- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Ben de bunu yazacaktım, ekleyecek bir şey yok. Konu sahibi eğer annenizin geliri varsa bundan başka bir ihtimal yok.Annenizin eşinden ayrıldığında bir geliri, babanızdan kalma maaşı falan var mı?
Yakınınızda bir ev tutulur, biraz da sizi desteginizle yaşar gidersiniz.
Hayır yok babamla da ayrılmışlar dı çünkü ama eşi ile ayrılır ise bir evleri var ortak olarak birde arabaları yani benim anlamadm benim memur olmamı bekliyor ayrılmak için yanımızda yaşamayı düşünüyor inanın ortada hiç birşey yok henüz öyle saçma geliyor ki birde hastalığa kalırım demez mi.. Alışamam diyerek zaten çok zor bir süreç çok yıprandım birde annem yıpratıyor sagolsnAnnenizin eşinden ayrıldığında bir geliri, babanızdan kalma maaşı falan var mı?
Yakınınızda bir ev tutulur, biraz da sizi desteginizle yaşar gidersiniz.
Öyle bir ev tutacak paramız olmaz sanrm alt tarafı memur olacağım canım.. Taş çatlasın aylık gelirimiz şu an en kötü memur maaşı 4 bin TL diyelim bugünün şartlarına göre 6.500 TL gelir le felan çok zor y ni ben geleceğimizi düşünüyorum. Ama annemin böyle düşünceleri var.. İlla ki ayrılır sa destek oluruz o ayrıda neden aynı evde yaşamak düşüncesine kapılıyor yahut neden ayrılmak için benim memur olmamı bekliyor burayı idrak edemiyorumBen de bunu yazacaktım, ekleyecek bir şey yok. Konu sahibi eğer annenizin geliri varsa bundan başka bir ihtimal yok.
geliri yoksa da büyükçe, çift girişli dubleks falan bir ev bulup mümkün olduğunca ayrı ama birlikte yaşayacaksınız.
Öyle bir ev tutacak paramız olmaz sanrm alt tarafı memur olacağım canım.. Taş çatlasın aylık gelirimiz şu an en kötü memur maaşı 4 bin TL diyelim bugünün şartlarına göre 6.500 TL gelir le felan çok zor y ni ben geleceğimizi düşünüyorum. Ama annemin böyle düşünceleri var.. İlla ki ayrılır sa destek oluruz o ayrıda neden aynı evde yaşamak düşüncesine kapılıyor yahut neden ayrılmak için benim memur olmamı bekliyor burayı idrak edemiyorum
Evet tabi ki çok erken.. Haklısınız öyle bir durumda elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım o ayrı bir mevzu ama annem daha ortada birşey yokken nelerin hesabımı yapıyor ve neden ayrılmak için beni m memur olmamı bekliyor onuda bilmiyorm yada bana hep bırak çalışma derse diyor.. İnanın Bi tuaf bende kafama takıyorum illa kiBir kızım var allah sağlıklı uzun ömür versin.
başka şehre yaşamaya gitse çok üzülürdüm evet gelir hayat şartları vs.
Ama gözümün kökü tek evladım.
Böyle düşünmenizde üzücü neden çünkü
ortada fol yok yumurta yok daha.
annenin 2. Evliliği ve muhtemelen geliri yok...
E ne yapacak kadın peki düşünebiliyormusun ?
Sokaktamı kalacak? Elbette imkanlar dahilinde birşeyler yapılır yani... bunları düşünmek için çok çok çok erken
Sanrm en güzel çözüm böyle bir daha dile getirr ise böyle söylemem münasip olur muannenizin eşiyle sorun yaşadığı için kendince çare olarak siz atanırsanız size gelmeyi düşünmüş.sizde "ben çok mutlu olurum yakınımda bir ev tutarız birbirimize yardımcı oluruz" diyerek aynı evde yaşamak istemediğinizi küvarca söylemiş olursunuz
Tabi ki orası öyle zaten şu an ayrlrsalar eşinden ortak bir ev birde araba kalacak kendisine bizde destek oluruz ev tutarız yardımcı olrz ama direk bizimle yaşamayı düşünüyor aynı evde anlaşamayız olmaz bunu kendisi biliyor aslındatek güvencesi sizsiniz çünkü. Başka kime güvensin, kime sırtını dayasın?
yani anneniz dile getirmeden bir konu arasında söyleseniz daha iyi olur sanki.onun söylediği anda söylerseniz ister istemez bozulurSanrm en güzel çözüm böyle bir daha dile getirr ise böyle söylemem münasip olur mu
Tabi ki orası öyle zaten şu an ayrlrsalar eşinden ortak bir ev birde araba kalacak kendisine bizde destek oluruz ev tutarız yardımcı olrz ama direk bizimle yaşamayı düşünüyor aynı evde anlaşamayız olmaz bunu kendisi biliyor aslında
Tabi ki tutarız gideceğimiz yer Belli değil belki olmayacak atamamayacağm Belki çok kötü bir yere gideceğiz hiç birşey belli değil durun böyle iken bunları düşünüyor benide bunaltıyor inanınAynı evde değil ama yakın bir yerde ev tutulur. Anneye yakın olmak bazen çok avantajlı oluyor. Çocukları bakıcı yerine annenize bırakırsınız.
Tabi canım tabiki sağlarım o benim annem. Ama neden direk aynı evde yaşamak fikri ile giriyor işin içine ona aynı evde olamayacağını nasıl söyleyebilirim münasip bir dille onuda bilmiyorumo zaman ilk söylediğimize geliyoruz. Madem yalnız yaşayacak maddi imkanlara sahip, o zaman size yakın bir yerde kendi evinde yaşayacak. Siz de manevi destek sağlayacaksınız.
Anneme zaten aynı evde olmayacağını ama ona her zaman destek olacağımı söyler isem asla anlamayacak beni biliyor msnz adım annesini istemedi evinde olacak çok iyi biliyorum..Bu zorlu dönemde morale ihtiyacınız olduğu zamanda daha olmamış şeyler için o öyle olursa böyle olursa dye düşünmeyin kafaya takmamaya çalışın. Şu an tek düşünmeniz gereken konu atanmak olmalı. Anne işte illaki etkilenir insan fakat daha ortada olan biten bşy yok. Atanır atanmaz çocuk da yapmazsınız büyük ihtimal. Öyle olunca da annenize gerek kalmaz. Zamanı geldiğinde atanırsanız bu konular gündeme gelirse o zaman usulünce söylersiniz
Tabi ki tutarız gideceğimiz yer Belli değil belki olmayacak atamamayacağm Belki çok kötü bir yere gideceğiz hiç birşey belli değil durun böyle iken bunları düşünüyor benide bunaltıyor inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?