siz olsaniz cagirirmiydiniz????

nıye pişman olasınkı...zaten gelmeyeceğini-gönderilmeyecegını tahmın edıyorsun.o onun ayıbı olsun.sen ustune duşenı yap.gelmeyenıde hıç takma cnm
haklısın sibelim

amin duygu Allah razı olsun.
yani seslemiyim mi?diyorsun

Eşini yollamıyormuş.
Neden çağırıp bi yerlerini kaldırayım ki?
Kaynımı zaten çağırmam imkansız,elti de gelmiyormuş zaten gerek yok bence.

arkadaslara pisman olurmuyum diye soruyorumya ışte bunun için soruyordum.
benim eşim böyle birşey yapsa ve ben kaynimla da eltimlede konuşuyor olsam.eşim izin vermese bile evine gider gelirim.
çünkü eşim zaten haksız
ve benim o insanlarla zaten problemim yok.haksızmıyım...

yada şöyle düşünüyorum..hep bir aradayken(diğer yengelerin evinde buluşuyoruz)
tek tek değilde ortadan "pazar günü kizimin doğum günü var,hepiniz buyurun gelin"mi diyim.

bu seferde bana dememistir size demiştir der.

Tatlım seslemek fiilini ilk defa senden duyuyorum ama çağır işte.. :)

ayol sizde pek bir kibarsiniz
ne yapayim bacım bizim oraya mahsus demek ki

bir keresinde eltim çocuğunun yüzünü çok yıkıyor(yani kusurlarını örtüyor)demiştim
herkes konuyu bıraktı bu lafa kafayı taktibu da onun gibi birşey

Bacım ne alakası var ben Angaralıyım.. Anne tarafı da Aydınlı.. Gün içinde konuşmam karşımdakine göre değişiyor çoğunlukla
Nerelisin sen? merak ettim :) Seslemek çağırmak mı? Renklendirdiğim kısma da gerçekten güldüm vallahi..

bızde sıze benzer kufurlu degıl aıle arasında sorun yasadık belkı bu kadr buyuk dıldı ama et tırnaktan ayrılmıyor ya ole bırsey

dgerlerınıde cagar

Konuyu okuyunca kaynını bir kaşık su da boğmak istedim.o... ne demek ya ??? Bir bayana, bayanı geçtim öz yengelerine nasıl dersin bunu ??? Kendi karısına gelince işler degişmiş tabi.terbiyesiz herif.eltin iyiyse bir sorun yok canm.bence çağır.Ama ben senin yerinde olsam o adamı evime asla çağırmazdım.Ne kadar arsız kişilik bozukluğu olan bir insanmış.

tutuklu kardeşim onu değil karısını cagirayimmi diyorum.
Allah korusun onunla konuşmam.

Heee, cagir Bence esiyle iyiymissin zaten, o dengesiz yüzünden niye arani bozcaksin

İnsanlari kolay affetme taraftarı degilim
Kolay affetmek ileride ayni seyleri yapmasina zemindir

Buyukluk sende kalsin derler
Ama, karsinda bunu anlayacak bir insan lazim. Karsimdaki insan degilse buyukluk yapmak manasiz bana gore.

Aklinda olsun, kolay affetme ki insanlar haddini bilsin

Benim merak ettigim sey esiniz kardesinin size o kelimeyi kullanmasiyla ilgili birsey yapti mi?

diğer yengeler "annesine babasina küfür eden biri,bize etmiş çok mu?"diyorlar.hey Allahım sanki normalmiş gibi.birde üstelik o karakterde birinin evine gidiyorlar.
büyük konuşmuyor ama Asla o insan ki insan bile denmez,benim evime giremez

Saygısız itici herif.Yengesine böyle bir şeyi söylemekte ki cesareti kimden aldı acaba ?? Eşiniz kafa göz dalmadı mı ? Bu ne ahlaksızca birşey.Valla benim eşim olsaydı koparırdı onun kafasını.sonucta ben onun namusuyum o.... ne demek ya ??? Ne büyük bir itham.ben burda sinir oldum.siz hergün yüzyüze bakıyorsunuz.Allah sabır versin.

bence eltini çağırmalısın. gelmese bile sen üstüne düşeni yapmış olursun. ben olsam kaynımla iki dünya bir araya gelse konuşmazdım. bir insanın namusuna laf etmek bu kadar kolay olmamalı

aynen öyle.hakedene gerçekten pisman olana tolerans sagliyacaksin.
yoksa sonuç yine aynı oluyor.bu şahsiyetsizle ilk tartismam değil.
çok kavgacı bir insan.sadece benimlede kavga etmiyordu...2buçuk sene konuşmadım.
eşim hep "konuşma o dengesizle.o hep öyle,hiç bir zaman da değişmez"derdi.

ama ben bir şans daha verdim.üstelik bu kavganın sebebi ne biliyormusun.
eşime bir gece çok acil lazım olduğu için 40 tl vermişti.(eşimin parası eksikti )
ertesi gün benden istedi.ufak birşey namus meselesi oldu

Benim merak ettigim sey esiniz kardesinin size o kelimeyi kullanmasiyla ilgili birsey yapti mi?
sevgican canım hangi birini anlatayim.
eşim tabiki kapisina gitti.ben alt kattaydim.(diğer eltimde)
eşim ona "SEN NE ADİ NE ŞEREFSİZ BİR İNSANSIN.UTANMAZ"dedi yüzüne tükürdü kapıyı eşimin yüzüne kapattı
eşim geri döndü alt kata iniyor benim yanıma.
o kapıyı tekrar açtı.eşim merdivenlerden inmek üzereyken.
tabi anladım eşime saldıracagini kostum yukarı çıktım eşimin elinden tuttum önüne geçtim ERKEKSEN VUR HADİ,VURDA GOREYİM dedim.tabi esimde zivanadan çıktı üzerine atladı gerekecekti büyük abi sesimize geldi.

eşim kesinlikle benim yanımda ve onunla sakin konuşma diyor.
ben konuşmam sonuçta hiç birseyim.ama eşime söylüyorum ben konuşmam o kesin ama sen sakin öyle bir kardeşim var deme.dedim

Bence cagirin eltinizi en azindan cagirsamiydim diye içinizde soru işareti kalmazdi gelmezse keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…