- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi zeynep2009
merhaba hanımlar...bu aralar o kadar karışık ve kararsızım ki...bi çıkmazın içindeyim ..ne yapıyım bilmiyorum....5 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var...eşimle mantık evliliği yaptık...yani ona aşık değildim evlenirken..doğru insan olduğunu mutlu olabileceğimi düşünerek evlendim..oda bana aşık değildi...belki benimle aynı seyleri umut ederek evlendi...cocuğumuz olanı kadar mutluyduk..birbirimizi idare ediyoduk..arada tabiki kavgalarımız küslüklerimiz oluyodu...sonra barışıyoduk yine....ama her erkek gibi eşimdede biraz odunluk vurdumduymazlık var...ama oğlum oldugun beri...heleki şu son 1 yıldır...onun iyice benden uzaklaştıgını beni istemediğini görüyorum...ben ona yaklaşmaya çalıştıgımda kendini geri çekiyo...hiç ilgi göstermiyo...yanıma bile yanaşmıyo....hep benden bekliyo ...sevişmek istediğinde yanıma geliyo sadece...oda yine benim başlatmamı bekliyo....benim fikirlerime yapmak istediklerime önem vermiyo...sürekli benim bir acıgımı buldugunda aşalıyo....hep kendisinde hiç bir sorun olmadıgını kendinin cok mükemmel oldugunu düşünüyo ve beni küçük görüyo....beraber hiçbirşey yapmıyoruz...ne yemeğe gitmek ne oturup bişeyler konusup paylaşmak hiçbirşey...işe gidiyo işten geliyo pc başına oturuyo saatlerce...gecenlerde hastayım doktora gitmem lazım diyorum...bişey olmaz geçer diyo umursamıyo bile..ama doktora gittiğimizde hpv virüsü kaptığımı ögrendim...bunun sebebi kendisi (daha önce kendisinde olmuştu doktora gitmeden kafasına göre ilaç alıp geçirdiğini düşünmüştü)ama onu bile üstüne almıyo bende hiçbişey yok diyo ve banada bişey olmaz diyo...hastalığımı bile önemsemiyo....sevgisiz saygısız ot gibi bi hayat yaşıyoruz...inan cok sıkıldım artık...çocuğum olmasa boşanmıştım belki ama..çocugum var ondan asla ayrılamam..onuda babasız bırakamam..ne yapacağımı bilmiyorum..ömrüm bu şekilde sevgisiz ilgisiz gitsin istemiyorum..ne yapabilirimmm...siz ne dersiniz
Karşımdaki insanın ilgisizliklerini görmezden gelemezdim..
Hem bu yaşanılanlar bir kadını kötü hissettirir..
Hastayım dediğiniz de bile umursamıyormuş sizi..
Ben olsam boşanırdım,açık ve net..