- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
haklısın sibelimnıye pişman olasınkı...zaten gelmeyeceğini-gönderilmeyecegını tahmın edıyorsun.o onun ayıbı olsun.sen ustune duşenı yap.gelmeyenıde hıç takma cnm
amin duygu Allah razı olsun.Diğer türlü gelmeyecekse bile zoruna gider, laf olur.. Hem kocası izin vermiyormuş... Arkadaşların dediği gibi tabak hazırlar verirsin.
Kızının doğum günü de kutlu olsun şimdiden, Allah size bağışlasın :)
Ben çağırmam. Eşime de çağırtmam..
neden peki.....
amin duygu Allah razı olsun.
yani seslemiyim mi?diyorsun
Eşini yollamıyormuş.
Neden çağırıp bi yerlerini kaldırayım ki?
Kaynımı zaten çağırmam imkansız,elti de gelmiyormuş zaten gerek yok bence.
Tatlım seslemek fiilini ilk defa senden duyuyorum ama çağır işte.. :)
ayol sizde pek bir kibarsiniz
ne yapayim bacım bizim oraya mahsus demek ki
bir keresinde eltim çocuğunun yüzünü çok yıkıyor(yani kusurlarını örtüyor)demiştim
herkes konuyu bıraktı bu lafa kafayı taktibu da onun gibi birşey
A=herşeye rağmen bir şans daha verirdim.ve doğum gününe seslerdim.
B=hayır seslemezdim...
kızlar gece gece aklıma takıldı.
kaynimda çok büyük bir kavgamız sonucu konuşmuyorum.
ve bu şahıs benim karşı dairemde.malesef sürekli yüzünü görmek zorundayim...
bana söylediği çok büyük bir laf sonucu neredeyse katil olacaktım.
gerçekten elimden zor aldılar.lütfen kimse kınaması yadirgamasin.
bu ahlak yoksunu.adi şeref..z.bana o...pu demişti evet yanlış duymadınız.
ben sinir krizleri geçirip onu paramparça edecekken.elimden aldılar.
caninin acisindan o...pu senin karın demiştim.ama kızlar o an gerçekten ben ben değildim.
hatta büyük eltimin kızı "anne yengem aklini kaçırdı.hastaneye falan götürelim"demiş.
herkese kadının bir suçu yoktu ama canım çok acımıştı.söylemeseydim iyiydi ama söyledim işte.
ama ben ilk fırsatta kızdan özür dileyip.beni anlamasını isteyecektim.zaten kendisi de kocasina kizmis ama bana küstü.
neredeyse 5ay konuşmadık.gorumcem bizi barıştırdi.4aydır konuşuyoruz.ilk baristigimiz gün bütün eltilerim gorumcemm falan bizdeydi onuda sesledim çay içmeye.gelmedi.bir iki gün sonra yine herkes bizdeydi onuda sesledim yine gelmedi.sonra baktım o beni seslemiyor.meğer kocası izin vermiyormus konuşun ama evimede gelmesin evinede gitme demiş.
terbiyesize bak.kız benim eşimle konuşuyor.aralarında hiç bir problem yok.ee benimle de konuşuyor.
asıl benim kocam onun evine beni bırakmıyor.çünkü kardeşi gerçekten tam bir AHLAK YOKSUNU
şimdi sorum şu.suan biz eltime konuşuyoruz.aramız gayet iyi.benim kızım arada onlara gider.özellikle o terbiyesiz evde yokken gonderiyorum.
hatta gayet samimiyiz de.haftaya kızımın doğum günü var.ve aile içinde kutlayacağız.eltimi cagirayimmi??!
hafta sonuna denk geliyor.
o terbiyesizde evde olacak.
binada bütün amcalar yengeler (onun karısı da) bizde olunca tek kalmamayi belki hazmedemez.
eşinide koymazsa kendimi kötü hissederim.
