siz olsaniz esinize mujdeli haberi nasil verirsiniz ?

scarabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
214
4
38
hamile olduğunuzu esinize nasıl söylerseniz ?
en guzel ve en yaratici cvplari yazalım.

eşinize diyinki "sana güzel bi hediye aldım ama tepkkini kaydetmek istiyorum" bi kutunun içine bebek patiği ve emzik koyun güzelce paketleyin janjanlı bi şekilde. pakketi açarkende onu videoya çekin. böyle bi video izlemiştim. gerçi adam mutluluktan boyuna küfrediyodu

Allah nasip eder de ben de gebe kalırsam hep hayal etmisimdir, bir bebek ayakkabisini paketleyip is yerine gonderecegim. ve ustune de "ben geliyorum babacigimmmm" yazacagim..
Ama bir turlu nasip olmadi.. :KK42:
Sizinki hayirli ugurlu olsun insallah. Ne mutlusunuzdur simdi. Ne güzel. .

testin fotosunu cekip whatsapptan göndermiştim şapşık hemen aramıştı butun gun inanamamış fake foto sanmış eve gelip testigörünce butun gece elindeydi idrarlı şey ne kadar guzeldi ya anılarım canlandı

ben dayanamadım şaşkınlıktan direk aradım telefonda hamileyim çabuk eve gel dedim çok romantikti gerçekten :):):)

eşim koyu beşiktaşlı..kendisi maça gitmişti ve ben de o akşam eczaneden alıp test yaptım. test pozitif çıkınca whats'tan "galiba gol oldu" dedim. O da "henüz maç başlamadı ki, tribünde bekliyoruz daha" dedi.. ardından testin resmini çekip resmini gönderdim. o zaman anladı ve hemen aradı tabii:) neyse ki maçı da aldılar, sevinci ikiye katlandı..

Allah nasip eder de ben de gebe kalırsam hep hayal etmisimdir, bir bebek ayakkabisini paketleyip is yerine gonderecegim. ve ustune de "ben geliyorum babacigimmmm" yazacagim..
Ama bir turlu nasip olmadi.. :KK42:
Sizinki hayirli ugurlu olsun insallah. Ne mutlusunuzdur simdi. Ne güzel. .
Canim uzme kendini inşallah sende birgün boyle güzel bi haber verirsin

bi mektup yazarım bebeğin adına.daha sonra evdeyken o duymadan dışarı cıkıp zılı çalarım ve yanına gidip hayatım bi mektup geldı derım okur gıbı yapar ve yuzumun seklını değitirirm.oda merakdan kotu bıseymı acaba dıe elımden alır o okumaya baslayınca o an vıdeo ya cekerım.en altınada not 9 ay daha sabret babam :KK66:))tabı nasıp olursa eğer :KK43:

bugün öğrendim hamile olduğumu. kalpli kutu içinde bir çift patik hediye ettim :) sevgililer gününde verilebilecek en güzel hediye :)

benimki testi benden önce gördüğü için sürpriz yapamadım bana sürpriz olmuştu :) yine de çok romantikti

X