siz olsanız bebeği kv'e baktırırmıydınız?

Pedagoglar kreşe bırakmayın anneanne veya babaanneye bırakılsın diyor.Çocuğun bir kişiye bağlanma çağı oluyormuş ve kreş bu ortamı sağlamıyor çünkü çok fazla öğrenci var birebir olmuyor tabi ki:44:

Çocuğumun babaannesine bağlanmasını istemiyorum kiiiii hemde hiçççç

Sizin çocuğunuzu bırakmama sebebiniz, kvnizi sevmemeniz o yüzden bence kadını daha fazla yermeyin çünkü ben sizi biraz asabi gördüm yani kadına biraz haksızlık ediyor olabilirsiniz
Dudağından öpmesi tamam hoş değil ama bu kadar büyütülecek bir şeyde değil sonuçta torunu. Eşinizi de o kadın büyütmüş
Bırakmayın çocuğunuzu madem. Aksi takdirde çocuk baktığı gibi bir de sürekli arkasından eleştirilecek kadın.

henüz bebişim yok ama çok istiyorum.rabbim nasip ederse olursa annemde kayınvalidemde bakar..şuan bile dört gözle bekliyorlar olsada baksak die.ama sanırım olursa izinlerle raporlarla 2 yıl kadar ben bakmak isterim...sonrada bakarız artık durumlara göre

o zaman ya annen baksın ya da sen bak bizimde kredi borcumuz var ama ben kendim bakıcam 2 sene hem bu kadar öğh böğh diyipte hemde baktırman olmaz zaten, bide pırıl pırıl çocuklar yetiştirmiş diyosun demek ki o kadarda kötü değil, hastalıklı çocukları yok yani dimi, benim baktırmama nedenim şu mesela: annem baksa bebeği hasbelkader düşürdü diyelim belki eşim gönül koyar aynı şekilde kv baksa ve bebeğin başına bişey gelse Allah korusun ben sittin sene konuşurum huyumu biliyorum insanız sonuçta kimse kendi annesine toz kondurmaz ama kv konu olunca gönlümüz çabuk kırılıyo e niye senin annen benim annem tartışmasına çanak tutayım ki, eşimlede paylaştım bu düşüncemi hak verdi, evlilikte en korktuğum şeydir senin ailen benim ailem tartışması

İmkanınız varsa kesinlikle kendiniz bakın , cocugunuz sizin fikirleriniz ile büyümeli hiç bir insan sizin gibi bakmaz çocuğuna ,

Evt cnm bende çocuğa bişyolsa söylenirm herhalde. En güzeli insanın kendi bakması
Niye bu kadar öfkelisiniz? Konuşmanız çok itici ve nahoş. Burda mesele kv min bebeği dudağından öpmesi değil. O sebepten başta bahsetmedim dikkat edersen. Mesele hijyen konusu.

Niye bu kadar öfkelisiniz? Konuşmanız çok itici ve nahoş. Burda mesele kv min bebeği dudağından öpmesi değil. O sebepten başta bahsetmedim dikkat edersen. Mesele hijyen konusu.

İsterseniz önce benim yorumumu sonra kendi yorumunuzu bir okuyun kimin daha itici konuştuğunu anlayacağınızdan eminim. O sebepten başta yada sonra bahsettiniz ve de ben de yorumumu yaptım. Neyse selametle...

Bakan biri olduğu için çok şanslısın. Piste olsa, pasaklıda olsa sonuçta canı. Ona zarar vermeyeceğine emin olursun. İşe gittiğinde gözün arkada kalmaz. Benimde 3 aylk bebeğim var, annem bakmak istemiyor, kv uzakta zaten. Şuanda bakıcı arıyorum Durumum ücretsiz izne çıkmaya hiç müsayit değil.Ama artık öyle gözüm döndükü, çok yüksek mevla kredi çekeyim, tüm kredilerimi borçlarımı kapatayım, sonra kalan parayla yeni krediyi ödemeye başlayım, bu şekilde ücretsiz izne çıkayım diye planlar yapıyorum.
Malesef herşeyi kendim planlıyorum, çünkü kendi babamdan başka kimseye güvenmiyorum. Eşimin ailesi varla yok arası, torunlarına çeyrek altın takacak kadar cimriler. Eşim aldığı maaşla evini geçindiremiyor, tam tersi sürekli ben takviye yapayorum bi artıya çıkaramadı kendini. Çok zorda kalırsam borç isteyebileceğim bir babam var, onada annem karşı çıkar.
Bebeğime bakacak güvenilir bakıcı bulamıyorum. Anane bakmam diyor, babane bakmam diyor. Bakıcı bulun diyorum kimse oralı olmuyor. Maddi olarak destek vermezler ztn. Çok acayip bir çıkmazdayım
En azından iki tarafta azar azar maddi destek verseler, 2 sene ücretsiz izne çıkardım, sonrada kreş. Şimdi ne yapacağım, nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…