çünkü haklıyım.ve karısını sırf bana inada göndermezse daha çok sinirlerim yipranacak...
not=lütfen o terbiyesiz cümle için çok detaya girmeyelim.sabah olur ben yine de o insanın nasıl bir mikrop olduğunu yinede anlatamam.
ve bu kelimeyi iki büyük yengesine daha kullanmış bir mikrop.ama onlar benim kadar tepki vermedi.ve yüzsüzlugu ile kendini affettirdigi için.diğer eltimlerle çok bir yağlı ballı
Ne cagircam, öyle rezille ayni ortamda asla bulunmszdim.
Tek size deyil, zamaninda öbür eltilerinede ayni seyi söylemis.
Pis agizli insanlar asla deyismez
diğer yengeler "annesine babasina küfür eden biri,bize etmiş çok mu?"diyorlar.Konuyu okuyunca kaynını bir kaşık su da boğmak istedim.o... ne demek ya ??? Bir bayana, bayanı geçtim öz yengelerine nasıl dersin bunu ??? Kendi karısına gelince işler degişmiş tabi.terbiyesiz herif.eltin iyiyse bir sorun yok canm.bence çağır.Ama ben senin yerinde olsam o adamı evime asla çağırmazdım.Ne kadar arsız kişilik bozukluğu olan bir insanmış.
diğer yengeler "annesine babasina küfür eden biri,bize etmiş çok mu?"diyorlar.hey Allahım sanki normalmiş gibi.birde üstelik o karakterde birinin evine gidiyorlar.
büyük konuşmuyor ama Asla o insan ki insan bile denmez,benim evime giremez
aynen öyle.hakedene gerçekten pisman olana tolerans sagliyacaksin.İnsanlari kolay affetme taraftarı degilim
Kolay affetmek ileride ayni seyleri yapmasina zemindir
Buyukluk sende kalsin derler
Ama, karsinda bunu anlayacak bir insan lazim. Karsimdaki insan degilse buyukluk yapmak manasiz bana gore.
Aklinda olsun, kolay affetme ki insanlar haddini bilsin
sevgican canım hangi birini anlatayim.Benim merak ettigim sey esiniz kardesinin size o kelimeyi kullanmasiyla ilgili birsey yapti mi?
bakalım...
elacim ALLAH üstüne yemin ettim.ben onunla asla konuşmam.
ben eşini cagirayimmi diyorum.
evet ama kaç kez çağırdım gelmedi.
kocası benden bu şekilde intikam alıyor.aptalben seninlede karınla da konuşsam ne olur konusmasam ne olur.
helin onu da derken kaynimdan mi bahsediyorsun?
ölurumde konuşmam.ben eşime bile söyledim Senin öyle bir kardeşin yok.
onunla konuştuğunu görürsem bu evlilik biter.senin onunla konuşman benim o...pu lugumu doğrular...
aynen kardeşim.ama Onu yüce kapıya havale ediyorum.
onun yaptıklarını anlatmaya kalksam varya yemin ederim bütün kadınlar kulübü toplanıp bunu öldürmeye gelirsiniz.
tutuklu kardeşim onu değil karısını cagirayimmi diyorum.
Allah korusun onunla konuşmam.
canım benim Allah korusun.onun ne işi var benim evimde.
eşini cagirayimmi?
evet kardeşim öyle yenilir yutulur bir laf değil.bu bana söyledi kufurlerin yanında hiç birşey.bana vurmaya bile kalkıştı.
benim eşim böyle birşey yapsa ben eltime kusmezdim.
canı yandigi.esiminde canını yakmak için soyledigini düşünürdüm.
birde eltime baristiktan sonra iki kez sesledim gelmedi.
o beni hiç seslemedi.eşinin sözünü tutuyor.şimdi yine seslersem gelmezse sanki ben suçluymusum da sürekli çağırıyormusum gibi olmazmı:26:
galiba öyle yapacağım...Bence cagirin eltinizi en azindan cagirsamiydim diye içinizde soru işareti kalmazdi gelmezse keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?