Siz Olsaniz Boyle Bir Kocaya Dayanabilirmisiniz?

Ayyy bu İngiliz kocalar yüzünden açılan ikinci konu ve aynı şikayetler. Ingilizlerden uzak durun kızlar. Çocuk için çok erken davranmışsınız, doğumdan sonra siz de çalışın, ona Bağımlı olmayın bence.

Hem diyelim ben isim gucum yok sabahin korunde boyle bir topic actim sirf eglence icin....

Ki normal akil sagligi yerinde bir insanin banagore bunu yapmasi imkansiz.

Varsayim iste,,,

Cevap verirseniz en azindan benzeri durumda olan insanlar da sebeplenir. Bircok konuda varmis ya ayni noktalar. Onlara yardimci olur belki...

Her turlu cevaplariniz ise yarar.

Ama saldirilariniz ne isr yarayacak ? Sadece kalp kirmaya hem de yok yere...

Ayyy bu İngiliz kocalar yüzünden açılan ikinci konu ve aynı şikayetler. Ingilizlerden uzak durun kızlar. Çocuk için çok erken davranmışsınız, doğumdan sonra siz de çalışın, ona Bağımlı olmayın bence.
Eger oyle bir sistemvarsa yasak degilse bana konularin linkini atarmisiniz burdan cevap olarak, onlarida okumak isterim.

Bunun ingilizi fransizi ile ilgisi var mi bilmiyorum bence ailelerin cocuklarini yetistirme tarzi. Ile ilgili... ama olsun yine de okumak iaterim.

Allasen söyle anasına da taparcasına düşkünmü ????????????????????????:rolleyes:
Degil aslinda cok ilgisiz annesinin dogum gununu bile bilmez. Her haftasonu ordayiz ama pek bir iletisimleri yok. Niye gidiyoruz dedim bir kere. Konusmaya gerek yok orda bulunmam onlari mutlu etmeye yetiyor dedi.

Ben de surekli konusan bir ailede buyudum. Hic alisik olmadigim bir durum.

Bu açıdan iyiymiş bi de anasına düşkün olaydı o da diktiği tüy olurdu..Acaba eşiniz çok mu yoğun çalışıyor, yorucu bir işi mi var?? Benim eşim mesela yoğun çalışan biri ve hafta içi bizde de romantizm yok çok yoruluyor, dinlenmek istiyor ben de üstüne gitmek istemiyorum.Para mevzusuna gelince avrupalılar da sanırım bu durum var biraz elleri sıkı diye biliyorum, daha çok birikim odaklı yaşıyorlar, ihtiyaç dışı harcamalrı pek yok ama senin ki biraz abartmış sanırım bu konuda konuşmayı denediniz mi bilmiyorum ama bi konuşun halledilebilir, hemen kestirip atmayın boşanmak ayrılmak en kolayı, bak bi de çocuğunuz olucak, olmadı bir aile terapistine gitseniz, yardım alsanız ben boşanacak kadar büyük bir sorun görmüyorum, yani en azından düzeltmayi deneyin.Bir terapistten yardım alın derim eşinizle beraber tabi.

Son düzenleme:
bu adama şimdi çıkıp "ben boşanmak istiyorum" deseniz memnuniyetle "tamam , boşanalım" diyecek.. durumunuz bu kadar vahim !

üç seçeneğiniz var ;

birincisi : ayrılmak
ikincisi : yok gibi davranmak, sadece bebeğinizle meşgul olup kocadan bir beklenti içinde olmamak
üç: ilişkiyi kurtarmaya çabalamak.. işe yarar mı yaramaz mı denemeden bilinmez ama bir süreliğine onun istediği gibi olmak, mutlu bir aileymişsiniz gibi davranmak, sizden beklentilerini anlamak ve buna göre davranmak, onun ailesinden yardım almak gibi..

Herseyin ucu para , bu adam verir mi acaba evlilik terapistine para?

Kavga cikmasin diye sormaya kokruyorum en ufak seyi.

Ben savurgan biri degilim, istediklerim de hep kucuk seyler, ama onun icin 5 lira bile asiri onemli.

Bu arada isi yogun evet cok yorucu is degil masabasi isi. Anlayisli olmaliyim belki haklisiniz.

Ama haftasonlari da boyle bir degiisklik yokki....

bu adama şimdi çıkıp "ben boşanmak istiyorum" deseniz memnuniyetle "tamam , boşanalım" diyecek.. durumunuz bu kadar vahim !

üç seçeneğiniz var ;

birincisi : ayrılmak
ikincisi : yok gibi davranmak, sadece bebeğinizle meşgul olup kocadan bir beklenti içinde olmamak
üç: ilişkiyi kurtarmaya çabalamak.. işe yarar mı yaramaz mı denemeden bilinmez ama bir süreliğine onun istediği gibi olmak, mutlu bir aileymişsiniz gibi davranmak, sizden beklentilerini anlamak ve buna göre davranmak, onun ailesinden yardım almak gibi..
Ikinci secenek bana gore degil. Ben sevgisiz ortama aliskin degilim, yok sayamam sonra aklim baskasina kayarsa ya ilerde olmaz....

