, sonrada kreş. Şimdi ne yapacağım, nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum.