siz olsanız engeller miydiniz?

Bilgelik--

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
189
37
34
Merhabalar kk'nın en tatlı bayanları.. Sorunum şu; ben nişanlımdan ayrıldım (hakaret, aileme saygısızlık ve kavgalarda al bohçanı git demesi yüzünden) emanetlerini vermek için buluşmaya cağırdığımda tek bir cevap bile atmadı bekledim (beklediğimi de biliordu) aradım gelmedi bir de üzerine deli misin sen lafını duydum.. facebookta bir diyorum engelleyim gitsin hiç görmeyim bir yandan da diorum ki engellemeyim mutlu olduğumu görsün umursamadığımı görsün falan değişik duygular içindeyim siz olsanız engellermıydınız yoksa engellemez miydiniz. Telefondan falan engelledim hep o ayrı :))) ne yapsam bilemedim ki...? şimdiden çok teşekkürler ediyorum :*

Bnce engelleyin onu tamamen bitirdiğinizi görsün öyle daha çok üzülürüm. Zaten biraz daha kalsa o sizi engelleyebilir

Merhabalar kk'nın en tatlı bayanları.. Sorunum şu; ben nişanlımdan ayrıldım (hakaret, aileme saygısızlık ve kavgalarda al bohçanı git demesi yüzünden) emanetlerini vermek için buluşmaya cağırdığımda tek bir cevap bile atmadı bekledim (beklediğimi de biliordu) aradım gelmedi bir de üzerine deli misin sen lafını duydum.. facebookta bir diyorum engelleyim gitsin hiç görmeyim bir yandan da diorum ki engellemeyim mutlu olduğumu görsün umursamadığımı görsün falan değişik duygular içindeyim siz olsanız engellermıydınız yoksa engellemez miydiniz. Telefondan falan engelledim hep o ayrı :))) ne yapsam bilemedim ki...? şimdiden çok teşekkürler ediyorum :*

engelle zaten merak ediyorsa başka hesaplardan bakar

senden önce o seni engellerse daha sinir olursun. bence engelle gitsin.
ayrıca emanetler içinde sen değil o seninle buluşmak istesin
sen arayınca hala peşinden koşuyormuşsun gibi görünüyor.

ben olsam engellerdim..
belki bak benim ne yaptığımı merak ettiği için engellemiyor diye düşüncek..

eğer ki profiline girip bakmayacaksan engelleme
yok bakarım dersen engelle
HER ZAMAN KENDİNİ DÜŞÜN SONRA ELALEMİ

Canım Allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah. Galiba sende hala acaba geri döner mi tekrardan olur mu fikri var. Ben ce direkt engelle hiç görmesin öyle intikam arzusuna girince kopamıyosun. İntikamını alsan bile bazen öyle bişey oluyo ki o tekrardan daha da büyük bir gol atıyor san.
Eğer seni mutlu görüp of kaybettim vah vah yapacak olan merak edecek olan adam seni face de engelsizken arama butonuna adını yazıp arayan adamdır. Aynı adamseni aratacaksa arkadaşlarından falan bakar zaten

Engellemim de mutluluğumu görsün diye düşünürken, onun mutluluğunu görüp üzülen taraf olmayasınız? Sanırım böyle durumlarda iletişimi koparmak unutabilmek adına daha doğru. Belki o, bu ayrılıktan çok memnun ve hayatını yaşıyor. Bunları gördükçe siz üzülmeyecek misiniz? Gerçi hoca verir talkımı kendi yutar salkımı misali bende öyle pat diye engelleyemiyorum, sanırım bakıp bakıp kendime acı çektirmek, üzüntümü dibine kadar yaşamak hoşuma gidiyor mazoşist bir tarafım varsa demek ki :))

ben nişanlımla ayrıldım tabi şuan barıştık da eşyaları arkadaşına verecektim neden ben onu görmek isteyeyim ki çok istiyorsa o eşyaları verme bahanesi ile beni görmeye çalışsın arayıp mesaj atmakla yanlış yapmışsınız havalara girmiş engellesenizde umrunda olmaz bunun

Size ve ailenize hakaret eden birini emanetleri (!) vermek icin cagiriyorsunuz, o da gelmemekle yetinmeyip "deli misin?" seklinde bir tepki veriyor size. Bunlarin uzerine kalkmis engellesem mi diye kucuk hesaplar pesindesinde kosuyorsunuz.

Ilginc!

X