En mantiklisi sanirim 3.secenegi denemek

En azindan olmuyorsada elimden geleni yaptim ben derim

Senin adamın heycanı bitmiş içi geçmiş anlaşılan.Alın karşınıza konuşun eşinizle, hissettiklerinizi söyleyin artık bu evliliğe müdahale etmeniz gerektiğini aksi halde ayrılma olasılığının bile gündeme gelebilceğini, buna gerçekten ihtiyacınız olduğunu net bir dille anlatın. Aile terapisti diyorum ben ve evet elinizden geleni yapın derim.

Ikinci secenek bana gore degil. Ben sevgisiz ortama aliskin degilim, yok sayamam sonra aklim baskasina kayarsa ya ilerde olmaz....

En mantiklisi sanirim 3.secenegi denemek

En azindan olmuyorsada elimden geleni yaptim ben derim

ben de aynı fikirdeyim 3 ile başlayıp olmuyorsa 1 ile bitirmek..

umarım işe yarar ve her şey düzelir, ne olursa olsun bir bebeğiniz olacak inşallah,ona odaklanın.. annelik çok güzel bir duygu, babalık da öyle umarım anne ve baba olmak ilişkinize iyi gelir

sevgiler..

kavga çıkar. sinir krizi geciriyomuş gb yap. tabak canak kır. konuşmayla anlamıyorlar ne kadar sabrının taştığını. burada ilgiye sevgiye ihtiyacı olan sensin.hem evinden ailenden uzaksın yabancı biryerde arkadaş yok konuşacak yok.üstelik en cok ilgiye ihtiyacın olduğu zaman şu zaman.baslarım onun yorgunluğuna sanki sırtında tas taşımış.ölü toprağımı serpilmiş üzerine. adam ya boşanacak ya yola gelecek. orada nafaka falan nasıl oluyor. vermemek için mecbur yola gelir.hem yavaş yavaş alışır para harcamaya

esinizin sadece pinti oldugunu sanmiyorum,hayatimda gordugum tum ingilizler inanilmaz cimri sinegin yagini hesaplayan insanlar,bu kadar sosyal devlet olmalarina arkalarinda guvenebilecekleri ulkeleri olmalarina ragmen feciler,hep dusunmusumdur bizim yerimizde olsa ne halt ederdi bu cingeneler diye:)(boyle bir terim var kimse baska yere cekmesin mumkunse) iliskiniz konusundaysa bir istedigini verin gidin sarilin ilgilenin bakalim duzelme olacak mi?bir bahane yaratamaz en azindan artik.

Herseyin ucu para , bu adam verir mi acaba evlilik terapistine para?

Kavga cikmasin diye sormaya kokruyorum en ufak seyi.

Ben savurgan biri degilim, istediklerim de hep kucuk seyler, ama onun icin 5 lira bile asiri onemli.

Bu arada isi yogun evet cok yorucu is degil masabasi isi. Anlayisli olmaliyim belki haklisiniz.

Ama haftasonlari da boyle bir degiisklik yokki....
doğruluğunu bilemem tabiki ama sizin yorucu olmadığını düşündüğünüz masabaşı işi en yorucu iştir,beyin yorgunluğu bizleri hayattan soğutur eve gelir yemeği yer küt yatarız sabah kalkmak işe gitmek istemeyiz hep uyumak isteriz bu psikolojik darbe istemeden fizyolojimizede yansır,çok güleç olamayız hep bir sıkılganlık vardır halimizde tavrımızda.(ha eşinizin karakterinde de sorun var orası ayrı anlattığınız kadarıyla ama)kurtulmak ve kurtarmak istiyorsanız evi eşiniz için cennet haline getirmelisiniz ki koşarak gelsin gün bittiğinde sizi görüp rahatlamak için tutuşsun anlatabiliyor muyum..geldiğinde gülün yüzüne,yemeğini yerken ilgilenin ,masaj yapın ,güzel sözler söyleyin,zamanla eşinizde bu doğrultuda hareket edecektir farkında olmadan.

Soylemesi kolay sevdigim icin degisir diye umit ettim. Ama artik hersey batiyor....

Simdi de bebekten sonra degisir umidim var ama buna artik brn bile inanmiyorum cunku artik ne yazik ki cok sogudum

Eşinizle balayınız dahi kavgalı geçmiş. 3 yıldır evlisiniz açıkçası bebeği biraz da eşinizin değişeceği umuduyla mı istediniz ?

Hayatı sizinle beraber paylaşan bir insan profili yok anlattıklarınızda. Siz evdesiniz o işte. Evlenmeden önce siz çalışıyordunuz ve belki de sizi güçlü bir kadın olarak görüyordu ve daha çekici geliyordunuz ona. Tartışmalarınızda çalışmıyor olmanızın payı var mı ?

Ola ki eşiniz ; bebek dünyaya geldikten sonra da sizinle insani iletişim kurmadı , b planınız hazır mı ?

Yasal haklarınız neler ilgili ülke sınırlarında ? Çocuğunuzla ilgili velayet problemi çıkar mı ? Çocuğunuzu alıp Türkiye ye dönerseniz , çocuğumu kaçırdı diyerek sizi dava eder mi ?

Back
X