- Konu Sahibi Mericeyncim
giderim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönüşüm kaldığım yerden devam tek farkı aynı kurumun farklı ilçesinde is basi.neden uzun vadede kendi evinde hissetirmez dediniz? İnsanlarından dolayi mi?İrlanda güzel ama uzun vadede kendinizi “evde” gibi hissedebileceğiniz bir ülke değil. Yine de ücretli ve ücretsiz izin süresini sonuna kadar bu şekilde kullanıp muhteşem bir hayat tecrübesi edinebilirsiniz, kime ne? Aklınıza yatarsa, iyi hissederseniz devam ama iyi hissetmezseniz vaktinde dönersiniz memuriyeti yakmayacak şekilde.
Peki memurluktan istifa edince geri dönüşünüz sadece kpss ile mi oluyor? Yani en başa mı döneceksiniz olur da geri gelirseniz? Yoksa herhangi bir yere devletin tayin etmesiyle mi başlayacaksınız?
Bence gidin en kötü tekrar başlarsınızDönüşüm kaldığım yerden devam tek farkı aynı kurumun farklı ilçesinde is basi.neden uzun vadede kendi evinde hissetirmez dediniz? İnsanlarından dolayi mi?
Ozaman süpermiş bence kesinlikle denemeye değerDönüşüm kaldığım yerden devam tek farkı aynı kurumun farklı ilçesinde is basi.neden uzun vadede kendi evinde hissetirmez dediniz? İnsanlarından dolayi mi?
Burkina Faso nedirYaşınız ve eğitiminiz nedir?
Bir de Burkina Faso da yurtdışı İsviçre de![]()
aynı şeyi ben de düşünüyorum ücretsiz izin hakkı beş sene sonra geliyor bizde onu bekliyorum. Kesinlikle harika bi fikir. Gittin baktın sevmedin yapamadın dönersin. Denenmeli :) İrlanda neden? ben hala ülke seçemedimHanimlar fikrim bu istifa etmeden yurtdisina ücretsiz izin ile dil okuluna gidip hem çalışıp hem dil öğrenip sonra orada bir iş bulabilirsem çevre edinebilirsem eğer o ülkeye yerleşmek. Olabilir mi dersiniz mantıklı mı? Değerli fikirleriniz için teşekkürler.(ülke irlanda ya dil okulu yada yüksek lisans icin gitmeyi düşünüyorum.ayni zamanda çalışma imkanı sağlıyorlar. orada mesleğimi icra etmem için dilimin çok iyi olması lazim.yani öğretmen mimar mühendis falan değilim.6 ay dil okulu 1 yıl yüksek lisans. Orada garsonluk tarzı bir işte çalışacağım yani ama yaparım razıyım.)
Başkenti Ouagadougou olan ülkedir.Burkina Faso nedir
Nerden nasıl duyuyorsunuz böyle ülkeleri ya .aynı şeyi ben de düşünüyorum ücretsiz izin hakkı beş sene sonra geliyor bizde onu bekliyorum. Kesinlikle harika bi fikir. Gittin baktın sevmedin yapamadın dönersin. Denenmeli :) İrlanda neden? ben hala ülke seçemedim
Git ya şansını deneEvet dublin kismet olursa.
Daha uygun fiyatlı bulduğum için araştıra araştıra çıktı karşıma daha uygunu olsa orayı değerlendiririmNerden nasıl duyuyorsunuz böyle ülkeleri ya .
Hayret ediyorum.
Benim bildiğim İsveç Norveç Danimarka![]()
Yok İrlanda yazmışsınız sizDaha uygun fiyatlı bulduğum için araştıra araştıra çıktı karşıma daha uygunu olsa orayı değerlendiririm![]()
aynı şeyi ben de düşünüyorum ücretsiz izin hakkı beş sene sonra geliyor bizde onu bekliyorum. Kesinlikle harika bi fikir. Gittin baktın sevmedin yapamadın dönersin. Denenmeli :) İrlanda neden? ben hala ülke seçemedim
33 yaşındayım liseden beridir istiyorum ancak elim anca para gördüğü için maalesef şimdi düşünebildim gitmeyi bilemiyorumKaç yaşındasınız? Bence de gidin deneyin.
İnsanları çok naif ve yardımsever diye duydum ayrıca güzel bir ülke küçük ve en önemlisi araştırmalarım sonucu en uygun fiyatlı irlandayi gördüm sizin bildiğiniz daha uygunu varsa paylaşırsanız sevinirimaynı şeyi ben de düşünüyorum ücretsiz izin hakkı beş sene sonra geliyor bizde onu bekliyorum. Kesinlikle harika bi fikir. Gittin baktın sevmedin yapamadın dönersin. Denenmeli :) İrlanda neden? ben hala ülke seçemedim
Söylediklerinize tümüyle katılıyorum.ogrenci vizesiyle çalışma izni sağlıyorlar. Şimdiden teşekkür ederimBurda memuriyeti bırakıp orda bulaşıkçı olunmaz diyorlar ya fena gülüyorum. Öğrenciyken 2 kere Wat yaptım.
İlk gidişimde bulaşıkçılık da yaptım.
Mesaiyi bitirip çıktığında istediğin herşeyi ama herşeyi yapabilirdin.
Hayat standardı o kadar yüksekti ki Türkiye de bir Memur kaç akşam ailesini alıp dışarda yemek yiyebilir?
5 defayı geçse kara kara düşünmeye başlar ay sonu nasıl gelicek diye xd
ABD'de adam bulaşık yıkamaya Türkiye bir memurun lastiğini bile alamayacağı arabayla gelebiliyor hala memurluğu bırakıp gidilmez diyorlar.
Öğrenci vizesiyle normalde çalışma izni verilmiyordu yani en azından abd için oyleydi İrlanda da veriyorlarsa baya iyiymiş.
Yalnız maddi bir desteğin olmucaksa çalışarak kendimi döndürücem diyorsan çok yoğun tempoya hazırlanman lazım mental olarak kolay değil.
Şimdiden kolay gelsin sizi gitti varsayıyorum.
Memurluk > all diyenlere kartpostal atmayı unutmayın.