- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.622
- 448
- Konu Sahibi yoncamgoncam
Arkadaşlar saldırmak yerine cevap versek çok mu yoruluruz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger oyle bir sistemvarsa yasak degilse bana konularin linkini atarmisiniz burdan cevap olarak, onlarida okumak isterim.Ayyy bu İngiliz kocalar yüzünden açılan ikinci konu ve aynı şikayetler. Ingilizlerden uzak durun kızlar. Çocuk için çok erken davranmışsınız, doğumdan sonra siz de çalışın, ona Bağımlı olmayın bence.
Tabii ki dogumdan sonra calisamam cunku nanny tutmaya para lazim :))))Ayyy bu İngiliz kocalar yüzünden açılan ikinci konu ve aynı şikayetler. Ingilizlerden uzak durun kızlar. Çocuk için çok erken davranmışsınız, doğumdan sonra siz de çalışın, ona Bağımlı olmayın bence.
Degil aslinda cok ilgisiz annesinin dogum gununu bile bilmez. Her haftasonu ordayiz ama pek bir iletisimleri yok. Niye gidiyoruz dedim bir kere. Konusmaya gerek yok orda bulunmam onlari mutlu etmeye yetiyor dedi.Allasen söyle anasına da taparcasına düşkünmü ????????????????????????![]()
Ikinci secenek bana gore degil. Ben sevgisiz ortama aliskin degilim, yok sayamam sonra aklim baskasina kayarsa ya ilerde olmaz....bu adama şimdi çıkıp "ben boşanmak istiyorum" deseniz memnuniyetle "tamam , boşanalım" diyecek.. durumunuz bu kadar vahim !
üç seçeneğiniz var ;
birincisi : ayrılmak
ikincisi : yok gibi davranmak, sadece bebeğinizle meşgul olup kocadan bir beklenti içinde olmamak
üç: ilişkiyi kurtarmaya çabalamak.. işe yarar mı yaramaz mı denemeden bilinmez ama bir süreliğine onun istediği gibi olmak, mutlu bir aileymişsiniz gibi davranmak, sizden beklentilerini anlamak ve buna göre davranmak, onun ailesinden yardım almak gibi..
Ikinci secenek bana gore degil. Ben sevgisiz ortama aliskin degilim, yok sayamam sonra aklim baskasina kayarsa ya ilerde olmaz....
En mantiklisi sanirim 3.secenegi denemek
En azindan olmuyorsada elimden geleni yaptim ben derim
doğruluğunu bilemem tabiki ama sizin yorucu olmadığını düşündüğünüz masabaşı işi en yorucu iştir,beyin yorgunluğu bizleri hayattan soğutur eve gelir yemeği yer küt yatarız sabah kalkmak işe gitmek istemeyiz hep uyumak isteriz bu psikolojik darbe istemeden fizyolojimizede yansır,çok güleç olamayız hep bir sıkılganlık vardır halimizde tavrımızda.(ha eşinizin karakterinde de sorun var orası ayrı anlattığınız kadarıyla ama)kurtulmak ve kurtarmak istiyorsanız evi eşiniz için cennet haline getirmelisiniz ki koşarak gelsin gün bittiğinde sizi görüp rahatlamak için tutuşsun anlatabiliyor muyum..geldiğinde gülün yüzüne,yemeğini yerken ilgilenin ,masaj yapın ,güzel sözler söyleyin,zamanla eşinizde bu doğrultuda hareket edecektir farkında olmadan.Herseyin ucu para , bu adam verir mi acaba evlilik terapistine para?
Kavga cikmasin diye sormaya kokruyorum en ufak seyi.
Ben savurgan biri degilim, istediklerim de hep kucuk seyler, ama onun icin 5 lira bile asiri onemli.
Bu arada isi yogun evet cok yorucu is degil masabasi isi. Anlayisli olmaliyim belki haklisiniz.
Ama haftasonlari da boyle bir degiisklik yokki....
Soylemesi kolay sevdigim icin degisir diye umit ettim. Ama artik hersey batiyor....
Simdi de bebekten sonra degisir umidim var ama buna artik brn bile inanmiyorum cunku artik ne yazik ki cok sogudum