Siz olsanız böyle bir ikramı geri çevirirmiydiniz?

reyhan 2004

...Men Dakka Dukka...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
936
1.306
113
Ankara
Arkadaşlar hayırlı geceler. Bugün geç saatte iftar davetinden döndük. Bina girişinde asansör beklerken bir komşumla karşılaştık. Merhaba , hayırlı geceler filan muhabbetinden sonra komşum elindeki tatlı tabağını uzatarak '' tatlı alır mısın '' dedi. Ben de bir tane alıp teşekkür ettim.
Neyse biz asansörün birine bindik, onlar diğerini bekliyordu. Asansörde eşim ''niye hemen alıyorsun, teşekkürler almayım desene'' vs. vs. bi sürü konuştu durdu, canım sıkıldı.
Belki büyük bir dert değil ama sanki bana yol yordam bilmediğimi ima etti.
Kızlar sizce benim yaptığım mı gereksiz, yoksa eşimin tavrı mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar hayırlı geceler. Bugün geç saatte iftar davetinden döndük. Bina girişinde asansör beklerken bir komşumla karşılaştık. Merhaba , hayırlı geceler filan muhabbetinden sonra komşum elindeki tatlı tabağını uzatarak '' tatlı alır mısın '' dedi. Ben de bir tane alıp teşekkür ettim.
Neyse biz asansörün birine bindik, onlar diğerini bekliyordu. Asansörde eşim ''niye hemen alıyorsun, teşekkürler almayım desene'' vs. vs. bi sürü konuştu durdu, canım sıkıldı.
Belki büyük bir sert değil ama sanki bana yol yordam bilmediğimi ima etti.
Kızlar sizce benim yaptığım mı gereksiz, yoksa eşimin tavrı mi?
Canınız isterse alırsınız istemezse almazsınız, onaneymiş yahu, gereksiz bi çıkış olmuş.

bence almazsaniz ayip olabilirdi. ha gerci tatli yemis ve doymuş olabilirdinizde ama acaba o an siz cokmu hevesli gorundunuzde esiniz onu mu kast etti
Bilmiyorum ki hevesli mi göründüm aceba. Ama kadın tabağı uzatıp, bir iki adım attı bana doğru . Benim de ne olursa olsun yapılan ikrama hayır deme huyum yok maalesef .:110:

Bilmiyorum ki hevesli mi göründüm aceba. Ama kadın tabağı uzatıp, bir iki adım attı bana doğru . Benim de ne olursa olsun yapılan ikrama hayır deme huyum yok maalesef .:110:

Doğru olan bu çünkü ben olsam ikramımı geri çevirseniz arkanızdan çok pis kızardım cidden
Eşiniz de bi tuhaf size psikolojik baskı uygulamış resmen ya :D

Doğru olan bu çünkü ben olsam ikramımı geri çevirseniz arkanızdan çok pis kızardım cidden
Eşiniz de bi tuhaf size psikolojik baskı uygulamış resmen ya :KK70:
Yani, ben de birine birşey ikram etsem almasa kızmam belki ama alırsa çok mutlu olurum :KK39:

Ben genelde once tesekkur ederim ikinciye cok israrli soylerlerse alirim ama almak istedigim icin degil begenmemezlik yapiyor demesinler diye :)
Kadinda almaniz icin uzatmis zaten esiniz tabagi aldiniz kadina bir dilim biraktiniz gibi konusmus.

Back
X