• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız çocuklarınızı bırakırmıydınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
şimdi kızlar bişey dicem daha doğrusu önce anlatcam sonra sorcam...

benim bi tanıdığım var kim diye sorayın. gençken komuşusunun oğluna aşık ama erkeğin ailesi istemediği için bi şekilde ayırmayı başarıyorlar ve oğullarını evlendiriyorlar. kız da evleniyo...
yıllar sonra tekrar görüşmeye başlıyorlar evliyken adının eşinin maddi durumu oldukça iyi ve gençlik aşkınıın da kötü. fakat kadın üç çocuunu bırakarak gençlik aşkına dönüyor ve adamın karısıyla aynı evde yaşamaya başlıyorlar. size sorum şu diğerlerin hepsini geçtim siz olsanız çocuklarınızı bırakır mıydınız,?

ben şu kdarını söylemek istiyorum anne değilim henüz evli bile değilim ama çocuğun başka bişey olduğunu düşünür ve sevgisinin başka bişey olduğuna inanırım. evet yorumlarınızı bekliyorum...

demekki o kadin anne degil, hic bir zaman anne olmamis...
sadece üc tane insan dogurmus o kadar...
bir bayan icin cocugu olduktan sonra bütün öncellikler degisir...
yasamak daha bir anlamlasir cünkü anne olursunuz...
size muhtac bir kücücük yürekli bir insan var ondan baska bir sey düsünemezsiniz bile...
ben büyük konusmak istemiyorum allah kimseyi sasirtmasin ama ben böyle birsey yapamazdim...
bu bencilliginde ötesinde birsey bunun hesabini ne bu dünya nede diger tarafta veremez insan...

valla helal olsun ne deyim...hatun kişi bambaşka boyutlara girmiş.........aşkta gurur olmaz, aşkın gözü kördür ama bu kadarına da pes........benim için eski aşka dönmek falan filan hikaye....adı üstünde eski.....evlendin mi bitti....ama yok ben kocamla mutlu olamıyorum diyorsan ayrılırsın o ayrı....ama gidipte başkasının evinde..adamın karısıyla yaşamak, çocuklarımı bırakmak....abooooooooooooo........valla bence çocuklarını bırakması bu kadın ve çocukları açısından en hayırlısı...ne öyle klan gibi grup halinde mi yaşayacaklar, o çocukların psikolojisi ne olacak..ben burda mağdur olan adamın karısı ve kadının kocasına acıdım.....kadının ne koşulda başka bir kadını evinde kabul ettiğini bilmediğim için onun hakkında yorum yapamam.....çocuklarını bu durumda bırakmakla iyi yapmış...

ama senin sorduğun çocuklarınızı bırakıp gider miydiniz? ben çocuğumu kolay kolay bırakıp gitmem...(çok anormal durumlarda yorum yapamam Allah büyük konuşturmasın) zaten onu dünyaya getirmek için o kadar beynimi yormuşum, karnımda taşımışım, emek vermişim...nereye bırakıp giderim ya....ben nereye o oraya...eğer benim yanımda kalması daha hayırlıysa....

bu soruya evet bırakırdım diyecek bi kadın olduğunu sanmıyorum
ama bırakan da bi kadın sonuçta
benim aklım almıyor bunu
hangi duyguyla nasıl bi açıklamayla anne evladını bırakır.bilmiyorum...

demek ki yılların heyecanı ve özlemi ile sadece duygularını dinleyip çocukları bırakmış ve herşeyi göze almış...

aklı başına gelince naptım ben amaniiiiin diyecek ve çocukları için yanmaya başlayacak....

şaşırmıyorum böyle konularasenağlama
sadece çok üzülüyorum yazıksenağlama
rabbim böyle düşüncedeki insanlara evlat vermesin diyorum sadecesenağlama
şimdi o çocukların ne suçu var,ki bunları yaşasınsenağlamasenağlama

tüü onun sıfatına...:oklava:

3 çocuğunu bırakmış,eski sevgilisine kuma olmuş...

Annelik bu mu...benneyaptımki

:kızgın:

:1shok:İnanmıyorum evlendiğim adamdan aramızda aşk olmadan 3 çocuk yapıcam aklım almıyor... aşk olmadığı belli tekrar görüşmeye başlayıp herşeyi arkada bıraktığına göre....kötükedihüso
Nasıl gurursuz bir davranış gidip adamın karısıyla beraber yaşamak kötükedihüso:oklava:
Nasıl vicdansızlık 3 yavruyu arkada bırakmakkötükedihüso:mymeka:
çok sinirlendiiiiiiiiimmmmmm elimden bir kaza çıkar böyle bir insan görsem
Dilimden bir kaza çıkmadan susmak istiyorum aslında kötükedihüsokötükedihüso
Dün gece eşim tv. kapatıp kalk yatıyoruz böyle yapacaksan tv. izleme diye kızdı bana nedeni ne mi? Kimsesiz çocuklar kaldıkları yerleri gösterdiler dayanamadım pırıl pırıl gözleriyle bakıyorlar dünya ya daha 7 yaşında yavrum en büyük çocukmuş ondan sonra 3 kardeşi daha varmış nasıl vicdandır doğurup sahip çıkmamak
Hiç mi aklın yok birisini doğurdun bakamadın yuvaya verdin hatta terk ettin neden 2 neden 3 neden 4 kötükedihüso

