- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Maddi şartlar iyi olacaksa neden olmasin..Hanimlar fikrim bu istifa etmeden yurtdisina ücretsiz izin ile dil okuluna gidip hem çalışıp hem dil öğrenip sonra orada bir iş bulabilirsem çevre edinebilirsem eğer o ülkeye yerleşmek. Olabilir mi dersiniz mantıklı mı? Değerli fikirleriniz için teşekkürler.(ülke irlanda ya dil okulu yada yüksek lisans icin gitmeyi düşünüyorum.ayni zamanda çalışma imkanı sağlıyorlar. orada mesleğimi icra etmem için dilimin çok iyi olması lazim.yani öğretmen mimar mühendis falan değilim.6 ay dil okulu 1 yıl yüksek lisans. Orada garsonluk tarzı bir işte çalışacağım yani ama yaparım razıyım.)
Memur kafası, garanticilik tamamen :)Ben de devlet memuruyum, memuriyetimi yakıp gitmem, o derece vizyonsuz ruhu fakir bir insanım allah beni kahretmesin.
Eşim kafamın etini yiyor da kanadaya gidelim diye. Gitmem diyorum. Neden çünkü ruhum fakir evet.
Aynen öyle. Garantici insanım. Elin yaban ellerinde anadan yeni doğmuş gibi yapamam ki =)) Yoksa memur maaşı burda beni ne ev ne araba sahibi yapmaya yeter....Memur kafası, garanticilik tamamen :)
Ben de gün geçtikçe daha garantici oldumAynen öyle. Garantici insanım. Elin yaban ellerinde anadan yeni doğmuş gibi yapamam ki =)) Yoksa memur maaşı burda beni ne ev ne araba sahibi yapmaya yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?