Yavrum birde diyor ki sunucuya ailem izliyorsa onlara selam göndermek istiyorum
Oooofffff nasıl zor geliyor onların o masum bakışlarını sadece izlemek
Kaldı ki çocuklarımı bırakıp beni zamanında istemeyen ailesine lafını geçiremememiş ben onu seviyorum diyip bana sahip çıkamammış gitmiş birde evelenmiş bir adam için 3 tane dünya güzeli evladımı bırakıp birde karısıyla oturmaya başlıcam kötükedihüso
Daha çok bekler o tren kaçtı der yüzüne bakmazdım...
Ben o kadar gurursuz ve vicdansız olamam açıkcası

Son düzenleme:
bende şaşırmıyorum artık böyle davranan kadınlara en yakın örneğini canlı yaşadım
yan apartmandaki komşum 2 çocuğu vardı başka bir adamla beraber oldu
adam çocukları istemedi büyük olan kızdı kaçtı gitti evlendi ama çok şükür
mutlu kız 20 yaşında küçük olanda 17 yaşında erkek çocuk ilgilenmedi oğluyla kadın
ve gencecik oğlan intihar etti senağlamasenağlamasenağlama
buda bir anne işte tabiki anne denirse ağlamadı üzülmedi bile oğlu ölünce
terbiyesiz kurtuldum dedi
ve ben anlatamam size o kadına hissettillerimi daha ne yazamıyorum bile senağlamasenağlama

bende şaşırmıyorum artık böyle davranan kadınlara en yakın örneğini canlı yaşadım
mutlu kız 20 yaşında küçük olanda 17 yaşında erkek çocuk ilgilenmedi oğluyla kadın
ve gencecik oğlan intihar etti senağlama
ve ben anlatamam size o kadına hissettillerimi daha ne yazamıyorum bile

Oğlu intahar etti ve kurtuldum dedi öylemiiii kötükedihüsokötükedihüso
Allahım daha neler duyucam ben yaaa senağlamaÇok üzgünüm çoook
Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda
llahım sen kullarına akıl, fikir, vicdan biraz gurur biraz namus ver yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:şutarafagittikötükedihüso
İçim acıdı gözlerim doldu resmen senağlama

ve gencecik oğlan intihar etti senağlamasenağlamasenağlama
ve ben anlatamam size o kadına hissettillerimi daha ne yazamıyorum bile senağlamasenağlama

Bir anne ,Oğlu ölünce kurtuldum mu dedi :1shok:

Benim gözlerim bozuldu galiba....

Kesinlikle bozuldu....

Başka türlü olamaz...sapıtmaya başladım sanırım...:bbo:

Hiç bir şey , hiç kimse, ölüm dışında hiçbir olay, beni evlatlarımdan ayıramaz.

İyiki çocukları bırakmış arkadaşın. Kusura bakma ama böylesine şahsiyetsiz bir kadına annelik vasfı verilmesi bile hata.

yooo benim arkadaşım değil ki...

o çocuklarını uğruna bırakıp geldiği adam benim dayım olur da...

canim ya anlattigin bana baska bir olayi hatirlatti. bir ogretmen vardi bizim okulda. adamcagiz okul harici tezgahtarlik falna yapardi ailesini gecindirmek icin. 3 cocugu varken kadin genclik sevgilisine kacmis. adam da evli. artik o da mi karisinin oldugu yere gitti bilemeyecem ama kactiktan 6 ay sonra kactigi adam oldu. kaldi mi ortada. kocasi da bosadi, cocuklarinin velayetini adamda kaldi tabi. cocuklari annelerini gormek bile istemediler.

simdi dusunuyorum da hadi kendini birak, kocanin ve cocuklarinin alnina omurlerinin sonuna kadar unutamayacaklari bir leke surdun. kizlarini istemeye bile gelecek olsalar, onun annesi baskasiyla kacmis derler. cocuklarin bu her zaman yuzlerine vurulur. aradan 30 senden fala gecti ama halen adami her gordugumde aklima gelir. uzulurum.

ben airim da bir de dayinin karisina acirim. yazik kuma gelmis ustune. ama siz yengenizi seviyorsaniz, nikahini kesinlikle vermesin. kalsin g.t gibi ortada.

yooo benim arkadaşım değil ki...

o çocuklarını uğruna bırakıp geldiği adam benim dayım olur da...

dayın bu durumu nasıl karşılıyor? iki kadına bakmak...aman allahım dayın için de zor iki kadın için de...ailen ne diyor?kadının geri dönme ihtimali var mı?

bende şaşırmıyorum...
neler var neler...
ama ben ASLA BIRAKMAM...ÖNCE YAVRUM....
YAVRUMU İSTEMEYEN ADAM BENİM İÇİN ADAM DEGİLDİR...
ALLAHIM KORUSUN YARABBİM...

dayınızında çocuklarını bırakıp gelen kadından farkı yokmuş o zaman.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.hadi kadın o terbiyesizliği yaptı.dayınız diyemedimi.ben evliyim.artık çok geç.çocuklarından olma diye.bunlar istisnai durumlar.hiç hoş değil.tabi birde dayınızın eşi var.hele onun düştüğü durumu burda hiç değerlendirmiyorum.çok yazık.dejenere olmak böyle bişey sanırım.allah ıslah etsin.:mymeka:

Back
X